bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Účinkujúci

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Účinkujúci


DADO NAGY číta z knihy ÚČINKUJÚCI:


Kait Whittierová píše stĺpčeky pre dámsky časopis. Práca a už dospelé deti sú pre ňu všetkým. Po dvoch skrachovaných manželstvách sa však novému vzťahu oblúkom vyhýba.
Náhodou sa zoznámi s televíznym režisérom Zackom Winterom a zrazu jej život získa nový rozmer. Inšpirovaná životným príbehom svojej nezlomnej starej matky napíše námet na seriál. Ten na Zacka Wintera nesmierne zapôsobí.

Kait sa zrazu ocitá v osobitom svete hercov a filmového priemyslu. So Zackom nájdu úžasnú a schopnú režisérku, výstrednú mladú scenáristku a angažujú slávnu herečku zo zlatej éry Hollywoodu, ktorá sa vyrovnáva s tragédiou a žije samotársky. Do seriálu obsadia aj mladého a úspešného herca, ktorý sa otočí za každou sukňou, neznámu talentovanú hviezdičku aj príťažlivého, ostrieľaného legendárneho umelca. Kait sa s účinkujúcimi postupne zbližuje a stanú sa jej druhou rodinou. Čaro nakrúcania seriálu preruší najhorší okamih, akému môže matka čeliť.

Neobyčajný román odhaľuje silu ukrytú v ženách po celé generácie. Silu, ktorá im odnepamäti pomáha prekonávať životné prekážky.

Z anglického originálu The Cast (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2018) preložila Zuzana Gašparovičová.

Detaily o knihe

Názov: Účinkujúci

Originálny názov: The Cast

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Mala by si si nájsť priateľa, mami. Zabavila by si sa. Vyzeráš dobre. Podľa Franka si stále kus,“ dodala otvorene.
Kait sa rozosmiala. „Poďakuj mu za kompliment. A kde by som mala toho chlapa nájsť? Mám si podať inzerát? Rozposlať obežník? Zbaliť niekoho v bare?“ doberala si dcéru. V Stephaniných očiach bolo všetko jednoduché, žila vo vlastnom svete a život iných jej nepripadal skutočný. Vždy taká bola. Potom do jej úzkeho, limitovaného vesmíru, v ktorom si rozumela lepšie s počítačmi ako s ľuďmi, vstúpil Frank.
„Určite sa stretávaš s mnohými zaujímavými mužmi,“ pokračovala Stephanie.
„Ani nie. No som spokojná. Mám veľa práce v redakcii, s blogom, odpovedám ľuďom na twitteri, facebooku a iných sieťach. Som rada, keď prídem večer domov a oddýchnem si. A vždy keď čítam listy, ktoré dostávam, uľaví sa mi, že neriešim problémy vo vzťahoch. Vydala som sa dvakrát. Už sa nechcem trápiť pre niekoho, kto mi otrávi dni hádkami, bude ma podvádzať, meniť môj spôsob života, hovoriť mi, čo mám robiť a ako to mám robiť, bude mu prekážať moja práca, bude frflať, ako veľa pracujem a stretávam sa s priateľmi. Udržať dobrý vzťah stojí veľa námahy. Už sa mi do toho nechce.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x