bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tak som to chcela

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tak som to chcela

Sára žije v pokojnom manželstve, no nečakané udalosti ju prinútia, aby prehodnotila svoj doterajší život. Jej rozhodnutia ovplyvňuje niekoľko postáv, ktoré sa vedľa nej vyskytujú: jej mama s magickými kulinárskymi receptmi, najlepšia priateľka Nikol, ktorá svojou nespútanou povahou zapríčiní celý rad zábavných i dramatických situácií. Všetky postavy dokopy vytvárajú príbeh o priateľstve, láske, rodine a skutočných ľudských hodnotách, no najmä o tom, že nech by nás v živote stretlo čokoľvek, ak po niečom naozaj túžime, dokážeme sa presnívať do reality. Po prečítaní tohto románu sa o tom sami presvedčíte.

Dostupné verzie titulu

Tak som to chcela Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tak som to chcela

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tak som ju teda dočítala... (Lenka Andrésová, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
...a je mi veľmi ľúto jednej jedinej veci. Že kniha nemá ďalších (aspoň) 1OO strán! Príbeh je naozaj pútavý, zápletka núti čítať ďalej a drží v napätí, ako to celé vlastne dopadne. Strávila som pri knihe skvelé tri dni, lebo presne toľko mi trvalo prečítanie- tak dlho jedine preto, lebo som sa musela venovať aj práci ;-) Knižočka je ľahučká, takže sa skvele zmestí do akejkoľvek tašky a môžete tak mať Sáru a jej život stále so sebou. Zrejme najlepšia kniha akú som z edície Príbehy z kabelky čítala. Ženských románov je hromada, sladké romance, nevera a pod. Táto kniha je ale iná, má niečo do seba. Autorka zachovala všetko to, čo je na nás ženách najkrajšie a najlepšie. Presne také nás muži milujú. Skutočne mi bolo ľúto, že som na samom konci knihy. Skláňam autorke poklonu a nedočkavo sa teším na jej ďalší román. Ozaj, vyskúšala som onen recept na magickú čokoládu - chutí fantasticky!

Perfektna (lubica, 3.2.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektna kniha, prijemne citanie, taka z bezneho zivota. chystam sa vyskusat aj magicky recept. Ktovie, mozno zachrani aj moj vztah. Ach jaj.

Tak som to chcela (Daniela, 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som nosila v kabelke a pri každej možnej voľnej chvíli som ju vyťahovala. V autobuse, vo vlaku ... čítala sa mi veľmi dobre, ľahko, oddychovo. Dá sa pri nej oddýchnuť a aj keď navonok obsah pôsobí ako ľahký žáner, rieši pre človeka veľmi dôležité životné udalosti, či rozhodnutia. Pripomína nám, v tejto dobre zhonu a nedostatku času, ozajstné hodnoty. Zaujímavo sa čítal aj vnútorný monológ hlavnej hrdinky, pretože sa v ňom nájde veľa žien, ktoré rovnakú alebo podobnú situáciu vo svojom živote zažili, či riešili. Kniha len potvrdzuje, že ak človek chce byť šťastný, nepotrebuje na to bohatstvo, ale v prvom rade musí nájsť sám seba...Milé, pekné čítanie o životnej skúške a o priateľstve, láske. Držím palce autorke, nech sa jej darí v písaní aj v živote, teším sa na ďalšie jej knihy, ktoré si určite rada prečítam. Vrelo odporúčam - príjemné a oddychové čítanie :)

.super... (Adriana, 31.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
super príbeh poprepletaný rôznymi vtipnými hláškami,dobré čítanie ,ktoré nepustí dať túto knižku z ruky a ťahá a ťahá čítať ďalej,knižka pre každú bežnú ženu,ktorá vnej nájde kúsok seba.

Tak som to chcela (Tatiana, 13.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prave tuto pohodovu knizku citam a mozem odporucat . Citlivo napisany pribeh, myslim, ze sa v nom najde kazda zena .

....magická mama.... (Zuzana Heráková, 9.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh ženy, pri ktorom podvedome hodnotíte svoj život a zostavujete svoj rebríček hodnôt a kladiete si otázku: Tak som to chcela??... A krásny koniec vás naplní pokojom, že všetky otázniky môžu zmiznúť ak niečo naozaj chcete. ..vrelo odporúčam

Paperback-Tak som to chcela. (Marianna Fabušová, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sárin skvelý príbeh ma upútal-je to skvelá kniha formátu do kabelky,výborný obsah,no jednoznačne vrelo odporúčam.
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x