bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Karambol

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,45 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Karambol

Nika je gymnazistka, kvintánka. Jej najväčšou ambíciou je dostať sa do redakcie školského časopisu, o chlapcov nejaký výraznejší záujem nemá.
Všetko sa zmení, keď sa na svahu na školskom lyžiarskom zájazde zrazí so Sebom, idolom všetkých mladších študentiek.
Ich cesty sa začnú „nepochopiteľne“ krížiť, Sebo sa zjaví vždy, keď je Nika v kaši. A Nika zisťuje, že sa jej až prirýchlo dostal pod kožu. Aké sú však jeho zámery? Rodí sa medzi nimi niečo viac alebo ju má Sebo len ako zábavku? A čo bude, keď sa vrátia z lyžiarskeho domov?

Detaily o knihe

Názov: Karambol

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dokonalosť ^^ (Júlia Jančová, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala na meniny od mojej kamarátky.Mne sa táto kniha páčila aj keď som staršia. Je to bláznivé,príjemne romantické a má to super dej so super koncom :)) Odporúčam túto super knihu ;)

Hm (Petra Zmatková, 18.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som čítala len preto, lebo Rúčkovú mám rada a nevynechám ani jednu jej knihu, ale už anotácia hovorila o tom, že to nebude nič extra a ak ani to nikomu nič nenapovie, tak to, že to je "Evitovka" je už dostatočné vodítko asi pre všetkých... Hlavná hrdinka mi bola celkom sympatická a Sebo bol tiež super, nepáči sa mi na tom jediná vec, kniha vyšla niekedy teraz a to znamená, že ľudia z Kvinty už nie sú mladší ako prváci :) Inak bola hlavná hrdinka ako vždy trochu nechápavá, ale inak úplne normálna. Kniha bola príjemným, oddychovým čítaním :)

Svieže a jemné :-) (Zuzana Ľudviková, 3.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Niekomu sa tento príbeh môže zdať jednoduchý, inému absurdný, no príslušníčky vekovej kategórie 12-14 rokov si prídu na svoje a budú ho doslova „žrať“. Keďže aj ja patrím do tejto skupiny, Karambol môžem len chváliť a aj keď má svoje chybičky, s prižmúrením oka si zaslúži to máličko pred plným hodnotením. Dievčatá sa dočkajú príbehu, s ktorým sa rady stotožnia a Enju Rúčkovú budú čoskoro určite spamovať žiadosťami o ďalší diel či knihu.

Osviežujúca story (Patrícia, 3.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Nikola dúfa, že vďaka účasti na lyžiarskom získa perfektné fotky pre článok do školských novín, ktorých by bola veľmi rada súčasťou. Okrem tých pádov si výlet užíva. Nenáročný dej mi sadol a spôsobil že som túto útlu knihu prečítala už na jedno posedenie. Čo sa však nedá povedať o Nikole s ktorou som sa vôbec nestotožnila. Aby som však vo vás nevyvolala pocit že sa mi nepáčila a vadila mi. Tak to nie. Nebola som ale ani v nemom úžase. Bolo pekné sledovať Seba a Niku ako sa postupne zbližujú. Sebo bol super, sivooký a konečne žiadny tupý hrdina. Matiasova bratská povaha sa mi skvelo páčila, bola príjemne milá. Najlepšia kamarátka Petra mi prišla dosť sympatická, takže s vedľajšími postavami si nemusíte robiť starosti. Strany som pretáčala rýchlo. Sem-tam som sa aj zastavila nad otrepanými scénami a len krútila hlavou. Niekde mohla Enja ubrať a vložiť nejaký nový prvok, alebo šokujúcu situáciu. Princezná, ktorá sa vždy dočká princa na bielom koni, je hrozné klišé, ktoré však žiaľ vždy funguje. :) Pri niektorých scénach som sa dokonca aj schuti zasmiala. Myslím si, že knižka funguje tak ako má predovšetkým pri mladšej vekovej kategórii. Hovorím o dievčatách, prípadne chlapcoch vo veku 12-15 rokov. Nás starších to nemusí baviť až tak. Česť výnimkám. ;) Keď som sa púšťala do tejto knihy, vedela som do čoho idem. Mohla ma sklamať alebo prekvapiť a zaujať. Hoci som nikdy nebola osobne na žiadnom lyžiarskom výcviku, a veru ani po tom netúžim, vždy som s radosťou počúvala spolužiakov hovoriť zábavné príbehy. A verte či nie, práve preto som sa púšťala do Karambolu. Pretože som si chcela prečítať ďalší zaujímavý príbeh, ktorý sa mi páčil. <3

Pohodové čítanie (Katarina, 30.10.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Celkom v fajn kniha. Prečítala som to za krátky čas. Viac sa mi však páčili knihy od tejto autorky Láska na dvoch kolesách alebo Risknem to s punckerom.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x