bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Jednou nohou v hrobe

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:342
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Jednou nohou v hrobe

Každý nový prípad na oddelení vrážd sa začína tým, že nájdu rozstrieľanú alebo dobodanú mŕtvolu. Úlohou detektívov je ku každej mŕtvole vypátrať aspoň jedného možného páchateľa. Zvyčajne je to tak, ale v niektoré dni akoby sa celý svet pomiatol a všetko je naopak. Detektívi nájdu na smetisku pohodenú nohu a chýba im nielen vrah, ale aj zvyšok tela. Kým sa rozbehnú po horúcej stope, musia nájsť odpovede na základné otázky: Je to ženská, alebo mužská noha? Odrezali ju z mŕtvoly, alebo zaživa? Odrezal ju odborník, alebo je to hrubá mäsiarčina? A nezodpovedaná je aj najdôležitejšia otázka – kde je zvyšok tela? Hľadanie odpovedí je drina a všetkých iba zdržuje od pátrania po tom najdôležitejšom v celom prípade – po vrahovi s krvavou pílkou v šope. Aby toho nebolo dosť, Krauza rozboleli zuby, Chosému sa pohli močové kamene, Váňa v kancelárii skolaboval, lebo chudne a drží prísnu diétu, a šéf sa zbláznil, chce zaviesť trojzmenný pracovný čas. To zas bude na oddelení vrážd bláznivý týždeň...

Detaily o knihe

Názov: Jednou nohou v hrobe

Objednávací kód NA339674

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

jednou nohou v hrobe (V. Berdáková Pavlík, 17.11.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som veľmi šťastná, že som to s Dánom po prvej knihe Nehanebné neviniatko nevzdala, tá jediná sa mi totiž nepáčila. Ostatné jedna za druhou boli nad moje očakávania, rovnako ako aj táto. Výborne spracovaný príbeh. Priebeh udalostí bol trocha netradičnejšie opísaný čo knihe dodávalo ešte väčší šmrnc. Trocha mi bolo ľúto iba toho ako s nimi Zora vypinkala. Inak znova kvalitný Dominik Dán

Super (Daniela Labiková, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je prvou knihou od Dominika Dána v mojej knižnici, no tak veľmi ma oslovila, že budem pokračovať v nakupovaní dalších kníh. Ľahko s humorom no zároven s napätím písaný príbeh. Vtipné hlášky vyšetrovaťeľov na ktorých som sa s chuti zasmiala. Kniha ktorú len tak ľahko neodložíte, zvedavosť ako sa to všetko skončí bude veľka.

Skvelé čítanie (Bianka, 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nemôžem si pomôcť,ale Dán je jednoducho geniálny spisovateľ. Z krimi žánru sa mi páči dokonca viac ako Nesbo. Tento krát mi bolo dokonca záporných postáv aj ľúto a chvíľku som dúfala,že sa nakoniec z tých troch mušketierov Tibor z toho dostane :D :) Dán má jednoducho talent na opisy postáv a čitateľ sa vie s nimi dokonale vžiť :) aj keď Zoru by som na konci dokázala sama uškrtiť ! teším sa keď jej v niektorom diele konečne prídu na zúbok :)

dominik dán (renata, 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
ďalšia skvelá detektívka od obľúbeného autora

odporucam (Janka Brišová, 15.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opat sa Dan nezaprel. Jednoduchy rozpravacsky jazyk, ktory sa lahko cita a samozrejme dej plny humornych vsuviek prepletenych napatim a realitou zivota.

nesklamala (Ľubica, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá ako vždy. Vôbec nesklamala. Prečítala som ju ako vždy jedným dychom :-)

