bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čo má ona a ja nie?

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:280
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čo má ona a ja nie?

Nielen sny, ale aj nočné mory sa môžu stať skutočnosťou. O tom je najnovší román Adriany Macháčovej Čo má ona a ja nie? Príbeh o láske, priateľstve, sklamaní, súcite, ale aj sebectve a obetavosti zachytáva život dvoch generácií. Karin sa po svadbe nasťahuje k manželovým rodičom. Konflikt medzi svokrou a nevestou visí vo vzduchu. Karin sa so svojimi starosťami zdôveruje priateľke Zore, ktorá je ochotná kedykoľvek ju vypočuť a poradiť jej. Netuší, že Zora má v tejto hre vlastnú figúrku. Napokon Karin predsa len odhalí tajomstvo, ktoré malo zostať ešte dlho skryté. Časom pochopí, že za svokrinou nevraživosťou je čosi úplne iné.
Gréta chce byť dokonalou manželkou. Podlieha vlastnej ilúzii a úmyselne prehliada, že v jej naoko bezchybnom manželstve to škrípe. Ťažkú životnú situáciu sa snaží zvládnuť tak, aby to nik z jej najbližších nepostrehol. Iba nevesta Karin jej zo všetkých síl pomáha a nalieha na ňu, aby si zachránila rodinu. Lenže šokujúca reťaz udalostí všetko mení a Grétinu nádej, že zasa bude dobre, vystrieda zúfalstvo.

Dostupné verzie titulu

Čo má ona a ja nie? Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Čo má ona a ja nie?

Objednávací kód NA204437

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príbeh o žiarlivosti, nevere a zlých rozhodnutiach (Janka, 1.4.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Keďže mám rada slovenské romány zo života, Adriana Macháčová patrí medzi moje obľúbené autorky. Kniha sa číta rýchlo, ale to čo najprv vyzeralo tak sa v priebehu deja otočilo a skončilo úplne inak. Je mi ľúto, že keď si nevesta a svokra mohli dať druhú šancu a ešte viac sa spojiť vďaka bábätku, tragicky sa to skončilo smrťou jednej z nich. žiadny muž za to totiž nestojí. Odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Znechutene som uznala, že sa uchyľujem k nečistým praktikám, ale nemám inú možnosť. Musím ich prichytiť!
Nerobila som si ilúzie, že odhalenie bude jednoduché. Najmä pre mňa nie. Stále som nevedela, čo urobím potom. Rozvedieme sa? Nohy mi oťaželi a sovička v ušiach zakuvikala na ústup. Zhlboka som sa nadýchla a vydýchla. V tomto som naozaj nemala jasno. O pláne B som dosiaľ nepremýšľala. A práve tým som mala začať! Som krava, lynčovala som sa v duchu, načo som sem liezla?!
Zrazu som nevedela, či robím dobre, že toľko pátram. Čím viac budem vedieť, tým dlhšie budem zabúdať. A ktovie, či dokážem Marošovi odpustiť. Do smrti ho budem podozrievať a vyčítať mu, že ma kedysi podviedol. Hádky nás rozdelia.
Odstúpila som od javora a vykročila k ceste. Vtom dvere na bráne zavŕzgali. Vyľakane som zaspätkovala a znovu som sa prikrčila ku kmeňu. Zatajila som dych. To bude trapas, ak ma zbadá!
Začula som kroky. Ťažké pánske opätky svižne zbehli dolu schodíkmi. Vyzrela som z úkrytu a zbadala som ho. Omráčene som sa zviezla na kolená, mokrá zemina ma zastudenila na koži. Zalapala som po vzduchu v presvedčení, že sa udusím.
Nevedela som, čo si počať. Dlane na drsnej kôre sa mi i napriek zime potili. Bolo mi na vracanie. Zhrozene som sledovala známy krok vo vyleštených čižmách, svedčiacich o dobrom vkuse. Hľadela som na pestovanú ruku, ktorá sa vystrčila z okienka auta a zakývala. S noblesou anglického následníka trónu, keď z limuzíny bentley máva davu. Nebolo ťažké pochopiť, komu mával.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x