bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šepkanie anjelov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šepkanie anjelov

Štyridsiatnička Slávka, ktorú po rokoch opustil manžel, žije len pre svojho syna a prácu. Nečakané vzplanutie citov k podstatne mladšiemu mužovi ju zaskočí a vytrhne z jej bezpečného sveta. Mestečkom, kde žije, navyše otrasie vražda mladej ženy. Všetky nitky sa zbiehajú k Slávke, a hoci veštbami pomáha iným, vlastný osud predpovedať nevie. Ubráni si Slávka v prostredí malomesta nerovnú lásku? Zasiahne ju osteň zla, ktorého blízkosť intuitívne cíti? A prečo ustalo šepkanie anjelov? Príbeh lásky s poriadnou dávkou napätia napokon vyústi v nečakaný záver.

Dostupné verzie titulu

Šepkanie anjelov Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Šepkanie anjelov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Šepkanie anjelov (Katarína Marčoková, 28.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som si kúpila náhodne,oslovil ma jej dizajn.Mystikou som sa zaoberala v knihe Šarlotin anjel (vynikajúca kniha) a teraz som sa s ňou stretla zas.Autorka bravúrne opísala "to niečo" v čo každý dúfa že existuje, náš strážny anjel.V knihe nájdete všetko, čo dobrá kniha má mať, nádej, lásku, šťastie ale i smútok,tajomstvo, zápletku a samozrejme rozuzlenie.Prečítala som ju jedným dychom a začala som rozmýšľať, ako asi vyzerá ten môj anjelik strážny.

Hmmmmm (Alena Sládečková, 29.1.2021) Odpovedať

priemerná kniha
Mám rada slovenské knižky kvoli ľahkosti a pre oddych,ale táto kniha patrí na poličku -ďakujem raz stačilo.

Nádherné šepkanie anjelov (Magda Smoleňáková, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Šepkanie anjelov mi požičala priateľka a chcem napísať, že vtiahla ma do deja od začiatku až do konca. Musím povedať, že som ju čítala so zatajeným dychom a nevedela som sa dočkať nasledujúcej strany s otázkou v hlave, ako autorka bravúrne zvládla takúto nepoznanú tému a verila som každému jej slovu. Po tele mi prechádzali zimomriavky, otvárala si mi myseľ, ale hlavne akoby mi narástlo srdce. A mne neostávalo po prečítaní nič iné, len dať si otázku ... Mám i ja od narodenia svojho anjela, ktorý za mnou raz lieta, inokedy vláči otrhané krídla? To aby v závere zosilnel, skrásnel, omladol, ožil opäť v nebesiach spolu so mnou a tými, čo mi tu dnes už chýbajú, napríklad milovanými starými rodičmi? Verím, že ho mám. A že sa s nimi raz opäť stretnem. Knihu odporúčam prečítať, je skutočne skvelá ...Kniha vám môže dať veľmi veľa...no nezoberie vám určite nič, čo by vám chýbalo :) Možno len Váš čas, no ten si ani nevšimnete pri jej čítaní :)

fajn príbeh (Sue, 18.1.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Slovenskú autorku Beu Bazalovú mám veľmi rada. Preto som po jej knihe okamžite siahla. Má svoje klady aj zápory, no v konečnom dôsledku je to príjemné čítanie, ktoré naozaj stojí za to. Najväčším kameňom úrazu bol pre mňa Števo. Ten postave som nevedela prísť na chuť a pritom som sa tak snažila. Celkovo jeho vzťah so Slávkou bol nemastný neslaný, vybudovaný z ničoho. Nemala som pocit, že sa skutočne majú radi. Obrovskými plusmi príbehu sú zvraty a autorkin štýl. Kniha sa číta prakticky sama a mala som ju problém odložiť. Až do posledného okamihu som nevedela, kto je vrahom. Dokonca mi napadla aj šialená myšlienka, že to mohol byť pes :D Až takto som tápala. Autorka ma záverom potešila, ktorý bol naozaj skvelý a síce bol trošku predvídateľný, ja som s ním spokojná.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Musela som zaspať, lebo som sa prebudila na dotyk – niekto ma jemne pohládzal. Vlastne, najskôr som sa neprebrala úplne. Zdalo sa mi, že je pri mne Patrik. Pohniezdila som sa, aby som mu bola bližšie. Naklonila som hlavu k bozku a otvorila oči, a vtedy som sa prebrala načisto. Cez pootvorené viečka som uvidela Števa, usmieval sa na mňa, vo svetle televíznej obrazovky surreálne modrý. Prudko som sa odtiahla.
„Prepáč,“ vydýchla som, ani neviem, čo mi mal prepáčiť, vedela som len, že je niečo zle. Pohľadom som hľadala Andreja. Spal hlboko ponorený v kresle.
„Nemám ti čo prepáčiť. Zaspala si a oprela si sa o mňa. Bolo to veľmi príjemné,“ šepkal Števo.
Zhľadúvala som slová. Bol blízko, pozorne na mňa hľadel, po rokoch sa mi navzdory zdravému rozumu prudko rozbúchalo srdce. Toto som nečakala. A už vôbec nie pri Števovi.
Vstala som: „Idem si ľahnúť.“
„Škoda.“
Naklonila som sa nad neho, nahnevaná ani nie tak na Števa, ako na vlastnú stratu kontroly. „Je mi trápne,“ zasyčala som cez zuby. „Zobuď, prosím ťa, Andreja a choďte si ľahnúť aj vy.“
„Nemusíš sa cítiť trápne, veď sa nič nestalo. Si veľmi pekná žena,“ šepkal.
„Prestaň. Toto je celé zle.“
„A si aj veľmi tvrdá. A veľmi rozhodná, vieš o tom?“ vstal a pretisol sa popri mne do detskej izby. Letmo sa ma dotkol. Nemohla som nič, len sa tváriť, že je všetko v poriadku. Musela som sa správať ako matka jeho priateľa.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x