palec hore (Martina Putoráková, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od spisovatela Dominika Dana, uz maju vyhradenu cestnu policku v mojej domacej kniznici. Oblubila som si ho uz pred rokmi po precitanom prvom romane a vzdy mam velku radost, ked napise nieco nove. Kniha jednou nohou v hrobe patri podla mna k jeho najlepsim. Tentokrat sa v deji odohravaju viacere nevyriesene ulohy. Okrem hladania totoznosti najdenej nohy na smetisku, sa detektivovia snazia vypatrat aj zmiznutu manzelku jeneho umeleckeho rezbara, vykradnuty luxusny byt Choseho "akoze" priatelky a zaroven pomahaju kolegom z vykradaciek vyriesit zahadnu lupez banky. Ako to uz u tohto uzasneho spisovatela byva zvykom, vsetky tieto veci spolu nejako suvisia a zaroven sa preplietaju. Aby sa citatel aj mohol odreagovat a pousmiat sa, Vana pre zmenu zacina chudnut, Krauz neustale navstevuje kamarata zubara, Chose ma urologicke potiaze a Major ma z kancelarie stostyridsatjeden opat nervy - ale len akoze :) Co mna osobne potesilo bolo to, ze sa v deji opat objavuje Zora Kowalska, ktoru chlapci akosi stale nedokazu obvinit zo starsich pripadov, medzi ktorymi sa nachadza aj vrazda. Snad v dalsom pokracovani...Summa summarum, skvela kniha, ktorou urcite urobite radost sebe, ci niekomu blizkemu. Dominik Dan je proste zarucena kvalita!!! Verim, ze v tvorbe bude pokracovat este dlhe roky a pribudnu nam od neho desiatky romanov ako tento.

Treba prečítať (Jarka, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som všetky knihy od Dominika Dána a stále sledujem, kedy konečne vyjde ďalšia kniha. Aj túto som si kúpila hneď po vyjdení. Síce som jeho predchádzajúcou knihou bola trošku sklamaná, tak táto ho zasa zaradila medzi moji top obľúbených spisovateľov. Kniha bola napínavá, všetkým odporúčam!!!

klasika je klasika ♡ (Veronika S., 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kazdy, kto raz cital Dominika Dana, jeho knihami podla mna musi byt ocareny... Najma ked si uvedomi, ze vacsina pribehov je zalozena na realite. Kazdopadne aj tato "Danovka" je skvela na citanie, nechyba oblubeny vrazdarsky humor a teda Jednou nohou v hrobe veru som po jej docitani - neviem, ci vydrzim do vydania dalsej knihy :-D

:) (Monika, 5.1.2015) Odpovedať

Knihy od D. Dána hltám, mám všetky prečítané a teším sa na nové. Táto pre mna nebola najlepšia, ale ani najhoršia. Trošku ma prekvapil koniec, príde mi to až neuveriteľné, ako sa to skončilo, ale určite ju odporúčam. Teším sa na ďalšiu :-)

Škoda nečítať! (Ľubica, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dominik Dán patrí medzi mojich top autorov a keďže si nenechám uniknúť ani jedno vydanie, aj táto už "tróni" v mojej zbierke. A, veru, nesklamala! Zaujímavý prípad, ako vždy - vtipné hlášky, ale i trpkejšie stránky života, skrátka - skvelý autor, skvelá kniha!

Super (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha. Super zápletka. Odporúčam každému.

Vynikajúce!!! (retiazka, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Môžem povedať,že táto kniha má príjemne prekvapila,zaradila som si ju do mojich top,jedna z najlepších kníh od Dominika Dana :-)

zaujímavá... (Františka, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila z tejto stránky,bola som zvedavá na dej a nesklamal.Bola veľmi zaujímavá,veľmi som sa pobavila na vyšetrovateľoch a precitala som ju za paru hodín.Nedala sa odložiť bokom,musela som ju dočítať.

Konecne! (Zuzana, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak som sa predsa len dockala. Po dvoch rokoch opat kniha od Dominika Dana, ktora ma nesklamala, a ktora sa citala s lahkostou, na aku som bola pri tomto autorovi zvyknuta z jeho rannej tvorby. Po predchadzajucich sklamaniach som sa do nej pustala s velkymi obavami, ale som rada, ze sa nepotvrdili. Jednou nohou v hrobe je opat vtipne rozpravanie so zaujimavym pripadom. Kniha mi nedala spat, precitala som ju za jeden vecer pocas sviatkov a som rada, ze som dala Dominikovi opat sancu. A po dlhej dobe som sa s vrazdarmi z oddelenia vrazd opat schuti zasmiala a zaroven s napatim ocakavala, ako ich dalsi pripad dopadne :) A veru, uz teraz sa tesim na dalsiu knihu od autora, nad ktorym som uz pomaly, ale isto chcela zlomit palicu. Ale vstal z mrtvych a naserviroval mi dalsiu lahodku.
Všetky komentáre (15)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x