bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na veľkosti záleží

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na veľkosti záleží

Leah Martinová celý život bojuje s pokušením, ale už má plné zuby diétnych sušienok, rátania kalórií a matkiných kritických poznámok. Nedávno si otvorila pekáreň a vďaka jej úspechu má dobrý pocit, že v živote niečo dokázala. Lenže nijaká maškrta na svete neodvedie jej pozornosť od sexi chlapa, akým je Sam Cooper. Ten jedného dňa mame oznámi, že sú zasnúbení… čo je nehorázne klamstvo.
Sam si niekedy vopred nepremyslí, čo vytresne. Hoci na začiatku len bránil Leah pred jej uštipačnou matkou, odrazu má snúbenicu! Dohodnú sa, že chvíľu sa budú hrať na snúbencov a on sa bude správať tak, aby sa jej rodine znepáčil a zrušenie zásnub prebehlo ľahko. Sam je však veľký maškrtník a túži nielen po Leahiných úžasných zákuskoch, ale aj po jej úžasných krivkách, plných perách, žiarivých očiach. Situácia sa akosi nevyvíja podľa plánu. Sam musí presvedčiť Leah, že to myslí vážne, skôr než sa ich malé klamstvo zmení na sladkú pohromu.

Preložila Tamara Chovanová

Detaily o knihe

Názov: Na veľkosti záleží

Originálny názov: Size Matters

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Na veľkosti záleží (Šárka Smetanová, 1.10.2022) Odpovedať

Leah Martinová si neváži sama seba, pokiaľ ide o jej telo. Nemá totiž postavu Barbie. Nenosí veľkosť 36. Je to žena s oblými krivkami, plnými perami a smaragdovými očami. Vôbec si neuvedomuje, že aj ona je pre niektorých mužov krásna. Kritické poznámky matky a bývalého, ktorému sa očividne nepáčilo jej telo, jej k sebavedomiu nepridali, skôr naopak. Nedávno si otvorila pekáreň a vďaka jej úspechu má dobrý pocit, že v živote niečo dokázala. Lenže ani žiadna maškrta na svete neodvedie jej pozornosť od sexi chlapa, akým je Sam Cooper. Ten za účelom pomôcť jej oznámi Leahinej mame, že sú zasnúbení... čo vôbec nie je pravda. Leah mi niekedy liezla na nervy svojimi rečami ako jej matka. Najviac ma vytočila táto jej veta: "Vieš, byť s pakom je niekedy lepšie, než byť sama." Hotový dôkaz, že nemá žiadnu hrdosť. Radšej byť sama, než s niekým, kto si ťa vôbec neváži. A tým nemyslím, že ťa postaví na váhu. A jej matka? Tak tá mi žrala nervy neustále. Tú by som najradšej prefackala. Ďalej Sam... To bola tiež kapitola sama o sebe. Mal najprv porozmýšľať, než niečo vypustil z úst. A nevravieť sprostosti, čo nebola pravda. No mal aj svetlé chvíle a páčilo sa mi, ako sa Leah zastal pred jej mamou. Najviac som si obľúbila Val. Nemala chybu, keď sa ukázala v lietacích dverách za Leahinou matkou. Priložila si prst ako pištoľ k hlave a stisla spúšť, akoby si vystrelila mozog. Alebo keď predstierala, že sa ide obesiť a strkala si prst do hrdla. Dobre som sa na nej nasmiala. Toto bola tak super kniha, že keby som mala viac času, nepochybujem, že by som ju prečítala za 2-3 dni. Nechýbal v nej humor, romantika, ani erotika. Čítala sa mi veľmi dobre a ten koniec ma dostal. Odporúčam všetkými desiatimi.

Bleee (Tonka, 11.12.2020) Odpovedať

som sklamaný(á)
Mačo a naivka ! A od začiatku jasný koniec :(

Krásna (Kvetka, 16.8.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi krásny príbeh .. Budem čítať viac krát

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Leah klesla na stoličku.
Nestalo sa jej prvý raz, že ju niekto odmietol pre jej váhu, a pochybovala, že to bolo naposledy. Ale prvý raz to muž otvorene priznal. Nie je jeho typ. Hm.
Keď Sam tancoval s tým dievčaťom, občas pozrel na ňu, akoby čakal, že Leah sa každú chvíľu rozplače. No dobre, možno jej bolo tak trochu do plaču, ale nebude plakať. Aspoň nie na verejnosti. Také čosi sa jej stávalo, keď ležala sama v posteli a uprostred noci rozmýšľala, či niekedy stretne milého muža, ktorému nebude prekážať, že má pneumatiky a nenosí číslo tridsaťšesť.
Dokonca aj jej bývalý frajer ju nútil zhodiť kilá, objednával jej šaláty a presviedčal ju, aby chodila do posilňovne. Keby nebol cvok, možno by to nebolo také urážlivé, ale on sa chválil, aký má skvelý metabolizmus, objednával si slaninový cheeseburger a vyhlasoval, že nemá čas cvičiť. Áno, bol to naozaj cvok.
Leah si vzdychla, kývla na čašníčku a objednala päťkrát tequillu. Mala jednoduchý plán. Rundu objednala preto, aby Samovi ukázala, že mu nič nezazlieva, ani len tú nádejnú striptérku, s ktorou tancoval. Pretože bola zrelá. Ukradomky pozerala, ako tancuje s brunetkou s holým pupkom. Idiot!

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x