bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nimona

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:59

Lepšia cena: 11,75 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,03 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 1,96 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nimona

Nimonu si musíte prečítať, či už holdujete tínedžerskym knihám, fantasy, komiksom, alebo všetkému dokopy! Nimona má poriadne podrezaný jazyk, dvakrát reže a ani raz nemeria a ešte je aj tvaromenička. Jednoducho chodiaca katastrofa. Jedného krásneho dňa sa rozhodne, že najväčší zloduch v kráľovstve potrebuje jej pomoc. A pohroma epických rozmerov je na svete. Pripravte sa na skvelý humor, vtipy o smrti a podobné brutality. Tento komiks je totiž božský a skvostný a musíte si ho prečítať aspoň stokrát!

Detaily o knihe

Názov: Nimona

Objednávací kód NA609091

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Láska na prvý pohľad (Jaji bloguje, 7.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Akonáhle som knižku, alebo vlastne komiks uvidela, vedela som, že celý príbeh zhltnem jedna radosť. A vážne - akoby prešiel okamih a bol tu koniec. Jednoduché, no úžasne spracované ilustrácie vás dokážu rozosmiať, ale aj zarmútiť. Spojenie stredovekého štýlu (hrady, poddaní, draci) s modernou dobou (technika, videohovory, banky) mi občas pripadalo až komicky, ale bez týchto drobností by som si príbeh ani nevedela predstaviť. Nimonu som si hneď zamilovala, spolu aj s jej šialenými účesmi, ktoré počas deja niekoľko krát zmení.Veľké plus u mňa má komiks aj za stvárnenie hlavnej postavy s reálnymi črtami - Nimona nie je žiadna modelka, či typická akoby marvelovská hrdinka. Široké boky a na polovicu oholená hlava jej dodávajú istý charakter a robia ju zaujímavejšou.

Nimona (Martina Urbanová, 1.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nimona sa na prvý pohľad tvári ako komediálny príbeh o tvaromeniačke s podrezaným jazykom a navyše s jednoduchou kresbou. A hoci je pravda, že dejová línia je vo svojej podstate jednoduchá, neznamená to, že by tento komiks nemal čo ponúknuť. Opak je totiž pravdou. Nimona je úžasná hrdinka a vedľajšie postavy hrdinu i zloducha ju výborne dopĺňajú. Aj tým, že sa vôbec nesprávajú tak, ako by niekto očakával od zlého šialenca a cnostného dobráka. Okrem toho však autorka búra aj iné zaužívané predstavy a nevyhýba sa ani silne morálnym a sociálnym témam. Tento príbeh je teda zaujímavý aj hlboký, núti k zamysleniu a hojne sa v ňom používajú kontrasty. Navyše sa ukrýva v kompaktnom balení plnom jednoduchých kresieb, v ktorom pobavia občasné vtipné situácie. (Aj keď trvám na tom, že najvtipnejšie sú tie geniálne citoslovcia.)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x