bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Anna krví oděná

Vydavateľ: Baronet (Baronet, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 06.05.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,89 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Anna krví oděná

Cas Lowood zdědil vzácné poslání: zabíjí mrtvé. Před ním to dělal jeho otec, dokud nebyl hrůzně zavražděn duchem, kterého měl zabít.
Vyzbrojen otcovým tajemným a smrtícím athame, Cas cestuje po zemi se svou čarodějnickou matkou a kocourem, který větří duchy. Společně se vydávají po stopách legend a místního folklóru a snaží se držet krok s mrtvými zabijáky. Otravné věci jako budoucnost neřeší a přátele si drží od těla.
Když přijedou do nového města, aby našli ducha, jemuž místní říkají Anna krví oděná, nečeká Cas nic než obvyklou rutinu: nastěhovat se, vypátrat a zabít. Místo toho ale najde běsnící prokletou dívku, přízrak, s jakým se dosud nesetkal. Stále nosí šaty, které měla na sobě v den své brutální vraždy roku 1958. Tehdy byly bílé, ale teď jsou rudě potřísněné a kape z nich krev.
Od své smrti Anna zabíjí každého, kdo se opováží vstoupit do jejího opuštěného viktoriánského domu, kterému kdysi říkala domov.
Avšak z nějakého důvodu Casův život ušetří.

Detaily o knihe

Názov: Anna krví oděná

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

MOJE DOJMY Z KNIHY (Andrea Smelíková, 1.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
ANNA KRVÍ ODĚNÁ patrí medzi moje úplne prvé knihy. V podstate vďaka tejto knihe som začala čítať knihy. Kniha ktorá zaujme, pohltí čitateľa a ja osobne som ju nespustila z rúk kým nebola dočítaná do poslednej stránky. O tejto knihe som sa dopočula od kamarátky a hneď som vedela že si ju chcem prečítať. Strhujúci námet a dej zahalený tajomstvom. Kniha ako stvorená do rúk nenáročným čitateľom.

Really??? (Veronika Kubašová, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čakala som hocičo, ale toto... tak toto úplne predčilo moje predstavy. Začala som to čítať len kvôli tomu, aby som čítala niečo v čítačke, keďže pri uspávaní dcérky zvyknem čítať a "normálna" kniha sa veľmi neosvedčila. Aljašky som sa ani nedotkla a toto som hltala jedna radosť. Fakt mám za sebou veľa fantasy a duchárčiny nielen v knihách, ale aj v telke, ale keď sa Anna objavila prvý krát, tak mi nebolo všetko jedno. Síce to možno bolo tým, že bola hlboká noc a vonku zavíjal vietor, ale malo to svoje čaro. Už je to dávno, čo ma nejaká kniha prinútila ostať hore dlho do noci a tejto sa to podarilo celkom 5x kým som ju dočítala. Takže dostáva 5* a dúfam, že tá dvojka bude aspoň taká dobrá ako toto

Neodolateľné čítanie (Janka, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som mala už dlhší čas zálusk. A preto som bola nesmierne rada keď sa mi ju podarilo nájsť za super cenu v českom bazáre. Proste milujem to spojenie hororu, duchov, lásky a tajomstva, ktorých je v tejto knihe neúrekom. Jednoznačne ju musím odporúčať ako neodolateľné čítanie.

Úžasná kniha (Natália Chudá, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
O tejto knihe som sa dočítala na jednom blogu a hneď ma zaujala obálkou. Nakoniec som si ju objednala priamo od vás a pustila sa do čítania. Kniha ma zaujala. Bola napínavá a pre niektorých by bola aj strašidelná. Kniha mala svoje úžasné čaro, ktoré nemajú iné knihy. Pri niektorých scénach som takmer prestala dýchať. Cas mi bol od začiatku sympatický. Potom na scénu prišla Carmel, o ktorej som si myslela, že bude namyslená kráľovná školy a všetci ju budú poslúchať. No ukázalo sa, že je normálna. Thomas ten sa mi zo začiatku nezdal, neviem bol divný keď sledoval Casa cestou domov. A Anna? Tá je úžasná. Záhadná, tajomná, citlivá a samozrejme vraždiaci stroj. V dome žije od roku 1958 a odvtedy vraždí všetkých, ktorí do domu vstúpia. Záhada jej smrti je veľmi nepredvídateľná až do konca. Kniha mala veľmi postupný dej a nič nebolo jasné od začiatku. Knihu odporúčam všetkým milovníkom duchárskej literatúry.

