bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ženy vyhnané z raja

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ženy vyhnané z raja

Ema netuší, že o niekoľko hodín sa jej život zmení. Po premilovanej noci sa odchod manžela predsa neočakáva. Je to šok, ale nie je prvá ani posledná – je jednou z mnohých žien, pre ktorú si život pripravil množstvo prekážok. Musí sa vyrovnať nielen s manželovým odchodom, ktorý ťažko znášajú aj deti, ale aj s každodenným bojom o prežitie – a najmä so svojou minulosťou, o ktorej si myslela, že je navždy pochovaná.

Manžel síce odišiel, ale namiesto neho prišiel niekto iný. Objavil sa akoby nič, len preto, aby prehĺbil jej žiaľ a trápenie. Prišiel, aby jej pripomínal minulosť, na ktorú ona už dávno zabudla. Prišiel, aby Emu zničil. Alebo je to možno úplne inak a zjavil sa iba preto, aby jej dokázal, že je oveľa silnejšia, než si sama myslela? Z jedného dňa na druhý sa ocitá v pekle. Je nútená otvoriť Pandorinu skrinku a začať bojovať so životom pre svoje deti.

Detaily o knihe

Názov: Ženy vyhnané z raja

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ženy vyhnané z raja (Daniela, 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila ešte ako e-knihu a keď som zistila, že je na papieri, tak som si ju musela kúpiť tiež. Je to veľmi dobrá kniha, o tom, čo musia prežiť niektoré ženy a nás čitateľov prinútila zamyslieť sa a nechodiť so zavretými očami ... Knihu som prečítala za dva dni. Väčšinou mi trvá niekoľko dní, pokým sa vôbec odhodlám na prečítanie nejakej knihy, nehovoriac o tom, že samotné čítanie mi zaberie aj niekoľko týždňov, pre kúskovanie. Lenže táto kniha bolo niečo úplne iné. .Už len samotný názov ma zaujal. Som žena, niekedy si myslím, že aj vyhnaná z raja ale po prečítaní som zistila, že JA v tom raji stále som. Bolo to čítanie so zatajeným dychom. Striedali sa pocity. Raz hnev, potom radosť, potom súcit. Autorka odvážne ukázala čitateľom pravú tvár tohto fenoménu domáceho násilia. Obratne a do hĺbky vás zavedie do deje tak silno, že mnohým potečú slzy. Túto knihu som odporučila aj mojim priateľkám. Jednoznačne by si ju mala prečítať každá jedna žena! Kniha dokáže povzbudiť, či už k tomu, že sú aj horšie veci, ako postretli mňa alebo dopomôžu k správnemu kroku, keď je žena ozaj na dne a nevie čo ďalej. Odporúčam prečítať. Aj keď je smutná, číta sa veľmi dobre. Teším sa na ďalšiu knihu :-)

Úžasná kniha (Ivana Zsidová, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priliehavý názov pre príbeh,ktorý sa možno deje aj za zatvorenými dverami vašich susedov. Som rada,že sa téma domáceho násilia dostáva na svetlo sveta a že je aj často adekvátne potrestané. Hoci nie vždy sa príbeh šťastne skončí. Pri čítaní som musela často knihu na pár minút odložiť a prečítané na chvíľu "rozdýchať" alebo zotrieť si slzy, cez ktoré sa čítať ďalej nedalo... Na záver už len: Je to skvele napísaný príbeh o tom, koľko dokážu ženy uniesť a zvládnuť a pri tom chcú len tak málo - milovať a byť milované.....

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x