bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dubajský denník

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:264
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:56

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dubajský denník

Skutočný príbeh o slnku, piesku, sexe a mnohých tajomstvách, vyrozprávaný mladou štýlovou Angličankou. Becky už unavila pochmúrnosť Londýna, a preto ju zlákal nový život v slnečnom Dubaji. Počas nasledujúcich dvoch rokov, ktoré prežila v tomto vzrušujúcom meste, sa stala editorkou bulváru, v ktorom sex rozhodne nepredáva, a bola vrhnutá do bláznivého sveta reklamy, kde plávala po boku libanonskej mafie. Na­učila sa snoubordovať v púšti, strávila Silvester na konári umelej Palmy a žila na poschodí vily, ktorú vlastnil šialený iránsky vynálezca. Na cesty okolo sveta ju unášal bohatý Arab, ktorý tvrdil, že sa do nej zamiloval a jeho svet sa zrútil vždy, keď sa od neho vzdialila.
Spočiatku bola Becky očarená svetom, v ktorom sa ocitla, no napokon zdvihla burku zahaľujúcu Dubaj a odkryla niečo z toho, čo sa deje v najrýchlejšie rastúcej nákupnej mekke sveta.

Detaily o knihe

Názov: Dubajský denník

Objednávací kód NA330380

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

jednoducho skvela (Danka, 9.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Soubiznis a bulvar je plny Dubaja. Ideme na dovolenku do Dubaja,na nakupy do Dubaja, v Dubaji rozbieham novy biznis,dubajske plaze su najkrajsie na svete.Povedala by som teda, ze Dubaj proste musi byt jednym z najuzasnejsich miest na Zemi. Po precitani tejto knihy som pochopila,ze nieje vsetko zlato co sa blysti. Pribeh je pisany formou dennika zalozeneho na skutocnosti, co robi knizku velmi zaujimavou. Dozvedela som sa v nej ze ano, plaze su uzasne, co na tom ze umele, ze biznis sa da robit kedykolvek a v comkolvek, detail,ze mnozstvo skvelych podnikatelskych planov skrachuje po mesiaci alebo projekt na rok trva desat rokov je nepodstatny. Ze si tu nemozete len tak vyjst von "na pivo" pretoze to, co u nas trva hodinu tam trva niekolko hodin. Ze do vezenia sa mozete dostat za suknu ci pospevovanie si na verejnosti...ved ano, je to moslimsky svet uplne iny ako ten nas, no veci a miestami az absurdity, ktore som pri citani zistila ma fascinovali. Velmi velmi putavy pribeh, ked sa Becky dokonca zapletie so zenatym moslimom, neda sa kniha pustit z ruky pretoze ako vzdy - nevera raz praskne, no co potom v tomto zvlastnom svete s bizardnymi pravidlami? Knihu mozem jednoznacne odporucit, skvele citanie. Ako bonus mi miestami tieti aktualne horucavy u nas pripadali ako zacinajuca jar :-)

Očarujúci Dubaj (Lenka, 4.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Možno sa Vám už stalo, že ste sa chystali na dovolenku k moru a stále ste nemali zbalenú vhodnú beletriu... Uvedomovali ste si, že Ulysses od Jamesa Joyca nie je práve najvhodnejší výber na čítanie na pláži a pátrali ste po niečom ľahšom z obsahovej stránky a zároveň aj menej náročnom na čas. Trúfam si povedať, že Dubajský denník spĺňa všetky tieto podmienky. Charakterizovala by som ju ako oddychovku vhodnú na relax pri mori. Prídu si však na svoje aj milovníci Dubaja. Spoznajú kúsok moslimskej kultúry a unikátnosti tohto čarovného mesta. Miestami sa aj pousmejete nad príhodami Angličanky pracujúcej v Dubaji, predsa len, sú to dva úplne odlišné svety. No nezaručujem Vám, že si niečo z tohto príbehu vezmete k srdcu, sú to jednoducho zážitky Angličanky, ktoré sa točia okolo piatkových akcií, diskoték, barov a reštaurácií so skvelým jedlom. V mojej pamäti neutkvelo skoro nič iné z jej rozprávania. No ak máte radi Dubaj, chcete sa o ňom dočítať viac a pátrate po oddychovej knihe, dovolím si povedať, že táto je pre Vás pravá, na dovolenku ako stvorená :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x