bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







EMMA Tornádo

Vydavateľ: Enribook (Erika Jarkovská - Enribook)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:184
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:59

Lepšia cena: 3,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 3,44 € (vrátane DPH)
Bežná cena:4,- €
Ušetríte: 0,56 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: EMMA Tornádo

Hlavná hrdinka Emma dokáže svojím postojom nečakane spôsobovať zmeny v životoch iných ľudí - tak ako tornádo. Jej vnútorná sila a energia nebadane prenikajú pod kožu tých, čo to najmenej čakajú.

Po absolvovaní primerane šialenej puberty z nej vyrástla šarmantná žena, ktorá vie, čo od života chce a postupne odhaľuje tajomstvo svojho úspechu. Tkvie v jej slovách, činoch alebo v niečom úplne inom? Lilli, Emmina najlepšia kamarátka, je jej úplným opakom. Ako dokážu tieto dva živly spolu komunikovať, smiať sa a nachádzať odpovede na mnohé otázky? Ako môže toto priateľstvo vôbec existovať a v čom sa ukrýva jeho magické čaro?

Ak hľadáte niečo nové a trochu bláznivé, ak túžite po zmene v „šatníku“ svojho života, no každá vaša snaha o napredovanie doposiaľ skončila zlyhaním, potom je kniha Emma Tornádo práve pre vás. Zoberte nohy na plecia a vykročte za svojimi snami s rovnakým zanietením, ako to urobila Emma. Možno práve po prečítaní tejto knihy v sebe nájdete odhodlanie a odvahu zmeniť svoj život tak, ako ste po tom vždy túžili.

Detaily o knihe

Názov: EMMA Tornádo

Objednávací kód NA606008

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

nevšedná a uletená (Renáta, 19.12.2018) Odpovedať

neoslovila ma
Po dočítaní tejto knihy ma napadli dve slová: nevšedná a uletená. Kniha je vhodná pre ženy / muži sa po prvej kapitole unudia/ Praktický formát / vojde do kabelky/ poteší čitateľky na cestách. Romantická obálka trochu zavádza. Nejde o klasický romantický, či iný román. Kniha začína príhovorom k čitateľovi, pokračuje monológom hlavnej hrdinky Emmy a spontánne prechádza do "bláznivého" dialógu medzi Emmou a jej priateľkou Lilli. Emma sa vrátila zo zahraničia plná poznatkov a autorka ju dáva do role "učiteľky". Lilli, ktorá sa nezmenila je jej "žiačkou". V dialógoch odznejú témy bežného charakteru ako raňajky, nákupy...ale aj filozofické úvahy o pokore, láske a zmysle života. Neviem, či to bol zámer autorky, ale je tu snaha o paralelný dialóg medzi autorom /učiteľ/ a čitateľkou /žiačka/. Teda, ak to čitateľka bude chcieť. "Kráčaj životom bez mapy, no maj ju pre každý prípad vždy vo vrecku." Nerada škatuľkujem čokoľvek a kohokoľvek. Táto kniha je zmesou monológu a dialógu,pretkaná scenáristickými opismi a miestami /v dialógoch a v závere/ motivačnou literatúrou. Ak máte odvahu a chuť skúsiť niečo iné, vezmite si ku káve túto knihu. Kniha sa môže páčiť, alebo nemusí. " Skutočne slobodný človek nie je závislý od názorov iných ľudí. Vypočuje si ich. No konečné rozhodnutie urobí vždy podľa vlastnej intuície."

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x