bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skrotenie nehanebnice

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skrotenie nehanebnice

Viktória je bláznivé a tak trochu zasnívané dievča, ktoré žije farbami. Miluje kamaráta z detstva... až kým sa jej do života náhodne nezamotá nespútaný Nikola. Nenávidí jeho záletnícke spôsoby a dáva mu to patrične najavo. Nadáva mu a nechce s ním ísť na kávu, bez ktorej to podľa neho nepôjde. Nikola má totiž viac vzťahov naraz, a každý má preňho iný význam. Jednu má na kompletku, druhú na spestrenie a tretiu... Mohla by ňou byť drzá a príťažlivá Viky? Nedokáže prestať na ňu myslieť, hoci ona ho odmieta. Lenže Nikola je muž, ktorý sa nevzdáva. Chce ju za každú cenu skrotiť. Podarí sa mu to?

Kristína Ježovičová (1984) vyštudovala germanistiku na pedagogickej fakulte Univerzity Komenského. Písaniu sa venuje aktívne a túto činnosť považuje za veľmi návykovú. Debutovala historickou romancou Uväznená v čase. Je autorkou kníh Podvodníčka, Soňa, Červená jej pristane, Sestra: Krvavé Šenky sú tentoraz naozaj krvavé a Milenkine prsia. Vo voľnom čase veľmi rada číta a trávi čas so svojou rodinou. Lucia Braunová (1985) vyštudovala sociálnu pedagogiku v Trnave. Čaru kníh podľahla na základnej škole. Písanie je pre ňu vášeň, bez ktorej si nevie predstaviť život. V roku 2014 debutovala knihou Nič krajšie už nepríde. Následne jej vyšli Desivé odhalenie, Šťastie na prenájom a Milovať je zakázané.

Detaily o knihe

Názov: Skrotenie nehanebnice

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skrotenie nehanebnice (Emília Balková, 15.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma od začiatku veľmi bavila, čítala sa rýchlo a nebadala som vôbec, že by ju písali dve autorky. Bavili ma dialógy aj situácie, ktoré medzi sebou mali hlavný aktéri. Veľa som sa nasmiala. Hoci Nikolov životný štýl by som vlastne asi najskôr v reáli odsúdila, tu som ho brala. Bol fajn. A to, že odkedy spoznal Viktóriu, so žiadnou ženou nebol, za to mal fakt veľké plusko. Viky bola farebná! Úplne som si ju vedela predstaviť. A seba na jej mieste. Bláznivá, zasnívaná, hlavne mladá a bezstarostná. A aj keď vedela, čo je Nikola zač, priťahoval ju. Odolávala mu, čo kvitujem. Lebo keby mu podľahla hneď, to by som už asi nečítala. Koniec trošku rýchly, kde prišlo odhalenie o Nikolovej „snúbenici“ a ako to dopadlo medzi ním a Viktóriou. Krásna malá a hlavne veselá oddychovka, ktorú odporúčam všetkým vekovým kategóriám na spestrenie dňa.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x