bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Komunikatívna gramatika angličtiny

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Jazyk: anglický, slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:292
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Komunikatívna gramatika angličtiny

Učebnica s moderným, netradičným a efektívnym spôsobom vnímania anglického jazyka a jeho gramatiky je určená tým, ktorí chcú anglický jazyk používať zrozumiteľne, správne a primerane v konkrétnych komunikačných situáciách. Preto sú gramatické javy v učebnici členené vzhľadom na komunikačné ciele.

Učebnica sa zaoberá najmä gramatickými javmi, ktoré študentom a používateľom anglického jazyka spôsobujú v komunikácii najväčšie problémy, pretože používanie podobných javov v materinskom jazyku je odlišné. Na tom je založený kontrastívny prístup vysvetľovania, objasňovania a výučby anglickej gramatiky, ktorý umožňuje ľahšie pochopiť gramatické štruktúry súčasného anglického jazyka. Jednotlivé gramatické kategórie sú v učebnici označené tradičnou zaužívanou terminológiou, čo výrazne zjednoduší prehľadnosť a orientáciu v učebnici. Pre multifunkčnosť anglických slov sa obsah niektorých častí prekrýva.

Učebnica je vhodná pre študentov anglického jazyka, pre účastníkov jazykových kurzov, ale tiež na samoštúdium a pre všetkých, ktorí chcú v angličtine komunikovať bez chýb.

Doc. PhDr. Helena Šajgalíková, PhD., dlhodobo vyučuje odborný anglický jazyk, je členkou Výkonného výboru Európskej konfederácie jazykových centier na vysokých školách (CercleS), viceprezidentkou a predsedníčkou nadnárodnej profesijnej asociácie Česko-Slovenská asociácia učiteľov cudzích jazykov na vysokých školách (CASAJC), členkou fóra odborníkov Professional Network Forum Európskeho centra pre moderné jazyky (ECML) Rady Európy, predsedníčkou Inštitútu pre akreditáciu jazykových programov a skúšok v strednej Európe (UNIcert®LUCE) a autorkou ako aj riešiteľkou mnohých medzinárodných výskumných projektov s bohatou publikačnou praxou.

Doc. PhDr. Daniela Breveníková, CSc., dlhodobo vyučuje odborný anglický jazyk, prednáša lingvistické disciplíny a úspešne publikuje najmä v oblasti lexikografie, profesijnej komunikácie a interkultúrnej komunikácie. Je členkou Slovenskej terminologickej siete (Fórum pre odbornú terminológiu v slovenčine) a Slovenskej spoločnosti prekladateľov odbornej literatúry (SSPOL) pri Slovenskom literárnom fonde.

Detaily o knihe

Názov: Komunikatívna gramatika angličtiny

Objednávací kód NA337226

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x