bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







After 4 - Puto

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:After (4.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:480
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: After 4 - Puto

Život Tessy a Hardina je plný prekvapení. Ich vzťah je osudový, no každá prekážka, ktorá sa im postaví do cesty, otrasie základmi ich vzťahu aj Hardinovou nepreniknuteľnou maskou. Šokujúce pravdy o oboch rodinách, ktoré vyplávajú na povrch, nasvedčujú, že medzi oboma zaľúbencami nie je veľký rozdiel. Tessa už nie je milým, naivným a poslušným dievčaťom, ktorým bola, keď spoznala Hardina, práve tak ako on už nie je nemilosrdným, mrzutým chalanom, do ktorého sa bezhlavo zaľúbila. Tessa chápe nepokojné emócie, ktoré vrú v jeho duši, a ako jediná dokáže utíšiť jeho výbuchy. Hardin Tessu potrebuje. Čím viac pravdy o jeho minulosti však vychádza na svetlo, tým viac sa poddáva démonom svojej minulosti a Tessu aj ostatných blízkych od seba odháňa. Tessa sa už vzdáva nádeje, že ho dokáže zachrániť. Iba ak by obetovala samu seba. Stojí jej však láska za stratu identity? Tessa sa odmieta vzdať bez boja. Za koho však v skutočnosti bojuje? Za Hardina, alebo za seba?

Z anglického originálu After ever happy (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2015) preložila Adriana Sýkorčinová.

Dostupné verzie titulu

After 4 - Puto Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: After 4 - Puto

Originálny názov: After Ever Happy

Objednávací kód NA202491

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

After (Veronika, 12.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dúfam že aj ostatné časti sfilmujete je to niečo neuveriteľné. Ten príbeh je neopísateľný :)

After puto (Veronika K., 8.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi páčila až na koniec... tých rozchodov v knihách bolo dosť, mne osobne to nevadilo ale čo mi vadilo,bol posledný rozchod. Podľa mna už bol zbytočný a ešte pre takú hluposť,práve tá kapitola ma strašne nebavila ale čítala som to ďalej preto lebo som chcela vedieť koniec a preto som to čítala na silu... Niekedy je menej viac ako sa vraví :) Ale aj napriek malej výluke,ktorá ma iritovala záver knihy bol krásny a dojímavý a všetky štyri časti after (bozk, sľub, tajomstvo, puto) sa mi náramne páčili :)

Pokračovanie (Martina, 13.4.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Chcela by som sa spytat,či bude preloženy aj 5 diel Before. Ďakujem za odpoveď.

Pokračovanie (bux.sk, 19.4.2017) Odpovedať

Dobrý deň, séria After sa skladá iba zo 4. dielov. Vy však asi máte na mysli akoby prológ k celej sérii (Before - život Hardina predtým ako spoznal Tessu). Tento titul však v aktuálnom edičnom harmonograme na rok 2017 zaradený nemáme. Ak by sa niečo zmenilo, sledujte facebookovú stránku Yoli. Fanúšikov budeme včas informovať :) www.facebook.com/yoliknihy/?fref=ts

After (Martina Ballova, 28.9.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Cela seria docitana,pribeh to bol pekny ale pre mna to bolo velmi natiahnute.Ale dej bol fakt uzasny aj ked chvilami to bolo velmi krute,hlavne koniec prvej casti.je to pribeh dvoch mladych ludi o zrade odpustani ale hlavne o laske a o najdeni sameho seba a o tom ako sa clovek koli laske dokaze zmenit.Hardin dokazal koli Tess opustit svoju partiu uzasnych kamaratov a koli nej si nasiel cestu k rodine...len ma mrzi ze ani ich svadba tam nieje opisana a ze spolocnemu zivotu autorka venovala velmi malo stran v knihe.

:) (bux.sk, 17.8.2016) Odpovedať

Dobrý deň, e-knihu si môžete stiahnuť už do pondelka, 22.8.2016 v uvádzacej akcii za 9 € na ibux.sk. Veríme, že sa Vám bude páčiť :)

:) (Věra, 16.8.2016) Odpovedať

dobrý den, kdy prosím bude e kniha?
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Už mi nič nezostalo, Hardin. Nemám nič, čo by som ti dala. Všetko si si vzal. Je mi to ľúto, nemám ti čo poskytnúť.“ Prázdnota vo mne narastala, až ma celú naplnila. Ešte nikdy ma tak netešilo, že nič necítim. Ak by som si pripustila čo i len zlomok z toho, čo sa dialo, zabilo by ma to.
Určite by ma to zničilo, a ja som sa predsa rozhodla pre život. Nebola som hrdá na čierne myšlienky, ktoré sa mi prehnali hlavou v skleníku, no tešilo ma, že sú fuč, a to mojou zásluhou. Odohnala som ich vlastnou vôľou, na zemi vo vychladnutej sprche.
„Nechcem ťa o nič obrať. Naopak, chcem ti dať to, po čom túžiš!“ Dýchal sťažka, vychádzali z neho také zmučené zvuky, že som takmer súhlasila, len aby stíchol.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x