bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Plamene hriechu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Plamene hriechu

Dobrodružno-romantický príbeh sleduje osudy troch žien, ktoré sa nečakane prelínajú.
Mladá šľachtičná Sofia sa už čoskoro má vydať za Adriana, s ktorým sa pozná od detstva, ale už roky sa nevideli. Ich sobáš však zatieni náhla smrť jeho otca, vojvodu z Lékavíc. Pátranie po tajomstvách minulosti privedie mladý pár na stopu Dračieho rádu. Skutočný nepriateľ však ostáva v úzadí, a ako sa ukáže, jeho odhalenie môže mať fatálne následky...
Lenorinu matku upálili ako čarodejnicu. Dievčinu vychoval záhadný starec s prezývkou Pútnik, bokom od ľudí, aby ju ochránil najmä pred zlomyseľným kňazom Lotharom. Čo sa však stane, keď sa Lenora dostane na hrad ako slúžka a vyjde na svetlo tajomstvo jej pôvodu? Zaplatí za cudzie hriechy vlastným životom?
Mariela Lékavická, Adrianova matka, si vydobyla rešpekt a úctu ako hradná pani. Po manželovej smrti sa snaží udržať rodinu pohromade, ale jej železná vôľa naráža na odpor detí, a navyše musí zamedziť odhaleniu temných tajomstiev. Keďže hrozí, že pravda vyjde na povrch, neštíti sa použiť žiadnu zbraň...

Detaily o knihe

Názov: Plamene hriechu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvelá kniha (Želmíra Chmelárová, 8.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príjemné prekvapenie- mužov píšúcich historické romantické !!! :) knihy nie je veľa... A ešte k tomu slovenský autor !! :) jednoznačne- klobúk dolu ! Skvelá kniha, úžasný príbeh, všetkým odporúčam. Dúfam, že sa zasa čoskoro nejaký historický román od pána Zákopčana objaví v kníhkupectvách. Už sa teším :)

Veľmi dobrá kniha (Patrícia H, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď knižka vyšla ako novinka, veľmi som sa potešila, že ďalšia historická romanca z pera slovenského autora. Prekvapenie prišlo, keď som zistila, že autorom je chlap a ešte väčšie, že autor nemá viac rokov ako ja ;-) Popravde nemala som veľké očakávania. Ale knižka u mňa zabodovala na plnej čiare. Veľmi pútavý príbeh, dobré čítanie a ja dúfam pán Zákopčan, že bude nejaké pokračovanie alebo nejaký ďalší príbeh :-)

Úžasná (Katarína Šantavá, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
wow, skvelá kniha dostala ma hned na začiatku, vtiahla do deja a neopustila ani dlho po jej prečítaní. Pekne napísané, úžasný príbeh, jednoducho skvelá, odkladám do knižnice k mojím pokladom a určite skoro znova prečítam a idem kuknúť čo pán Zákopčan ešte napísal, lebo určite si kúpim dalšiu v očakávaní zasa tak skvelej knihy ako sú Plamene hriechu :)

Výborná (Eliška Hadryová, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma úplne pohltila. Nevedela som sa od nej odtrhnúť. Je v nej veľa nečakaných situácií a zvratov ktoré držia čitateľa v napätí ako sa to vlastne celé skončí. Jediné čo mi na konci vadilo a veľmi mrzelo bol Lenorin osud. Čakala som že to s ňou dopadne lepšie. Ale aj napriek tomu je to veľmi dobrá kniha a stojí za prečítanie! Môžem ju len vrelo odporúčať!

ohen, laska, hriech (Andrea Hippova, 16.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prednedavnom som si precitala Plamene hriechu od Mareka Zakopcana. Zaujimave citanie od prvej po poslednu stranku. Nechyba tam napatie, laska, tajomstvo, intrigy. Citatel spozna postavy z roznych spolocenskych vrstiev, ktorych zdanlivo rozlicne zivoty su prepojene tajomstvom. Chcete toto tajomstvo odhalit? Precitajte si ju.

