bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chaos

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:52

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chaos

Za horúceho letného večera v Cambridgei začne vyšetrovateľ Pete Marino pracovať na prípade mŕtvej bicyklistky, ktorá zahynula v parku neďaleko bežeckej dráhy. Na spoluprácu prizvú aj doktorku Scarpettovú. Ukáže sa, že mladá žena, ktorú Scarpettová v ten deň už dvakrát stretla, zomrela pôsobením záhadnej, takmer nadprirodzenej sily.
Hoci o prípade oficiálne informovali Cambridgeské forenzné centrum, doktorkin manžel Benton Wesley aj Marino dostanú záhadné telefonáty, údajne z Interpolu. Nemá to však logiku. Prečo by sa o miestny prípad zaujímala medzinárodná policajná organizácia? Alebo sa aj za týmito telefonátmi ukrýva záhadný Charlie, ktorý v poslednom čase doktorku obťažuje svojimi podivnými audionahrávkami?
Dokonca ani Scarpettovej brilantná neter Lucy nedokáže vystopovať, kto je záhadný Charlie a ako je možné, že disponuje súkromnými informáciami z doktorkinej minulosti až z detstva. Zdá sa, že ona a jej najbližší majú do činenia s niečím väčším a nebezpečnejším, ako sa zdalo. Až podrobná analýza rezídua na tele mŕtvej bicyklistky ukáže, že ranu spôsobil materiál, ktorý sa na zemi nevyskytuje. Scarpettová a jej spolupracovníci musia odhaliť, čo spája všetky tieto záhadné skutočnosti, aby mohli čeliť neznámemu nebezpečenstvu.

Preložila Miriam Ghaniová

Dostupné verzie titulu

Chaos Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Chaos

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Ktokoľvek bol na druhom konci, znie inak ako normálny hlas.“ Dokončím, lebo viem, čo bude nasledovať.
Benton sa opýta, či je možné, že by to mohol byť môj kybernetický prenasledovateľ Posledný Charlie – ten, kto volal na číslo deväťstojedenásť a klamal o mne.
„Ukazuje sa, že to indivíduum všetko stupňuje,“ dodá Benton. „Eskaluje svoju hru a nesporne vieme, že Posledný Charlie je mimoriadne sofistikovaný.“
„Verme, že on nevolal na tiesňovú linku, lebo to by naznačovalo, že dnes bol v mojej tesnej blízkosti,“ odvetím. „A ja som dúfala, že ten kybernetický sledovač vôbec nie je v Cambridgei. Predpokladala som, že je na opačnej strane zemegule.“
„Pripadá mi to ako zvláštna náhoda, že si začala pred týždňom dostávať vyhrážky e-mailom a všetky v podobe audioklipov. A teraz toto,“ šomre Benton.
„Tak mi povedzte, pán tvorca profilov,“ pritisnem si k nemu nohu. Látka jeho obleku je na mojej holej pokožke hladká a chladná. „Čo by ste povedali o niekom, kto volá na číslo deväťstojedenásť, aby oznámil, že vaša manželka je poriadna fúria?“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x