bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







666 anjelov

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:200
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:57

Lepšia cena: 10,91 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,17 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,99 €
Ušetríte: 1,82 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: 666 anjelov

Samo vyrastal v rodine, kde otec je zaslepený politik a mama vysokopostavená manažérka. Stretáva však Sáru, ktorá pochádza z harmonickej rodiny a to práve v momente, keď ho otec vyhadzuje na ulicu. Pomôže mu Vlk, človek s tajomnou minulosťou, ktorý ho nielen zamestnáva, ale mu aj nepriamo ukazuje, ako sa má správať skutočný chlap. Paralelou k Samovmu príbehu je osudová niť Sebastiána, doktora, ktorý podvádza svoju ženu so zdravotnou sestrou Monikou, aby si nakoniec do poslednej bunky celého tela uvedomil, o čo prichádza a že v skutočnosti neklame iba svoju rodinu, ale hlavne sám seba.

Moderne napísaný román zo súčasnosti, kde nechýba láska, bolesť života a kde sa príbeh začne čoraz viac preplietať, aby nakoniec vyústil v pravdu, ktorá oslobodí, ale aj mnohých zrazí na kolená.

Detaily o knihe

Názov: 666 anjelov

Objednávací kód NA329991

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dostala som ju k Vianociam a... (Dominika Hladíková, 19.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
a úplne ma dostala. Prečítala som ju za chvíľku a bola som z nej doslova hotová. Knihy zo života mám veľmi rada a tento autor mi bol dovtedy neznámy. No potom som začala jeho knihy viac vyhľadávať. Na knihe sa mi páčilo, že neskončila sladkým happyendom, ale bol taký, aký je sám život. Krutý, no má aj pozitívne stránky. Túto knihu naozaj vrelo odporúčam, pretože je dokonalá. A som rada, že som ju dostala. :) Je úžasná.

diabolski anjeli (Alexandra, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knihu by som odporucila hlavne tym,ktori nemusia prilis sladke "happyendy". Kniha zo zivota,pri ktorej si uvedomite,ze kazdy z nas je v zivote raz hore a raz dole,a mat sa o koho opriet je to najdolezitejsie v zivote.

Perfektná kniha (Ľubica Andaházyová, 26.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som dostala ako darček a zároveň bola prvou knihou od tohto autora, čo som čítala. Pred tým som ho nepoznala. No už po niekoľkých stránkach ma kniha nesmierne zaujala. Zhltla som ju doslova za niekoľko hodín. Tento román je veľmi moderne a kvalitne napísaný, čo si myslím určite osloví aj mladú generáciu. Veľmi sa mi páčilo, že autor využíval farbisté pomenovania a aj jednoduchú vec vykreslil absolútne dokonale. Páči sa mi tento štýl kníh a milovníci modernej literatúry si určite prídu na svoje. Určite si od tohto autora prečítam aj ďalšie knihy. :)Odporúčam

Anjeli (Ľubica Šťastná, 22.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Román súčasnosti, ktorý obsahuje všetko, čo má. Paralelne rozvíja životy rôznorodých ľudí a hoci to po úvode vyzerá sľubne, vzhľadom k neočakávanému záveru, musím priznať, že autor to už lepšie vymyslieť ani nemohol. Výborný autor, výborná kniha!

Koľko život "bolí", toľko nám dáva i radostí (januška, 26.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zažiadalo sa mi začítať sa do tohto autora. Páči sa mi sila a emócia tejto knihy, je smutná a krásna zároveň. Bolo to naozaj pôsobivé, poučné a drsné čítanie. Knihu som prečítala za dva dni a po dočítaní som nemohla zaspať, premýšľala som nad tým, ako veľmi vplývajú naše "z minúty na minútu" rozhodnutia na náš ďalší život a kam až človek môže klesnúť. Kniha má rýchly spád a až do záveru som ostala prekvapená a v napätí, kam to dotiahne. Úvahy o láske, viere, vzťahoch, slobode človeka som si potrebovala prejsť pomaličky a viackrát. Určite ju mnohí ľudia budú súdiť pre príliš odviazané pasáže, ale verím, že sami pochopia, že potrebujú posun vpred, pretože taký je život. Preto odporúčam: vydržte do konca, po poslednom slove nastane ticho v duši. Kedykoľvek a kdekoľvek sa dve srdcia spoja, posunú tým svet o kúsok bližšie k nebu...

opäť krása! (Peťka, 13.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
taakže máme to tu, novinka od tohto autora, úžasná, úžasnejšia a stále prekvapujúca kniha od Palka. Aj po prečítaní viacerých jeho kníh nemáte pocit, že je to o tom istom.. unikátne.. odporúčam:)
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

