bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dievča s mačacím menom

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dievča s mačacím menom

Sašu pri skúške šiat v kamarátkinom módnom butiku vyvedie z miery muž, ktorý sa na ňu pozerá cez výklad. Keď ju Alex osloví, Saša, uchvátená jeho šarmom, sa tvári, že je majiteľkou obchodu, a vymyslí si aj falošné meno, aby mu nemusela povedať, že žije iba v malom domčeku so sestrou a s malým Miškom. Alex ju pozve na rande, no Saša dlho netuší, že ani on nie je bez tajomstiev.
Román je o tom, kedy sa vo vzťahu stáva z rozblázneného dievčaťa skutočná žena. O tom, či máme dávať druhé šance chlapovi, ktorý nás už raz sklamal... O tom, že peniaze nie sú zárukou šťastia, i o tom, že každou partnerskou turbulenciou dospievame a objavujeme nové línie lásky.
Titulku knihy fotografoval Rastislav Brezovský, je na nej modelka Soňa Štefková.

Detaily o knihe

Názov: Dievča s mačacím menom

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dievca s mačacím menom (Nika Jurčišinová, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som doslova zhltla velmi rychlo. Zo začiatku čítania som netusila ako sa to vyvynie a to s ami pacilo. Ako sa to veštko zamotalo, no koniec nebol velmi veselý..ale tak nemusi kazda kniha koncit veselym happyendom :) .. na stole ma už cakaju dalsie 3 knihy od Janky Benkovej, takze sa nich uz tesim :)..... P.S: táto kniha ma velmi zaujala svojím názvom a aj kráásnou obálkou. Bola to jedna z mála kníh , na ktorú som sa v kníhkupectve vrhla bez toho aby osm vedela aspon obsah. Ešet raz chválim pekný putávy obal ;)

výborná kniha (Diana, 25.11.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha od Janky patrí k mojim najobľúbenejším. Rýchly spád sa mi naopak veľmi páčil a aj samotný záver považujem za výborný, prekvapivý, s tendenciou šokovať čitateľa a vyraziť dych, čím sa mi dostala do hlavy a ešte dlho po prečítaní nad ňou premýšľam. Plus myšlienky na zamyslenie sa. Toto všetko robí túto knihu fantastickou a rozhodne stojí za prečítanie. Janka je skvelá autorka, ktorá vie ako zaujať čitateľa a preto aj jej ostatné knihy sú rovnako skvelé.

Dokonalé (Michaela Tothova, 12.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dnes som ju docitala a musim povedat, ze sa nestotoznujem s p. Miroslavou. Podla mna je tato kniha jedna z tych naj od Janky Benkovej. Jednak zboznujem jej sposob pisania a praveze prekvapive konce. Happyendov v zivote neni prilis v reale vela, takze ocenujem sem-tam aj konce, ktore sa ozaj aj v realnom zivote konaju. Mna nepresvedci uz nikto - najlepsia spisovatelka na Slovensku je prave Janka Benkova. Vrelo odporucam, je skvela!!

dobré (Miroslava Novysedláková, 11.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Čakala som niečo iné, podľa anotácie a obálky som očakávala vtipný romantický príbeh, príbeh však je o niečo vážnejší, má veľmi rýchly spád (pre mňa asi až príliš) a dosť tragický záver, čo sa mi pravdupovediac, veľmi nepáčilo. Inak sa čítala knižka dobre, každá kapitola končila tak, že ste museli hneď ísť na ďalšiu, takže autorka naozaj vie, ako zaujať a "nainfikovať" čitateľa, aby čitateľ až do konca. Čo mi vadilo: niekedy z viet do viet skákal čas o deň, týždne mesiace, obľubujem knižky, kde sa dostatočne vcítim do charakterov postáv, kde máte pocit, že s nimi ste každý deň a nie že skáčete z jedného životného obdobia do druhého... za druhé: Alex - hlavný hrdina Alex bol podľa mňa veľmi slabo vykreslený, to už jeho brat Braňo bol o niečo realistickejší. Po tretie: stále išlo vlastne o to isté, a knižka postupne strácala na vtipnosti a ľahkosti. Nechcem však nikoho odradiť - je to aj o tom, čo má človek radšej - ja mám radšej happyendy a tu sa nekonal, aj keď ma knižka v istých momentoch aj rozplakala, nechystám sa ju ešte niekedy čítať, zároveň však neľutujem ani jej prečítanie. Celkový dojem by azda zlepšilo pokračovanie s Braňom ... :) Tak dúfam, že autorka to nenechá len tak, ale nás prekvapí aj pokračovaním dievčaťa s mačacím menom.

dievča (Petra, 2.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Janka píše veľmi pútavo, zaujal ma už len nadpis :) bola by to skvelá knižka do zbierky.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x