bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomný šum viníc

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:384
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:56

Vaša cena: 2,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 10,- € (zľava 78%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomný šum viníc

Britská spisovateľka Tamara McKinley sa preslávila ako autorka pútavých rodinných ság z rodnej Austrálie. Patrí medzi ne i román Tajomný šum viníc -- napínavý, emóciami nabitý príbeh zo slnkom vyprahnutého austrálskeho vnútrozemia.
Vstúpte do sveta majiteľov multimiliónovej vinárskej korporácie, v ktorom vás čakajú zložité rodinné vzťahy, intrigy, závisť a nevraživosť, ale i zakázaná láska a dávna kliatba...

Charizmatická, životom skúšaná Cordelia postupne odhaľuje vnučke Sophii útrapy mladučkej slúžky Rose, ktorú osud pred vyše stopäťdesiatimi rokmi zavial z Anglicka na druhý koniec sveta, kde sa z nej po prekonaní nesmiernych ťažkostí stala bohatá majiteľka vinohradov a zakladateľka rozvetvenej, prosperujúcej dynastie.
Návrat do minulosti pomáha Cordelii vysvetliť vnučke, prečo treba za každú cenu zachovať odkaz predkov a ponechať si ohrozený rodinný podnik. Ibaže Sophia musí vyriešiť nielen záchranu Žakarandových viníc, ale aj tajničku vlastného ľúbostného života...

prekladateľ: Marta Gergelyová

Detaily o knihe

Názov: Tajomný šum viníc

Originálny názov: Jacaranda Vines

Objednávací kód WP610355

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tamara McKinley - Tajomný šum viníc (Monika S., 31.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižná tvorba Tamary McKinley nepotrebuje veľa slov. Jej prívrženci a milovníci jej kníh vedia, že každá jedna kniha z jej pera ponúka čitateľovi nevšedný zážitok, plný nového poznania. Človek sa učí celý život a knihy tejto spisovateľky sú toho dôkazom. Spoločnou črtou jej kníh je originálny príbeh vsadený do prekrásneho prostredia prírody divokej a nespútanej Austrálie. Ani titul "Tajomný šum viníc" nie je výnimkou. Čitateľa v nej zavedie do čarokrásneho prostredia austrálskych viníc, kde nám predostrie tajuplný príbeh rodinnej ságy popretkávaný dávnymi tajomstvami spracovávajúci zaujímavú zápletku. A o čom táto krásna kniha s romantickým názvom je? Rodinný vinársky podnik nazvaný podľa nádhernej fialkastej kvetiny "Žakaranda" sa ocitá v ťažkostiach. Podarí sa rodine, v ktorej prevláda nenávisť a zášť, prekonať staré sváry, zomknúť sa a zabojovať o rodinné dedičstvo niekoľkých generácií alebo je všetko navždy stratené? Táto otázka je predmetom tohto dobrodružného románu, ktorý udrží čitateľa v napätí od začiatku do konca. Keďže Tamara McKinley patrí medzi mojich obľúbencov, s veľkým oduševnením sledujem osudy jej knižných hrdinov, pretože nech už siahnete po ktorejkoľvek knihe z "jej ponuky", každá jedna je vynikajúcim čítaním. Vrelo odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x