bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska na križovatke

Vydavateľ: Enribook (Erika Jarkovská - Enribook)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:56
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:58

Lepšia cena: 7,48 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 7,65 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,90 €
Ušetríte: 1,25 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska na križovatke

Aký význam má láska?
Cítenie sa rozkladá v našich dušiach a prejavuje lásku a dobro v iných sférach. Vedieme naše kroky niekam, kde nás čaká vďaka, porozumenie, ale aj sklamanie či smútok.
Naše oči vedia rozpovedať príbehy, ktoré okolo seba vidíme, a naše srdce zas príbehy citov, čo nás napĺňajú. To sú cesty života – raz priamočiare, inokedy krivolaké – neraz spojené do križovatky.

Básnická zbierka LÁSKA NA KRIŽOVATKE je plná autorkiných intímnych myšlienok, vyjadrení a pocitov. A lásky – k priateľom, matke, starej matke, mužovi, ľuďom, k životu.

Detaily o knihe

Názov: Láska na križovatke

Objednávací kód NA398726

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zbierka plna krasnych slov, myslienok a emocii (Andie, 6.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dnes sa mi dostala do ruk tato utla knizka, ale utla iba na vzhlad, je totiz plna velkych myslienok, citov a velkeho ducha. Radsej ako poeziu mam prozu, no rada spravim vynimku a zacitam sa do basni, z ktorych citit ludskost, ktore maju hlavu aj patu, pribeh, dusu, su nabite krasnymi slovami, emociami, nutia nas zamysliet sa nad podstatou ludskeho bytia a ukazuju nam cestu. Basne od Zuzany Volentierovej v zbierke „Laska na krizovatke“ take urcite su. Opisuju zivot od jeho zrodu, cez detstvo, mladost az po neodvratnu smrt, ba siahaju dalej, az k samemu nebu, odkial nase kroky strazia ti, co uz nie su medzi nami, rovnako, ako ich strazili, ked tu boli. Pocas nasej zivotnej pute prejdeme mnozstvom krizovatiek, na ktorych stretneme roznych ludi a dostaneme sa do roznych situacii, ktore musime vyriesit. Niektori ludia nas obohatia, nastavia nam zrkadlo, pomozu nam, ini nas sklamu, pobudnu s nami iba chvilu, no su aj taki, ktori s nami od osudnej krizovatky kracaju dalej po cely zivot. Basne Zuzu Volentierovej su plne vsetkych chuti zivota, pri niektorych sa pousmejete, pri inych si poplacete, zaspominate, zialite, smutite, ale dve veci maju vsetky spolocne. Tou prvou je laska, ktora sa vinie ako nezna stuha celou zbierkou, a tou druhou je nadej na lepsi zajtrajsok. Zuzkine basne nam davaju pocitit, ze ak nieco v nasom zivote nie je dobre, potom nasa cesta este nie je na konci, ze zivot ma pre nas pripravene aj pekne chvile. Zo vsetkych poetkinych versov citujem tento: „Boze, daj mi pocitit lasku jedinecnu, horiacu, neznu a vecnu.“ Co viac a co krajsie si mozeme zelat?

Laska na krizovatke (zuzana, 3.10.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi pekné myšlienky, z ktorých cítiť cit ;)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x