Skvelá (Lucia Lieskovanová, 5.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu môžem jedine odporúčať!! Mám rada slovenských spisovateľov.Toto bola prvá kniha od pána Zákopčana.A bola som nadšená.Mala som obavy,historicko-romantické dielo,ktoré napísal muž??Ale príbeh je napísaný pútavo-keď si myslíte,že už vás nemá,čo prekvapiť - bác a je tu ďalšia záhada.Ak máte radi Janu Pronskú,určite si prečítajte aj toto dielo-neoľutujete!!

Zamotaná (Dominika Klanicová, 27.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som dočítala len nedávno a musím povedať, že bola zaujímavá, plná zvratov a od začiatku človek nevie, čo čakať. Trochu mi prekážalo toľko intríg, predsa len mám radšej menej zamotané knihy, ale neuberá jej to na kráse. Jediné, čo ma veľmi, ale veľmi mrzí, je Lenorin osud. Celý čas som čakala, že sa nejako zachráni, predsa len, toľká nespravodlivosť... A aj tak sa bohužiaľ nevyhla takmer upáleniu. No a to ani nehovorím o tom potom... Ale kniha to bola dobrá, zaujímavá, takže odporúčam :) A kto má rád Uhorsko, tak tomu sa to bude páčiť :)

Plné dejových zvratov (Katarína Kvašňovská, 4.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Tešila som sa na ten moment, kedy budem knihu držať v rukách, veď nebýva zvykom, aby muž písal historicko-romantické knihy. Jeden sa však našiel a musím uznať, že má talent. Vskutku zaujímavá kniha. Plná postáv, historických faktov, plná nečakaných zvratov... Priznávam, knihu som doslova zhltla. Autor v nej ponúka množstvo zápletiek, a keď si (počas čítania) myslíte, že sa nejaké tajomstvo odhalilo, zisťujete, že to tajomstvo len otvorilo dvere k ďalším tajomstvám :-) Výborná kniha, drží v napätí až do samého konca. Najviac ma zaujala postava Mariely, bola úžasne vykreslená. Nevedela som, čo si o nej myslieť - v prvom momente som ju zaradila medzi negatívne postavy, no postupne, ako nám autor odkrýval jej charakter, som bola na vážkach... Autorovi pasuje tento žáner, tak dúfam, že v ňom bude pokračovať. Určite odporúčam prečítať.

Fúúúha!! (Barbora Činčurová, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Asi prvá kniha od slovenského spisovateľa, alebo vôbec chlapa, ktorá ma totálne dostala. (čítam väčšinou knihy od zahraničných spisovateliek)Ale aj tak,bolo to veľmi, veľmi príjemné čítanie, od knihy som sa nevedela odtrhnúť,je tam veľa prekvapení, zvratov a nečakaných situácii. Vyuzlenie deja by ma posadilo na riť, ovšem, keby som pri čítaní stála :P Dej bol veľmi dobre prepracovaný, ani som si nedovolila tipnúť, ako to všetko dopadne a na konci som bola určite veľmi prekvapená. Kniha ako taká sa mi strašne ľúbila, určite si ju ešte veľakát prečítam, dokázala ma dohnať k slzám, a ja milujem knihy, ktoré vo mne dokážu vyvolať nejaké emócie, takže ju vrelo odporúčam, dávam 5 hviezdičiek a spisovateľovi želám všetko dobré a veľa takýchto super kníh!

Ďakujem (Marek Zákopčan, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Barborka, veľmi pekne ďakujem za Vaše slová :-) Som rád, že sa Vám kniha páčila a Vaša reakcia je presne tou silou, ktorá každého autora povzbudí do ďalšieho písania... Aj Vám všetko dobré, ešte raz vďaka ;-)

:-) (Barbora Činčurová, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veď ju mám od Vás :-) ;) NO, ja som Vám písala aj na romantike,ale prečo nedať komentár aj sem, keď si to tá kniha zaslúži?
Všetky komentáre (11)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x