16. kapitola
Áno, sme milenci

– Tak chodíte spolu či nie? – dobiedzala Sára.
– Nemôžem s Vlkom začať hneď oficiálne chodiť...
– Prečo? Bojíš sa jeho miliónov? – pokračovala furiantsky.
– Dominik by si myslel, že som s ním paktovala už dlhšie.
– ??? – zalapala Sára po kyslíku. – Odkedy berieš ohľady na iných?
– Už mi aj volal. Dominik... – priznala Sunshine s malou dušičkou, akoby sa bála, že po nej sestra hodí kvetináč.
– Čo chcel? Zabudol si v skrini deravé ponožky?
– Vraj som ho sklamala.
– Hééj? V čom? Lebo si ho občas pretiahla proti jeho vôli? Ja by som mu za trest odskrutkovala vtáka už počas toho vášho divného spolužitia.
– Volajú mu naši spoloční kamaráti, že ma vídajú s Vlkom. Vyčítal mi, že som vraj kedysi povedala, že ak sa rozídeme, budem minimálne pol roka sama.
– Urazená samčia pýcha. To už si nevedel vymyslieť niečo inšie? Spísala si s ním niekedy na túto tému zmluvu? Kašli na to.
– A vraj som tvrdila, že mafiánov z celej duše neznášam a nikdy by ma žiaden nezbalil. Ale on Vlka nepozná... vôbec ho nepozná.
– Nerieš ho. Chytá sa úplne všetkého, čoho sa môže. Keby si po polroku celibátu zbalila poštára, aj tak ti napíše na fejsbúk vyčítavý status.
– Chcela by som sa s ním stretnúť... Vyjasniť si to.
– Mimoriadna sprostosť! Buď hrdá na svoje ovládanie! Sunshine, šibe ti?!
– Ale veď sa ani nechcel stretnúť, čo sa hneď plašíš?
– Konečne z neho vypadlo niečo múdre.
– Rada by som s ním zostala dobrá kamarátka, – vyslovila Sunshine úprimne.
– Počkaj dva roky. Stretnete sa niekde v meste, zbehnete na kávu a porozprávate sa bez emócií. Teraz to jednoducho nejde.
– Asi nie...
– Takže keď ideš s Vlkom po meste, nedržíte sa za ruky?
– Nie. My ešte spolu akože nechodíme.
– Aha, ste milenci, aj keď ani jeden z vás nemá partnera, – skonštatovala ironicky Sára. – Začínam z teba zúfať.
– To je dobré... áno, sme milenci, – pritakala konečne trochu rozveselená Sunshine.
– Pred časom si nadávala na okolie, ako rieši váš rozchod, a teraz hráš presne tú istú frašku ako oni. Nevieš sa s celou tou láskou, ktorá sa nad vami vznáša, zavesiť na námestí do Vlka. Aha, pozrite sa, všetci ubolení Dominikovia tejto doby, všetci jeho bonzácki kamaráti, všetky zlatokopky, ktoré ste si brúsili vagínu na Vlka – volám sa Sunshine a milujeme sa. Nikdy som nemala šťastie, život ma nechal sŕkať iba zvyšky studených káv, čo zostali po vás, narodených pod radostnejšou hviezdou. Mám právo byť spokojná a naplnená, ľúbime sa a kašlem na vás. Odteraz si budem sledovať svoje šťastie, lebo ak sa budem spoliehať na vás, budem sa až do smrti musieť hladkať sama. Sunshine, ako dlho chceš byť „milenka“? Mesiac či dva? Kde si vyčítala takúto debilinu? Veď počkaj, Dominik bude tak či tak ešte dlho skloňovať slová ženského rodu podľa vzorov žena, ulica, kosť, kurva. Si v jeho očiach teraz zradkyňa a kurva, zmier sa s tým. Musí sa nejako oklamať, že chyba nebola v ňom. Nikdy si od nikoho nedá vysvetliť, že si vtedy s Vlkom spala iba raz, to mi môžeš veriť. Čestnosť sa dneska vešia na stromy hneď vedľa samovrahov. Vyprdni sa na mútny včerajšok a hoď sa šípkou do novej lásky.
– Si mi nakládla, – povzdychla po chvíľke ticha Sunshine. – Iný diktát.
– Lebo ťa mám rada.
– Aj ťa mám rada. Najviac na svete, – chytila Sunshine Sáru za ruku. – Hodíte sa spolu so Samom. Som rada, že ste sa našli. Bodaj by si už nikdy nemusela hľadať iného.
Chlapi by sa pri takomto rozhovore dvoch žien chytali radšej oroseného piva, ale tie duše dobre vedeli, prečo sa niektoré slová majú raz za čas opätovne narodiť.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x