bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nebezpečná hra

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nebezpečná hra

Známa televízna reportérka Alix Phillipsová sa vyhýba guľkám a porušuje pravidlá len preto, aby prinášala horúce správy o nepokojoch v Amerike či demonštráciách v uliciach Teheránu. Spolu s kameramanom Benom Chapmanom riskujú život, len aby predbehli ostatných spravodajcov. Ich najnovšia úloha rozmotáva neuveriteľný príbeh, ktorý zauzlil životy mnohým ľuďom: pátrajú po dôkazoch, ktoré by pomohli usvedčiť viceprezidenta USA Tonyho Clarka z korupcie.
Kľúčom k odhaleniu desivého tajomstva je Olympia Fosterová. Táto krehká žena videla na vlastné oči vraždu svojho manžela, váženého senátora, ktorý kandidoval na prezidenta. Spoločensky uznávaná a obdivovaná vdova hľadá emocionálnu podporu u Clarka, ktorý by sa s ňou rád oženil. Keď Fosterová ponuku na sobáš odmietne, stane sa viceprezident jej ochrancom a dôverníkom. Reportérka Phillipsová sa dostane na stopu takého závažného zločinu, že pátranie preberú federálni agenti a jej sa niekto začne vyhrážať smrťou.

Z anglického originálu Dangerous Games (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Zuzana Gašparovičová.

Detaily o knihe

Názov: Nebezpečná hra

Originálny názov: Dangerous Games

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Strata otca pri bombovom útoku poznačila Alix v útlom veku viac, než si pripúšťala. Bála sa zblížiť s nejakým mužom zo strachu, že stratí jeho alebo on ju. Práca jej znemožňovala viesť bežný život, ktorý by možno zahojil jej rany z detstva. Partnerova smrť, krátko po narodení dcéry, Alixin strach zo straty milovaného človeka ešte prehĺbila. Jediní dvaja ľudia, ktorých si dovolila ľúbiť a mať s nimi blízky vzťah, boli matka a dcéra. Na nového muža nebolo v jej srdci miesto. Chapman to cítil rovnako, hoci z iných príčin, ale výsledok bol rovnaký. Byť vojakom z povolania mu vyhovovalo, podmienky kameramana v teréne neboli príliš odlišné od tých vojenských. Potreboval čeliť výzvam a riskovať. Zvykol si na to a pri spolupráci s Alix sa mohol spoľahnúť na to, že nebezpečenstvo bude vždy na dosah. Ben hovoril, že svojím spôsobom bola ich práca ako hrať ruskú ruletu. Ani jeden z nich sa nebál smrti.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x