bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Grázlik Gabo

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Edícia:Grázlik Gabo
Séria:Grázlik Gabo
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,19 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Grázlik Gabo

Druhé vydanie prvej časti obľúbenej série kníh o Grázlikovi Gabovi - malom darebákovi, ktorý terorizuje svojich učiteľov, nemá rád zeleninu, ale miluje sladkosti a svojho brata by najradšej niekomu predal.

Autorka Francesca Simon rozpráva štyri krátke príbehy o Gabových roztomilých výmysloch. Dozvieme sa, aké ťažké je chodiť do tanečného krúžku proti svojej vôli, ako dopadne súťaž o najodpornejšiu brečku, stanovačka s rodičmi vo Francúzsku, a prečo je niekedy celkom zábavné byť poslušný. Okrem Gaba sa zoznámite s jeho panovačnou spolužiačkou Náladovou Naďou, vždy dokonalým a poslušným bratom Vzorným Vilkom a inými deťmi zo susedstva, ktoré sú obeťami Gabových malých zlomyseľností.

Detaily o knihe

Názov: Grázlik Gabo

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sláva Grázlikovi Gabovi! (Andrea, 7.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
No zbohom! Kniha o grázlikovi! Čo to už len vydávajú pre deti! To ma napadlo pri zhliadnutí prvého vydania tejto knihy v slovenčine v kníhkupectve. Ani som do nej nepozrela aj keď som hľadala práve darček pre môjho syna - prváka. Až v jedno nedeľné zimné januárové popoludnie som si v relácii Dada Nagya vypočula chtiac-nechtiac úryvky z tejto knihy pre chlapčiská a dievčiská a smiala som sa ostošesť. A vedela som, že pri najbližšej príležitosti ju môjmu synovi (aj sebe) kúpim. Tou príležitosťou bolo polročné vysvedčenie druháka, ktorý dostal od starých rodičov peniažky na nejakú peknú knihu (také bolo ich želanie). A tak som s odutým synom brázdila veľké kníhkupectvo a vynukovala mu všetky možné knihy. A on nič, lebo ... A tak som mu kúpila hneď prvé dva diely, ktoré už boli vydané. Stihol mi oznámiť, že on to aj tak čítať nebude! Sedeli sme spolu v aute a čakali na ostatných a ja som začala knihu čítať nahlas. Vykrikoval, že aj tak nepočúva. Nevadí. Ja som sa zabávala a smiala aj za neho! Aké bolo však moje prekvapenie, keď v nasledujúci deň - nedeľu sa rýchlo-rýchlo pripravil do školy a ležal na posteli s nosom zapichnutým v knižkách o Grázlikovi Gabovi. Potichu a nenápadne som odišla z detskej izby nech nevyrušujem. No nechoďte nakúkať, keď sa z nej ozýva hurónsky smiech a v izbe je len jedno dieťa :) Najväčšie prekvapenie som zažila večer, keď ma syn poprosil nech ešte nezhasínam svetlo, lebo už má len dve strany a tá kniha je taká supeééér!!! Odvtedy chodil skoro každý týždeň sám do kníhkupectva, či už vyšiel ďalší diel. A keď ho tam objavil tak sme spolu išli na druhý deň knihu kúpiť! A ja som mala pre neho skvelý darček pri každej vhodnej príležitosti - na otázku čo by si prial mal len jednu odpoveď: Gaba! Dnes máme doma celú sériu. Syn síce povyrástol a číta už iné knihy, ale týchto sa nechce vzdať ani za svet. Veď sú jeho a sú skvelé! Knihy som čítala aj ja. A dnes, keď sa chcem zasmiať, vytiahnem hociktorý diel, čítam a smejem sa. Grázlik Gabo je pre mňa hrdina. Dokázal zázrak - ukázať môjmu synovi čarovný svet literatúry a čítania. Gabo ďakujem. Ty nie si grázlik, Ty si superstar! PS: Ak neviete akú knihu kúpiť malému chlapcovi, ktorý sa práve naučil čítať skúste Grázlika Gaba, neoľutujete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x