bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bylinky z babičkinej záhrady

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:00

Lepšia cena: 15,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 15,39 € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,90 €
Ušetríte: 2,51 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bylinky z babičkinej záhrady

Vráťme sa do detstva, kedy boli steblá, listy a kvety súčasťou našich každodenných hier.Pomôžem vám znovuobjaviť najznámejšie bylinky, ktoré nám rastú doslova pod nohami.
Podelím sa s vami o moje skúsenosti, rady a tipy, aby ste mohli objaviť svoju vlastnú zelenú lekáreň.Aby ste o bylinkách nemuseli len čítať. S touto knihou sa ich naučíte hľadať, zbierať, cítiť ich energiu a s vďakou využívať ich liečivú silu. Lebo bylinky čakajú len na to, aby vám mohli pomôcť.

Detaily o knihe

Názov: Bylinky z babičkinej záhrady

Objednávací kód NA398122

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Musite mat (Anna Vaclavikova, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporucam vsetkym bylinkarom telom aj dusou...kazdy aj zacinajuci bylinkar ci bylinkarka ma vsetko pekne krok za krokom popisane ako zbierat, peskovat a v receptoch aj ako pouzivat jeddnotlive bylinky. Najdete tam recepty na etericke oleje, pilingy, caje.... Tak sup sup s knizkou do kosika :)

Liek v prírode (Veronika Voľanská, 6.5.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bylinky z babičkinej záhrady potešia nejednú dušu milujúcu silu prírody a je to "must have" každého "bylinkoholika". Kniha je nádherná, prakticky a prehľadne usporiadaná. Je jednoducho a pochopiteľne písaná, takže aj lajk v tejto oblasti pochopí ako bylinky zbierať, spracovať, uskladňovať a naučí sa zaujímavosti o známych, aj menej známych bylinkách. Mňa najviac upútalo vydymovanie bylinkami, s čím som sa pri iných, rovnako zameraných publikáciach, nestretla. Pre ľahšiu orientáciu je kniha prekrásne ilustrovaná, čo mne osobne pomáha, nakoľko bežne okolo nejakej bylinky prechádzam, ale netuším ako sa volá a kde ju následne použiť. Ku mne sa kniha dostala v ten najsprávnejší čas a to na jar, kedy sa pomaly ale isto príroda zobúdza a už na nás vykukujú prvé byliny ako podbeľ, či žihľava. Ku knihe je aj praktický zápisník na vlastné recepty - Bylinkár, ktoré spolu tvoria neoddeliteľnú kombináciu a sú aj skvelým tipom na darček. Ja sa už nemôžem dočkať, kedy si Bylinkár zaplním vlastnými zozbieranými receptami a oživím ho aj vysušenými bylinkami. A čo vy? Máte už túto krásnu publikáciu? Že nie? Tak bežte k @noxi.slovensko, kde to môžete napraviť. Teraz je ten najvhodnejší čas urobiť prechádzky v prírode ešte zaujímavejšími a poriadne otvoriť oči okolo seba a nájsť pre seba ten správny liek v prírode. ❤️

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x