bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pre ňu všetko

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pre ňu všetko

Mallory Sullivanová začína nový život. Vysokú školu dokončila s výbornými výsledkami a vďaka tvrdej práci a odhodlaniu sa dostala na jednu z najprestížnejších stáží v USA. Kedysi vyrastala v sirotinci a o takomto živote mohla len snívať. Netuší však, že na druhej strane jej úspechu stojí niekto, kto jej vystiela cestu, ale zatiaľ nevie kto.
Ako sa ukáže neskôr, boháč, s ktorým sa Mallory zoznámi v bare a dá mu prezývku Oz, je majiteľom spoločnosti, v ktorej Mallory pracuje. Zistí, že to on jej vybavil stáž, našiel jej a jej priateľke ubytovanie a sleduje ju na každom kroku. Veľmi sa rozhnevá, lebo mala dojem, že všetko dosiahla vlastnými silami, nie protekčne, a že Oz musí byť určite duševne chorý.
Oz sa snaží udobriť si ju rôznymi pozornosťami a po týždni zmierovania sa Mallory ocitne v jeho vášnivom náručí. Keď pochopí, že Oz nie je posadnutý, ale že celé roky na ňu trpezlivo čakal a chránil ju pred svojím nebezpečným otcom, zaľúbi sa doňho ešte viac.

Z anglického originálu Everythong for her (Carina Press by arrangement with Harlequin Books S.A., Ontario 2016) preložila Miriam Ghaniová.

Dostupné verzie titulu

Pre ňu všetko Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Pre ňu všetko

Originálny názov: Everything for her

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jedna z najhorších knih (Knizkomolka Lenka, 31.7.2020) Odpovedať

som sklamaný(á)
•Začiatok bol taký naivno dokonalý, Miles zase príliš sladký až to hraničilo s úlisnosťou a Mallory s klapkami na očiach... Po troch dňoch sa nekonečne zamilovali (pričom poriadne nevedela ani ako sa volá), nevedeli bez seba žiť a dýchali pre seba... •Miles bol príliš majetnícky, správal sa ako posadnutý maniak a Mallory bola čistá zmanipulovaná naivka, ktorej mi bolo trochu aj ľúto... •V polovici knihy som to chcela zabaliť, lebo celé to bolo cez, žiadna zápletka neprichádzala a dookola to bolo o tom istom (teda o ničom). Neprišlo mi to vôbec ako pohodová romantika ale čisté psycho zo strany Miles... •Zápletka prišla, chvíľu som si myslela, že Mallory získala späť svoj rozum ale bol to len slabý záblesk. Potom ako ju Miles neuveriteľne zradil, sa zahral na ešte väčšieho romantika (spomeňte si na všetok gýč, ktorý poznáte) aby ju získal späť a bum bác Mallory mu všetko na svete odpustila... /•Pointa aj zápletka knihy bola rozobratá asi na 10 stranách (aj to dosť chabo) a zvyšok boli presladené romantické kecy, ktoré však vôbec nepôsobili romanticky ale skôr psychopaticky. •Ak by ste teda chceli čítať zle napísanú knihu bez pointy o posadnutom maniakovi a vymytom mozgu tak toto je presne tá kniha. • Už ani nejdem spomínať, že celá pointa príbehu je vyzradená v anotacií a ešte som sa aj strácala v dialógoch lebo občas nebolo vôbec jasné kto čo hovorí...

Pre ňu všetko (Simona, 2.5.2018) Odpovedať

Dobrý den,chci se zeptat vyjde kniha i v českém jazyce.Děkuji moc za odpověď

Pre ňu všetko (bux.sk, 3.5.2018) Odpovedať

Dobrý deň, žiaľ, na túto otázku nevieme odpovedať. Skúste sa popozerať na českom trhu či ju niektoré vydavateľstvo nemá medzi svojimi pripravovanými titulmi.

Otázka (Beata S., 18.4.2018) Odpovedať

Ďakujem

Otázka (Beata S., 17.4.2018) Odpovedať

Dobrý deň,plánuje Ikar vydať aj ďaľšie diely tejto trilogie?Ďakujem.

Otázka (bux.sk, 18.4.2018) Odpovedať

Dobrý deň, vydavateľstvo IKAR zatiaľ vo svojom pláne nemá zaradený ďalší diel.

Jaji hodnotí (Jana Paveleková, 6.4.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha bola výborne napísaná. Dej gradoval postupne, dialógy neboli nudné, dokonca v jednej chvíli ma autorky totálne dostali. Po knihe by mali siahnuť večne zamilované žienky, ktorým je blízka aj erotika a vášnivé scény hlavných postáv. Šťastné konce sú charakteristické pre Alexu, preto sa nebojte. Mallory aj Oz budú v najväčšom poriadku. Aj napriek menším výhradám sa mi príbeh páčil, pretože bol presne taký, aký mal byť.

Dotaz (Milena Přívozníková, 18.1.2018) Odpovedať

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli tato kniha vyjde v elektronické podobě a popřípadě kdy. Děkuji

dotaz (bux.sk, 23.1.2018) Odpovedať

Dobrý deň, áno, prevažná väčšina kníh vychádza aj v elektronickej podobe. Konkrétne táto by mala byť dostupná v polovici marca. Presný dátum budeme vedieť čoskoro.

Odpověď (Milena, 23.1.2018) Odpovedať

Děkuji za zprávu, už se těším.
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x