bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prvá strieborná kniha snov

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prvá strieborná kniha snov

Liv Silberovej sa po presťahovaní do nového mesta sníva podivný sen, v ktorom stretne štyroch chalanov zo svojej novej školy. Pozoruje ich pri temnom magickom rituáli, až sa náhodou ocitá priamo uprostred obradu. Chalani si ju druhý deň pamätajú zo sna a aj Liv sa od tejto chvíle začnú snívať zvláštne sny, ktoré sa zdajú byť také skutočné...

Detaily o knihe

Názov: Prvá strieborná kniha snov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ako sen (Lucia Marhefková, 18.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma veľmi zaujala. Už len pre to, že v nej sa vlastne sny stávali akousi realitou pre hlavných hrdinov. Možno sa to niekomu zdalo nadprirodzené, ale všetky skutočnosti boli tak realisticky vykreslené až ste tomu chceli veriť.Najväčšia záhada, ale pre mňa aj tak ostáva to, kto bol/a vlastne Top Secret :) Vrelo odporúčam túto knihu a momentálne začínam čítať aj jej druhú časť. Teším sa na nové dobrodružstvo :)

Prvá strieborná kniha snov (Kristína Krajňáková, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keďže snívanie je pocit šťastia a blaženosti,preto počas čítania tejto knihy som sa cítila akoby vo sne. Táto kniha mi príde tým zaujímavá, že sa odohráva v úplne bežnom živote v Londyne a zrazu sa začnú diať nadprirodzené veci hlavnej postavy Liv. Nečakané to bolo nie len pre ňu ale aj pre čitatela. Nevysvetliteľné sny. Čitatelia ,ktorí preferujú aj romantiku,si tu prídu na svoje. Je to očarujúci príbeh nemeckej spisovateľky, ktorú obdivujem.Prvá strieborná kniha snov nebola len knihou,v nejakom zviazanom obale s listami papiera. Vety napísané v nej vychádzali priamo zo srdca. Stáva sa mi,že niekedy ma jednoducho nebaví kniha a ťahám čítanie aj mesiace, no pri tejto knihe to bolo opakom. Nie len to,že som ju dosť rýchlo zhltla, ale aj smutok, s ktorým som končila čítanie má sprevádzal dlhšiu dobu. Dokonca som mala sen, ktorý suvisel s dejom knihy. Preto som rada, že vyšla aj Druhá strieborná kniha snov,ktorá si u mňa určite nájde miesto v knihovni. :) PS: Dufam, že moje vyjadrenie pomôže pri rozhodnutí kúpe tejto knihy knihomoľom ako som ja.

Super (Evelin Kissová, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri čítaní som sa často usmievala, smiala, ironicky uškŕňala a analyzovala všetky vety dopodrobna. Autorka píše kvalitne, dokáže čitateľa zaujať hocičím a aj keď mala táto knižka nádych sladkých tínedžerov, nechýbala jej skvelá zápletka, postavy, pointa, záhada a láska. Mrzelo ma, keď som musela čítanie prerušiť, lebo som neustále rozmýšľala nad predchádzajúcimi aj možnými nadchádzajúcimi udalosťami v knižke a nerada som sa od nej odtŕhala. Možnože na mňa vplýva môj nie-násť vek, ale trošku to bolo také sladké. Občas som sa pristihla, že odmietavo krútim hlavou. Počet sexi chlapcov v príbehu bol zarážajúci a fantasy zápletka s démonom bola skôr len niečo ako vyvolávanie duchov a najdôležitejšie a najzaujímavejšie boli tie sny. Dostať sa do sna niekoho iného je naozaj mocná sila, v snoch sa podvedome riešia problémy a ukazujú strachy. Vytvorené to bolo kreatívne. Čokoľvek o snoch sa mi vždy páči a existuje nekonečno možností, ako tento prvok využiť. Autorka nezabudla ale ani na vtip a originálne "nemecké" postavy. Tak ako v jej prvej sérii, aj tu bol vysoký počet vedľajších postáv a každá mala svoj zaujímavý charakter a minulosť. Chlapci sa mi na začiatku mýlili, ale potom som hneď došla na to, ktorí stoja za väčšiu pozornosť. Livina rodinka bola zase netradičná a aj ich slovník bol humorný. Avšak mne to k nim všetko pasovalo. Páčila sa mi Liv, ktorá bola taká normálna, ale nie hlúpučká primadona, vedela si uznať chybu, vedela sa poučiť, no občas bola naivná a pomätená. Ale vcelku to bola naozaj vtipná a dobrá hl. hrdinka a moje sympatie si rozhodne získala. Dobrá záhada bola aj "Top Secret" - neznáma reportérska ohovárateľka žiakov školy, ktorá si nebrala servítku pred ústa a nevie sa, kto to je. Mala také blogerské vsuvky, cez ktoré sa prihovárala čitateľom. Občas som sa pri čítaní stretla s nejakou ironickou narážkou typu "50 odtieňov bielej" (to si autorka fakt mohla odpustiť) alebo škatulkovaním "typických Barbie dievčat". Ale nič také závažné, čo by mi extra vadilo. S knihou a príbehom som veľmi spokojná, žiadna pasáž ma nenudila ani nebola hluchá, vždy sa dialo niečo zaujímavé a vždy som mala čo riešiť. Autorka mne už proste dávno dokázala, že si zaslúži patriť medzi moje obľúbené autorky. Knihu jednoznačne odporúčam. Až na pár dovolených drobností je v nej všetko skvelé a určite sa bude páčiť mnohým čitateľom.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x