Sklamanie. (Evelin Kiss, 25.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Čakala som úžasnú duchárčinu a krvilačnú Annu, ktorú som dostala akurát len na začiatku. Potom tam všetci zmäkli a nedávalo mi veľa zmysel. Autorka mohla viac vysvetliť svet duchov, pretože som proste nechápala, prečo Anna akurát Casa nezabila. Na veľa som odpovede nedostala a podľa konca netuším, o čom by mohla byť 2ka. Musím však pochváliť posledných 50 strán, ktoré boli perfektné, strašidelné, napäté a riadne dobre sa čítali. Takisto trhanie tiel na kusy Annou bolo úžasne popísané a ja som asi už videla dosť veľa strašídelných filmov, aby ma niečo také nastrašilo, ale bolo to skvele opísané a vyžívala som sa v čítaní týchto pasáží. A to nie som skrytý vrah 8D Rozhodne sa však neuveriteľne teším na film, pretože s toľkými efektmi, ktoré majú filmári k dispozícii, bude z tejto knihy hotový krvák! Teším sa na 2. časť a napriek tomu, že mne kniha trochu nesadla alebo mi niečím vadila, tak vám ju odporúčam, pretože obsahuje kvalitné časti a dobrý čitateľský zážitok.

Odporúčam! (Veronika Mišíková, 19.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako zabiť to, čo je už mŕtve? Theseus Cassio Lowood, v skratke Cas, zabíja duchov od svojich štrnástich, prevzal túto úlohu po svojom otcovi. Cas neustále cestuje po svete so svojou mamou, mení školy a nemá priateľov. Lenže toto nové miesto všetko zmení. Anna Korlov, je duch šestnásťročného dievčaťa, ktoré niekto zavraždil v roku 1958. Anna sa práve chystala na školský ples a bola rozhodnutá nikdy sa domov nevrátiť. Lenže osud to zariadil inak. Annu niekto zavraždil a ona je uväznená v dome, kde predtým žila. Zabíja každého, kto sa do domu dostane. Až kým nepríde Cas. Na prvý pohľad sa zdá, že Anna oblečená v krvi bude ťažký oriešok. Lenže Cas netuší, že ho čaká niečo horšie...

Young adult ducharina, ktorá zaujme širší okruh čitateľov (Barbora, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sedemnásťročný sympaťák s menom Theseus Cassio Lowood, čo so svojím athame posiela duchov na večný odpočinok a krvilačná Anna s fínskym pôvodom, uveznená v rodnom dome, kde roztrhá na kusy každého, kto tam vstúpi. To nemôže byť zlé. A ani nie je. Naopak, kniha je so svojou atmosférou s nádychom hororu fantastická. Napísaná pútavým štýlom, od začiatku do konca perfektný dej, nečakané zvraty pomerne často, naopak predvídateľná málo a nudné úseky žiadne. Mňa si kniha získala už od začiatku, kedy sme sa zoznámili s Casom a jeho neobyčajným koníčkom. Anna, aj napriek tomu čo je, si vás určite získa. Hoci zabíja, je svojím spôsobom veľmi zaujímavá. A tajomná. Casa to k nej tiahne, chce vedieť viac o jej smrti a neuveriteľnej sile. Naviac, duchovia v tejto knihe nemajú podobu na akú sme u duchov zvyknutý. Sú viac menej hmotný a o to je to medzi Casom a Annou zaujímavejšie. Nie je to romantika, nie je to horor, je to jednoducho kniha, ktorú stojí za to prečítať.

vynikajuca ducharina (jarka f., 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Theseus Cassio Livwood Cestuje s Matkou Otravnym kocurom tTybaltom po celej Amerike a posiela vrazdiacich duchov do sveta mrtvych.Uz si zvykol na takyto zivot a nic na svete ho uz nemoze prekvapit a az kym nestretne vrazdiacu Annu Karlovovu. Mlade nadherne monstrum oblecene v krvavych satach. tato kniha Je asi najdesivejsia kniha aku som zatial citala odezane hlavy hnijuce tela nie su pre slabe povahy. Krasna Carmen Jonesova vobec nieje krasna mrcha na aku sme zvyknuti. Je to mila ciernooka blondina. Thomas Je velmi sympaticky a do tejto partie sa velmi hodi. Nezvycajne ritualy nadprirodzene ukazy pribeh obohacuju.Este aj dej pribehu v mestecku Thuder Bay v kanade Dodava príbehu strasidelnu atmosferu... Neodporucam citat v noci..

Naozaj skvelá kniha! (Maťa, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som bola zvedavá ešte skôr než vyšla a nemohla som sa dočkať, kedy ju budem mať konečne doma. kniha ma absolútne nesklamala, naopak - prekrocila este moje ockavania a ja som z nej bola uplne unesena. fakt velmi odporucam!
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x