bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hladné dlane

Vydavateľ: KICOM - Richard Lunter (Richard Lunter - KICOM)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:255
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Lepšia cena: 5,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 6,02 € (vrátane DPH)
Bežná cena:7,- €
Ušetríte: 0,98 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hladné dlane

Manželstvo Nory a Tima nie je až také dokonalé, ako sa na prvý pohľad zdá. Napriek úspešnej kariére a dobrému hmotnému zabezpečeniu pociťujú obaja vnútornú nenaplnenosť. Túžba po dieťati a Timova posadnutosť prácou Noru čoraz viac vťahujú do ulity osamelosti. Život jej pripadá jednotvárny až do chvíle, kým nestretne svoju platonickú lásku -príťažlivého a zmyselného Alejandra.
Do jej života sa vrúti hurikán túžby a hlbokej vášne, ktorý zápasí s rozumom a pocitom zodpovednosti vypovedaného manželského sľubu. Zostať alebo odísť? Áno alebo nie? Dokáže Norin rozum oklamať srdce? Budú jej dlane naplnené šťastím a láskou? Dokáže bez výčitiek žiť naďalej s Timom s vedomím, že jej srdce miluje dvoch mužov? A čo ak aj jej manžel má odvrátenú tvár, o ktorej Nora nevie?

Detaily o knihe

Názov: Hladné dlane

Objednávací kód NA374936

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Mária Corvus - Hladné dlane (Monika, 2.3.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Hladné dlane". Už názov napovie, že ide o príbeh lásky so štipkou erotiky. Musím uznať, že je to skutočne veľmi dobre napísaná kniha, ani neviem, či som doteraz čítala niečo na tento štýl. Autorka veľmi pekne vykresľuje charakter postáv a ich zmýšľanie, hlavnú hrdinku Noru si hneď zamilujete, je to ctižiadostivá mladá žena, ktorá ide za svojím veľkým snom z detstva a premení ho na skutočnosť. Jej zdanlivo vydarené a harmonické manželstvo s Timom však nie je ideálne, ako sa na prvý pohľad javí a časom sa objavujú prvé trhliny, ktoré ich vzťah podrobia tvrdej skúške. Kniha sa číta sama a ani si nevšimnete, a ste na konci. Dosť ma však prekvapilo rozuzlenie deja, ktoré čitateľ napäto očakáva a nie je jasné do posledných stránok. Myslela som, že Nora sa rozhodne pre jedného z mužov,ktorí vstúpili do jej života, no nestalo sa tak. Príbeh je akosi neukončený, aspoň z môjho uhla pohľadu. Autorka však možno schválne ponecháva na čitateľovi, aby si záver domyslel alebo sám rozhodol, aký koniec mu dá. Neviem, ale mne to tam chýbalo...Ale to nič nemení na skutočnosti, že táto kniha ma skutočne oslovila a považujem ju za veľmi vydarenú. Podľa mňa najlepšia kniha od tejto autorky. Vrelo odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x