bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Osudná cesta

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Osudná cesta

Forenzná antropologička Temperance Brennanová prichádza do Severnej Karolíny ako členka špeciálneho operačného tímu vyšetrovať haváriu lietadla. Pri prechádzke lesom nájde časť tela – podľa všetkého ide o jeden z mnohých pozostatkov nešťastia, na ktorom si práve chceli pochutnať kojoty. Pri analýze vzorky však Tempe zistí šokujúce fakty: nájdené ostatky patria staršiemu neznámemu mužovi a nesúvisia s leteckou katastrofou. Zakrátko hory opäť vydajú príšerné tajomstvo, keď Brennanová objaví prázdny zrub, o ktorom oficiálne záznamy mlčia. Udalosti naberajú nebezpečný spád, Tempe zdanlivo nevysvetliteľne vylúčia z vyšetrovania a chcú ju verejne zdiskreditovať. V hre je však oveľa viac ako len jej povesť. Nájdená vzorka záhadne zmizne a v meste začína vyčíňať tajomný vrah. Doktorka Temperance Brennanová rozbieha pátranie na vlastnú päsť a túžba odhaliť pravdu sa jej môže stať osudnou.

Detaily o knihe

Názov: Osudná cesta

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:) (Michaela Pavľáková, 30.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to prvá kniha, ktorú som čítala od autorky, ale ma nesklamala. Je napínavá, záhadná. Odporúčam a rozhodne si kúpim aj ďalšie.

Vynikajúca kniha (Zuzana V., 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám prečítané všetky jej knihy, všetky mám usporiadané v knižnici, ale len táto ma takto nekonečne zaujala. Netuším, či to bolo tou "leteckou tragédiou" , ale asi áno, pretože mňa osobne to zaujíma. Taktiež sa mi veľmi páči, ako Tempe stále neústupčivo hľadá vinníka, celý dej bol viac menej napínavý A musím pochváliť aj obálku knihy, ktorá je veľmi pekná.

Kosti (Alexandra Halmová, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už predtým som vedela, že seriál Kosti je knihami Kathy Reichsovej len inšpirovaný, ale netušila som, že až tak voľne. Knižná hrdinka Tempe Brennanová je síce racionálna a drží si odstup, ale čitateľ si ju kvôli tomu aj ťažšie obľúbi. Správa sa ľudskejšie a občas až nepochopiteľne hlúpo. Námet je zaujímavý a s pribúdajúcimi stránkami sa mení až na šokujúci, ale tento prechod je veľmi prirodzený. Seriál neskutočne milujem a aj keď s ním kniha nemá veľa spoločného, bez porovnávania s Kosťami je dobrá. A na záver musím spomenúť aj krásnu obálku, ktorá sa veľmi podarila.

Pozor aby ste neprestali dýchať! (michaela, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepších záhad aké som kedy prečítala. Začína r to nevinným nešťastím a skončí to rituálnym vraždením ľudí. Kathy Reichs je jednoducho úžasná. Dokáže zaujať čitateľa každým slovom. Bolo tam všetko od "živého" opisu miesta činu až po romantickú časť. A najlepšia je postava doktorky Brennenovej. Odhalí všetko do najmenšej bodky a pri tom nestráca odvahu. Spraví všetko, aby očistila svoje meno a získala späť svoju česť. Pri tejto knihe prestanete aj dýchať. To mi verte!

wau (Majka, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
tuto užasnu knihu som mala prečitanu naozaj za 2 dni..nevedela som ju pustit z ruky ...aj ked som citala celu noc a vobec nespala stalo to zato :) ale garantujem vam že ani vy nezaspite pokial ju nedočítate ... z jedneho prípadu ktorý maju vyšetriť sa zrazu stanu dve...lenže niekomu sa nepači to aby do toho doktorka vrtala a snaži sa ju zničiť..vžijete sa do postavy doktorky ..aspon ja ano..ja by som sa tiež nevzdala a nedala sa zastrašiť..ja osobne som do poslednej stranky upodozrievala asi každeho..autorka Vás drži v napäti celú knuhu,,,nechybali ani zimomriavky..na konci som bola staršne prekvapena..naozaj velky zvrat..knihu som posunula ďalej a všetci si ju nevedia vynachvalit..

Nevedela som to zlozit z ruk (Katka, 19.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato knizka ma tak zaujala, ze som to nevedela len tak spustit z ruky. Autora nesklamala a vedela tak podat cely pribeh, ze som si myslela, ze som tam a prezivam to cele. Nehovoriac o tom, ze hlavna "hrdinka" Temprence Brennenova od zaciatku az po koniec bojovala za to, aby sa nasiel/i vinnik, vinnici a tak si ocistial svoje meno. Cele to malo hlavu aj patu a tie "efekty", zvraty boli ceresnickou na torte. Do poslednej chvile som si myslela, ze vrahom bude clovek vo velmi vysokej pozici, ale nakoniec sa vysvitlo, ze to bol celkom iny clovek. Podla mna taka bezvyznamna osoba. Ale kazdy si to posudi sam/sama.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x