bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bolo to z lásky

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bolo to z lásky

Debutový román mladej, ešte len dvadsaťdvaročnej autorky, ktorá píše pod umeleckým menom Mia Pilsner, ponúka svieži príbeh mladej lásky. Tereza študuje na vysokej škole a popritom pracuje v nemocnici ako sestrička. Jej životné radosti a starosti sa veľmi nelíšia od toho, čo prežívajú jej vrstovníčky a zároveň najlepšie priateľky Saša a Miška. Keď jedného dňa príde do ambulancie futbalista Rišo, Tereza netuší, že práve berie krv chlapcovi, ktorý jej obyčajný život zmení od základov...

Detaily o knihe

Názov: Bolo to z lásky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

priemer (Jana Suchá, 9.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Útla knižôčka prečítaná za pár hodín na zahnatie nudy. A to by bolo asi tak celé. Oceňujem štýl písania autorky na to, že to je jej prvotina. Prekážalo mi, že aspoň zopár viet nevenovala výzoru hlavných postáv. Vôbec som si ich nevedela predstaviť. Páči sa mi, že hlavná hrdinka uvažuje dosť rozumne a ten koniec bol podľa mňa toho aj dôkazom. Celý vzťah sa mi zdal až príliš dokonalý, rovnako ako aj mužská hlavná postava- špičkový futbalista. Objavilo sa tam pár zaujímavých myšlienok, ale inak mi to nič hlbšie nedalo a preto túto knihu hodnotím na priemer.

Darcek (Simona Peskova, 12.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Knizocku som dostala na Vianoce a v ten den som ju aj precitala. Bola uzasna a som prekvapena, ze taka mlada autorka napisala knihu, ktora ma dokonca pokracovanie. Odporucam kazdej mladej slecne :-)

Oddychovka (Barbor, 2.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemná oddychovka.Pútavé čítanie, krásny príbeh. Veľmi ma zaujali online komunikácie ,ktoré célému príbehu dodali šmrnc :) Koniec som si však predstavovala inak, ale na druhej strane, v živote nie je vždy všetko ideálne. Jediné k čomu mám výhrady je dĺžka ,keby sa autorka viac pohrala so slovíčkami mohla byť aj 2 krát hrubšia :) ale na druhej strane menej je niekedy VIAC :) Vrelo odporúčam :)

Obohatenie života knihou (Mária Kopecká, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milý čitatelia,čitateľky.... Túto knihu vám bez hocijakých možných budúcich výčitiek odporúčam! Je to naozaj skvelá kniha,rovnako ako aj spisovateľka tejto knihy. Vzala som si z nej pár rád,ktoré mi priniesli do života mnoho nových skúseností :) Chcela by som sa poďakovať Mie Pilsner za povzbudenie aj v tých najťažších chvílach,ktoré rovnako ako ja,mávala aj hlavná postava tejto knihy a nakoniec ich vždy prekonala :)P.S. Idem si kupovať ďalší diel knihy a verím,že ma rovnako,ba možno ešte aj viac osloví ako táto. :)

Super kniha. :-) (Vanesa Chovanová, 2.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som dostala ako darček na Vianoce. :-) Bála som sa, čo to bude, či ma zaujme a tak. :-) Po prečítaní knihy môžem povedať, že je to veľmi zaujímavá kniha, ktorá má veľa prekvapivých momentov a najmä prekvapivý záver. :-) Takže keď sa budete rozhodovať či si ju prečítať alebo nie, tak si ju prečítajte. :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x