bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zúfalá v Bangkoku

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:50

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zúfalá v Bangkoku

Nemohla som vydržať sama so sebou, bola som nešťastná, liezla som si na nervy a tak som sa rozhodla pre útek. Kláštor na druhom konci sveta – to bolo to pravé! Skúsim robiť všetko naopak ako doma – cvičiť, menej jesť, meditovať a učiť sa po anglicky. Keď sa vrátim, budem štíhla, vyrovnaná a úspešná v práci. Ako som sa len mýlila. Realita mi strelila poriadnu facku. Stačil jeden telefonát a svet sa na pár týždňov zastavil...
Soňa Baniarová (1971, Banská Bystrica) absolvovala technickú vysokú školu. Pracuje v médiách. Býva v Senci, aj keď jej srdce patrí Banskej Bystrici. Užíva si cestovanie, slobodu a priateľov.

Detaily o knihe

Názov: Zúfalá v Bangkoku

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka s nápadom (Andrea, 29.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Aj keď ide hlavná postava do Bangkoku meditovať, nepodarí sa jej to. To však nevylučuje mnoho zážitkov a ciest, ktoré môžete absolvovať spolu s ňou. Ísť tak ďaleko od rodiny a od priateľov chce brutálnu odvahu a to nie je jediná črta hlavnej hrdinky, ktorá vám vyčarí úsmev. občas sa prichytíte, ako chápavo kývate hlavou, občas prevrátite oči nad jej maniermi. Pretože putovanie je také nezvyčajné a jej zážitky také ľudské. Aj preto si vás získa svojou nenáročnosťou a plynulým príbehom. Naučíte sa vyslovovať minimálne jedno bangkokské jedlo a aj to, že thajská masáž vie poriadne bolieť. Ak hľadáte knižný relax, utekajte do kníhkupectva po túto knihu v ideálnom cestovateľskom rozmere do kabelky :)

chcelo by to pokračovanie..takéto príbehy môžem :-) (Danka, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma zaujala svojou anotáciou. Pochopila som ju tak,že kúsok deja sa odohrá v Bangkoku a podstatná časť na Slovensku no bolo to presne naopak. Hlavná postava (totálne mi vypadlo meno, prepáčte:-) sa rýchlou cestou zbalí a odíde na čas k priateľom, ktorých pozná z kurzov angličtiny do Bangoku. Rozhodne sa meditovať, prísť nato, čo v živote chce, spoznať pamiatky, kultúru, zdokonaliť sa v joge a hlavne schudnúť. Nič z toho však nakoniec nesplní, hlavou jej lieta všetko možné len nie meditácia,kláštory obchádza iba zvonka, joga je pre ňu telesným trestom a hoci ju bangkokské jedlo neraz potrápi a skončí všetkými možnými telesnými otvormi nad WC, nevzdá sa ho a neustále pokúša :-)príbeh bol vtipný, mal spád, dej, zabavila som sa pri ňom. Je v ňom dosť sarkastického humoru a sebakritiky a to ja v knihách zo života "môžem". Čitala sa ľahučko, ani neviem ako a bola som na poslednej stránke. Čo mi je ľúto je taký nijaký koniec, zaujímalo by ma ako pokračoval jej život po vynútenom návrate späť domov, ako si vyriešila vzťahy, prácu..jednoducho by to chcelo pokračovanie..tak či tak však knižku odporúčam, bola skvelá.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x