bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Řez

Vydavateľ: Grada (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,59 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Řez

Horké léto v Mohavské poušti. Kristine Rushová a její snoubenec Daniel jsou na cestě z Las Vegas do Lake Arrowhead v Kalifornii, kam mají dojet, aby společně s rodinou oslavili 4. červenec.
Zničehonic je však Daniel unesen z liduprázdného odpočívadla a Kristine se musí rozhodnout: vrátit se domů bez úhony a s myšlenkou, že už nikdy neuvidí svého snoubence, nebo vyrazit na cestu do spalující pouště a pokusit se Daniela najít.
Když se rozhodne svého snoubence začít hledat, ještě netuší, že její kroky povede vrah. Kristine však nemá na výběr.
Musí podniknout epickou cestu přes křiklavé záblesky silničních kasin, opuštěné dálniční zastávky a přežít hrůzy, které si nikdy předtím nedovedla ani představit… The New York Times bestseller jara 2015!

Detaily o knihe

Názov: Řez

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Beh o zivot cez horucu pust (Danka, 12.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Kam az zajdes Kristine, aby si zachranila svoju lasku?" "Ak bolest znamena ze zijete, tak som nikdy nebola viac ziva." Tak tomuto sa povie jazda !!! Teda poviem vam ze podobnu knihu ako je tato som este necitala. Je to jedna z tych, pri ktorych som bola nutena obracat stranku za strankou,uchmatnut si kazdu volnu minutu aby som mohla precitat dalej aspon kusocek. Napatie nebolo iba v pribehu ale i vo mne ked som bola roznymi okolnostami nutena knihu zavriet a venovat sa niecomu inemu. Preto vrelo odporucam najst si dostatok casu, necitat v praci s tym ze vsak ked niekto pride tak ju rychlo odlozim a uz vobec nie pri detoch. A nielen kvoli klasike ze urcite budu prave vtedy x-krat nieco akutne potrebovat ale i preto, ze pohlad na ne vas bude nutit prezivat dej este intenzivnejsie. No nie v prijemnom slovazmysle..Moja prva cesta po precitani vedla prave k dcere s pocitom ze ju v zivote nepustim dalej ako na meter odomna. Kniha je dokonale psycho a to myslim doslovne. Riadne mi pobrnkala na nervy. Jednak tym, co Kristine pri jazde pustou zazila, jednak zvratom zhruba v polovici knihy. A ked som po rozdychani cakala ze ta lepsia polka knihy uz je zrejme zamnou, ta druha mi na nervy zabrnkala este viac. Autorka skvelo prespekulovala jednak charakter dvoch hlavnych postav, jednak ich minulost. Ani obet ani vrah totiz niesu uplne svati. Jeden nenavidi az tak ze miluje a druhy miluje tak, ze az nenavidi..Obaja v detstve prezili vec,ktora na nich zanechala hlboke stopy a ovyplyvnuje ich spravanie doteraz. Za mna kniha jednoznacne zatial top tohto roka.No ak vam v knihach vadi krv - vela krvi, vela vrazd - detailnych vrazd tak od nej bocte. Urcite nieje nic pre slabsie povahy. Hoci sa dej z vacsej casti odohorava v horucej pusti, aj tak ma mrazilo. Zimomriavky neodisli ani pri pasazi, kedy je Kristine az prilis horuco. Ako sama povie 42 stupnov Celzia je 108 stupnov Farenheita a tuto teplotu jej telo nasobi dvoma. Milovnici praveho trilleru, drsneho, akcneho, tvrdeho, takeho ktoreho autor si nedava servitku pred usta si vsak zarucene zgustnu ;-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x