bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Trón zo skla

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Edícia:Trón zo skla
Séria:Trón zo skla
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:57

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Trón zo skla

Séria Trón zo skla bude veľkolepá, šesťdielna epická fantasy.

V krajine bez akejkoľvek mágie, kde vládne krutý kráľ, je na kráľovský dvor povolaná najnebezpečnejšia nájomná vrahyňa. Prichádza, aby získala späť svoju slobodu, nie aby zabila kráľa. Ak v turnaji porazí dvadsaťtri nájomných vrahov, zlodejov a žoldnierov, prepustia ju z väzenia a po štvorročnej službe ako kráľova šampiónka získa späť svoju slobodu.

Jej meno je Celaena Sardothien. Korunný princ si Celaenu na túto úlohu najal a je jej jediným spojencom. Kapitán kráľovskej gardy je zas jej pravým ochrancom. V komnatách a chodbách Zámku zo skla sa však schováva niečo oveľa nebezpečnejšie... A keď začne Celaeniných protivníkov niekto po jednom likvidovať, jej zápas o slobodu sa mení na boj o holé prežitie. Tajomný nepriateľ sa totiž neuspokojí, kým nebude ležať celý svet v troskách.

Detaily o knihe

Názov: Trón zo skla

Objednávací kód NA365521

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Trón zo Skla (František Baláž, 17.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som nečakane narazil v kníhkupectve a v momente som ju kupoval. Keďže som milovník fantasy a je to pecka :)je tam proste všetko napätie, akcia dobrodružstvo aj romantika, skoro všetko v jednej knihe. Už od začiatku som hltal stránky a hneď si zamiloval postavy, Celaena mi prišla miestami nebojácna, vtipná a krásna hrdinka :) vrelo odporúčam všetkými desiatimi

Kniha na dlhe noci (evaneSi, 23.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižku som len tak nahodne dostala a dlho trvalo kym som po nej konečne siahla. Po tych všetkých detektivkach ktore som precitala bol unik do sveta fantasy tym pravym orechovym. Celeana sa mi ako hlavna postava velmi pacila hlavne jej nebojacnost a šikovnosť. Jej dvaja napadnici tvorili dokonaly kontrast. Ziadany princ smely príťažlivý a jeho priatel člen stráže ktory bol naopak velmi nesmely aj ked on sa mi ako postava pacil viac. Taktiez ma prekvapilo ze v knihe sa spominalo to co sa bezne v knihách nespomenie a to napr ženské problémy a tym padom mi kniha nepripadala ako rozpravka. Ku koncu dej zacal naberat rýchly spad a doslova sa tato kniha nedala odlozit. Hodnotím ju velmi pozitívne a pre menej náročného citatela sa tato kniha stane jeho velmi oblubenou.

Kniha mi nesadla. (Stano R., 18.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Príbeh o nájomnej vrahyni Celaena Sardothien. Bola vo väzení a pracovala v otroctve v soľnej bani Endovier, odkiaľ si ju povolal korunný princ Adarlanu, Dorian Havilliard. Celaena získava možnosť vybojovať si slobodu. Dostáva sa na kráľovský dvor, kde musí v súťaži poraziť ďalších nájomných vrahov, žoldnierov a zlodejov. Ak ich dokáže premôcť a následne odslúži štyri roky služby kráľovi, získa slobodu. Kniha, je určená pre mladšie ročníky, a tak ako väčšina Young Adult obsahuje lásku a zamilovaný trojuholník medzi Celaena, Dorianom a kapitánom Chaolom. Román je to rozvláčny, mňa osobne dosť iritovalo správanie Celaena, ktorá na mňa vôbec nepôsobila ako nájomná vrahyňa, skôr ako princeznička. Vedela hrať na klavíri, čítala, páčili sa jej šaty atď. Ako vrahyňa na môj vkus prejavovala až príliš veľa citov a akosi jej podľa môjho názoru chýbala chladnosť a odmeranosť. Štýl autorky bol niekedy kostrbatý a dialógy strojené a umelé. Napätie príbehu dopĺňajú vraždy súťažiacich, pričom nik nevie, kto za nimi stojí. Aj Celaena sa musí báť o svoj život. Kniha je vhodná skôr pre násťročných, ktorí si v nej nájdu lásku, napätie a akciu. Mne osobne nesadla a neprinútila ma siahnuť po pokračovaní.

Dokonalý pôžitok (Petra Kyšová, 8.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha mala všetko čo podľa mňa dobrá fantasy má mať. Skvelý príbeh, akcia, neskutočné napätie a dokonale vykreslené postavy. Všetky ! Buď ich milujete alebo nenávidíte. Stredná cesta nie je. Hlavná hrdinka si prešla peklom ale dokázala prežiť. Lenže to najväčšie peklo ju len čaká a to pracovať pre človeka ktorý jej chladnokrvne vyvraždil rodinu. To ale čaká skoro každú postavu v príbehu. Ohnúť chrbát pred netvorom. Balansovanie na hrany doba a zla. A hlavne neskutočná zápletka a skvelé vyvrcholenie pri ktorom vám vyhrknu slzy do očí. Za mňa jednoznačne plný počet bodov a keby možem dám aj viac!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x