bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Manželský pakt

Vydavateľ: Domino (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,43 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Manželský pakt

My víme, co je pro vás nejlepší. A donutíme vás to udělat. I kdyby vás to mělo zničit...

Novomanželé Alice a Jake. Dokonalý pár, před kterým se rozkládají nekonečné možnosti a šance. Snad i proto dostali od přátel jako svatební dar členství v exkluzivním a poněkud záhadném spolku nazvaném jednoduše Pakt.
Cíl Paktu je velmi jednoduchý: učinit vše pro to, aby manželské svazky všech členů zůstaly pevné a šťastné. Prostředky k dosažení tohoto cíle se také zdají být velmi rozumné: Vždy zvedni telefon, když ti volá partner či partnerka. Každý měsíc si navzájem dejte dárek. Každé tři měsíce si někam společně vyjeďte... A nikdy nikomu neříkejte o Paktu.
Alice a Jake jsou zpočátku okouzleni skvělými večírky, nebývalou pospolitostí a rozšiřujícím se okruhem přátel. Pak se ale objeví první pochyby a zanedlouho už oba tuší, že uvízli v pasti. Pakt se svými praktikami podobá sektě – členství je podle jeho představitelů nezrušitelné, stejně jako manželství. Jake a Alice nyní už vědí, že to, co jim mělo pomoci udržet manželství snů, se pozvolna stává největší noční můrou jejich života.

Detaily o knihe

Názov: Manželský pakt

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pravidla sa neoplati porusovat (Danka, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
1* za napad. Neokukane, neotrepane, nic podobne som este necitala. Manzelsky pakt. Zmluva, v ktorej sa zaviazete dodrziavat nastavene pravidla. Pravidla vdaka ktorym vie byt vase manzelstvo naozaj pristavom pokoja a spokojnosti. Pravidla, ktore vas jemne nasmerovavaju a ponahaju vam v manzelstve udrziavat lasku, uctu, vernost. Jemne, pokym nezakolisete... Fu. No, nespocetne vela x som sa pri citani zamyslela co by som spravila ja ak by som sa do niecoho takeho dostala. Samozrejme, fikcia je fikcia ale predsa, pribeh je pisany celkom zivo a realne takze clovek do podobnych uvah sklzne ci chce ci nechce. Nuz a vsetci dobre vieme ze spolkov, kultov a neviem coho vsetkeho je na svete habadej. Kazdy ma urcite pravidla no castokrat su az pritiahnute za vlasy. Pakt je v tomto smere asi na vrchole rebricka.. tie tresty za porusenie pravidiel su extrem. Vsak uvidite same ak si knihu precitate. Pacila sa mi bez vyhrad zhruba do 3/4. Chvilami som si tukala na celo ako clenovia Paktu mozu dopustit niektore veci no spolu s tukanim mi v mysli bezala uz spominana otazka: co by si spravila ty, ty mudra? Ako by si sa z toho vyvliekla? Ake by bolo tvoje riesenie? Priznam sa nevymyslela som nic. No a prave preto som bola zvedava ako to zvladnu dvaja hlavni protagonisti Alice a Jake. Ako sa oni dokazu dostat z tych sialenych udalosti. Co vyspekuluju. Velmi, velmi som sa tesila nato ako to autorka spracuje lebo moznostou bol iba fakt dobre prepracovany zvrat. Hm. Bol. Ale nie taky aky by som cakala. Cele by som to opisala asi tak ze od zaciatku knihy moja krivka napatia a zvedavosti neustale stupala no cca v 3/4 knihy klesla prudko dolu. Nieze by som ten naval nezvladla, nezvladla ho autorka. A toto sa podla mna nema citatelom robit. Cely cas natahovat ako gumu v nohaviciach a potom zrazu nic. Velka skoda. Velka. Ocakavala som ze toto bude peckokniha no ten koniec to prekazil. Tak ci tak ale hodnotim dobre. Toto je moj nazor. Myslim ze niekomu bude prave tento priebeh deja sediet a preto autorku nezatracujem. Ak sa od nej objavi dalsia kniha, precitam si ju velmi rada.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x