bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Madam X

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Madam X

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy MADAM X:

Práca Madam X spočíva v tom, že vychováva a mení drzých, rozmaznaných synov bohatých a mocných mužov na slušných mladých ľudí, ktorí sa vedia vhodne správať v spoločnosti, vtipne konverzovať a majú dosť sebavedomia. Madam X je mimoriadne vzdelaná a kultivovaná žena, ktorá vie, kedy na týchto mladíkov musí byť prísna. No za jej sofistikovaným zovňajškom sa skrýva zlomená žena, duša uväznená medzi nebezpečnou minulosťou, na ktorú si nespomína, a prítomnosťou v uzavretom apartmáne na najvyššom poschodí. Tam žije pod ochranou krásneho Caleba, ktorý tvrdí, že má právo na jej telo aj na jej dušu, lebo ju v minulosti zachránil pred istou smrťou. Caleb opakovane dáva Madam X najavo svoju dominantnosť. Madam X po ňom fyzicky túži, no občas jej naháňa strach. Na jednej strane jej vyhovuje bezpečie v Calebovom strešnom apartmáne, v zlatej klietke, na druhej strane túži po slobode a voľnosti. Madam X však nikdy nepoznala nič okrem stien svojho bytu, a tak sa bojí čokoľvek podniknúť. Až sa raz náhodou dostane von a stretne neznámeho tajomného muža, ktorý by mohol zmeniť celý jej život.

Preložila Miriam Ghaniová

Dostupné verzie titulu

Madam X Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Madam X

Originálny názov: Madame X

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Madam X (Emília Balková, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napíšem rovno o celej trilógií - Môj názor na Madam X je taký, že nie každému to sadne. Mne sa takáto literatúra, alebo tento typ literatúry, páči a preto odporúčam určite celú trilógiu. Kúpila som si ju preto, že som bola veľmi zvedavá, hlavne kvôli negatívnejším recenziám, a preto že bola v akcii :D No teraz už má svoje miesto na poličke mojich obľúbených kníh. Prvá časť sa môže zdať slabšia, ako zvyšné dve, no je to samozrejme nábeh na to, aby ste si tie zvyšné dve prečítali, alebo aspoň u mňa to tak bolo, že som proste chcela vedieť viac a ako sa to vyvinie. Keď sa do nej dostanete a začítate sa, tak už ju rozhodne nepustíte z rúk. Ja som celú trilógiu prečítala za tri dni. Každý deň jednu. Osobne sa stotožňujem aj s názorom, že tretia časť je asi najlepšia, aj keď sa mi nepáčilo, čo sa stalo Loganovi. Sú tam ale vysvetlenia minulosti Madam X, najmä o jej vzťahu ku Calebovi, ktorú si ona nepamätá. Len občas sa jej vráti nejaký útržok spomienok. Je to zaujímavé čítanie, zaujímavá zápletka. Možno klišé - milostný trojuholník, ale podaný veľmi dobre, hlavne keď sa pozriete na to, že ona poznala naozaj len Caleba, ale Logan sa jej dostal pod kožu hneď od prvého stretnutia. Jeho pohľad na svet by som chcela mať... No a o sexuálnych scénach ani nehovorím, tých bolo naozaj dosť, ale patria k tomu a myslím, že boli napísané úplne akurát, nie príliš vulgárne. Koniec super vymyslený z pohľadu Caleba, čo som tak nejako aj tušila, že by mohlo byť tak. U mňa naozaj za 5* hviezdičiek :)

Madam X - trilógia (Beata S., 26.7.2017) Odpovedať

Toto je len 1.diel trilógie.Plánujete vydať ďalšie Diely ?

madam x - trilogia (bux.sk, 31.7.2017) Odpovedať

Dobrý deň, vydanie druhej časti je zatiaľ naplánované na február 2018 a tretia časť by mala vyjsť v máji 2018. Termíny sa samozrejme ešte môžu posunúť.

Madam X (Beata S., 31.7.2017) Odpovedať

Ďakujem za odpoveď.

Madam X (Dana K., 11.4.2017) Odpovedať

som sklamaný(á)
Tiež sa pridávam,očakávala som väčšiu kvalitu,vôbec ten dej a nakoniec akoby otvorený záver na ďalšie pokračovanie?Neviem som z nej v rozpakoch,čakala som lepšie od tejto autorky,ktorú mám obzvlášť rada.

MADAM X (Mária, 10.3.2017) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kniha ma veľmi sklamala, trilógia ALFA bola super a preto som si zakúpila aj túto knihu. Mala som z nej pocit, že autorka potrebovala splniť termín dodania knihy a preto sa veľmi nezaoberala dejom - pretože žiadny nemala.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Možno máš pravdu.“ Ľad zahrkoce, vezmem prázdny pohár a odložím ho. Prinútim sa zostať na mieste a dýchať. Pripomeniem si, že musím poslúchať. „Neprišiel som sem však debatovať o Jonathanovi Cartwrightovi.“
„Predpokladám, že nie.“ Nemala som to povedať. Oľutujem to, skôr ako mi tie slová vykĺznu z úst.
Pod jeho zovretím mi zapraská v zápästí. Vyhľadá ma tmavými očami, prebodáva ma hrôzostrašným pohľadom. „Predpokladáš?“
Mala by som prosiť o odpustenie, ale namiesto toho zdvihnem bradu a pozriem do tých krutých, chladných, inteligentných očí. „Vieš, že len plním zmluvu. To je všetko, čo som tým chcela povedať.“
„Nie, nie je.“ Prejde mi rukou po moderne strapatých čiernych vlasoch. „Povedz mi, čo si tým naozaj myslela, X.“
Namáhavo prehltnem. „Prišiel si sem po to, čo odo mňa chceš vždy.“
„A čo to je?“ Horúcim prstom sa mi dotkne hrudnej kosti a smeruje do výstrihu. „Povedz mi, čo chcem.“
„Mňa.“ Šepnem tak potichu, že to ledva počuje.
„To je pravda.“ Pokožka mi horí tam, kde sa ma dotýka upraveným nechtom. „Stále však skúšaš moju trpezlivosť.“
Stojím meravo, ani nedýcham. Na zátylku cítim jeho horúci dych, prstami sa mi pohráva so zipsom na šatách.
„Viem,“ prehodím.
A v okamihu, práve keď čakám, že sa ten zips rozopne, ten horúci dych s príchuťou škótskej sa stratí a do duše sa mi zavŕta jediné slovo.
„Vyzliecť.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x