bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Krásni a mŕtvi 4 – Phoenix

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Krásni a mŕtvi 4 – Phoenix

Jonas , Arizona, Summer - všetkým trom mŕtvym spolužiakom pomohla Darina vyriešiť tajomstvo ich smrti, aby ich duše mohli odísť na večnosť v pokoji.
Teraz je na rade ten posledný a najdôležitejší: Krásny mŕtvy Phoenix, Darinin chlapec, jej najväčšia láska. Bol dobodaný v bitke na benzínke. Kto je jeho vrah?
Darina vie, že mu musí pomôcť. Ale tiež vie, že tentoraz sa s ním rozlúči navždy. Čas beží, Darinu opúšťajú sily, nenachádza u nikoho pomoc, dokonca samotný Phoenix akoby nechcel spoznať pravdu.
Porazí láska smrť?

Detaily o knihe

Názov: Krásni a mŕtvi 4 – Phoenix

Originálny názov: Beautiful Dead : Book 4 - Phoenix

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Smrť alebo večný život? (Kristína Bartková, 13.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala od mojej kamarátky ako darček, so slovami, že si ju musím prečítať aj keby slony padali :D . Spočiatku som si myslela, že je to len ďalšie klišé, ale neskôr som sa presvedčila o opaku. Príbeh je plný zvratov, zápletiek a je pútavý, zaujímavý. Počas všetkých 280 strán sa zaručene nebudete nudiť. Kniha je kratšia, čiže sa dá prečítať aj za jeden deň (vlastná skúsenosť ;) ). Je to pokračovanie príbehu o dievčati, ktoré pri bitke prišlo o svoju spriaznenú dušu. O niekoho, koho milovalo z celého srdca. Phoenixa. Bol to chlapec z chudobnej rodiny. A preto ho všetci podceňovali a považovali za problémového. Pri bitka na pumpe, kde bránil svojho staršieho brata, prišiel o život. A tak sa vracia, aby zistil, kto tak rázne ukončil jeho životnú púť a mohol odpočívať v pokoji. Úlohou Dariny (hlavnej hrdinky) je objasniť jeho tragickú smrť a nájsť páchateľa. Čo sa jej aj napokon podarí a musí sa s Phoenixom rozlúčiť. Avšak s tým, že navždy zostane v jej srdci.

:3 (Soňa Jakubišinová, 10.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
V tejto časti sa pokusí Darina vyriešiť záhadnú smrť Phoenixa, jej milovaného chlapca (je to láska až za hrob-doslovne). Celá kniha má fantastický dej, niekedy si myslíte, že už konečne našla páchateľa, ale to nie je on a skončí to dosť nečakane a ja osobne som čakala iný koniec. Túto knihu som len tak náhodou raz našla a kúpila, veď keď už máte prvú časť, tak prečo si nekúpiť aj ostatné? Je dobrá pre ľudí, ktorý majú radi fantasy, zombie atď. S dejom sa nechajte prekvapiť, určite sa vám bude páčiť.

Víkendové čítanie (Petra Zmatková, 16.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Celkom príjemné čítanie, ktorému ale chýbalo trochu akcie, miestami ma kniha nudila. Ale páči sa mi nápad, je to súčasná fantasy, kde sa prelína normálny a nadprirodzený svet BEZ upírov či vlkolakov... Tentoraz len vidíme mŕtvych, pohoda, nie? Zaujímavá séria, ktorú som si rada prečítala, ale že by ma to poznačilo sa povedať nedá.

Pripravte sa na plakanie (Betka, 15.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to skvelá kniha, no čítala som ju veľmi veľkými časovými prestávkami, ktoré odporúčam robiť každému, kto nerád plače. Táto posledná časť série je najdojímavejšia. Neverila som tomu, keď som si ju kupovala. Teraz to viem. Nemám rada konce :(

Nečakajte však slzy, plač a vyvrcholenie typu " WAW TO SOM TEDA NEČAKALA". (Michaelaaa, 26.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Ak ste čítali predchádzajúce diely, odporúčam to prečítať už len z hľadiska toho, aby ste si boli na jasnom, ako celá tá lásko-kauza Paheonix Darina dopadne. Nečakajte však slzy, plač a vyvrcholenie typu " WAW TO SOM TEDA NEČAKALA". Čakajte rýchle čítanie fragmentovky s neukojeným zakončením. :). Jeden mesiačik dávam za Huntera a jeho príbeh a súvis s Darinou a druhú za písanie autorky, ktoré je jednoduché a má potenciál, bohužiaľ nevyužitý v dostatočnej miere.

Príjemné čítanie :3 (Patty Nightdream, 25.5.2014) Odpovedať

Phoenix. Presne takto sa volá posledný Krásni a Mŕtvi, ktorý čaká na odhalenie príčiny svojej smrti. Zostáva mu už len niekoľko dní, pokiaľ sa navždy rozlúči. Ako aj v predchádzajúcich dieloch mu pomáha riešiť tento problém Darina. Už zo začiatku je presne taká istá ako pri ostatných častiach. Smúti a na mňa pôsobí dosť depresívne. Ale pravdaže všetko sa zmení tým, že sa vrátia Krásni a Mŕtvi. Postupne získavajú dôkazy a informácie. Niekoľkokrát musia aj zachrániť Darine život.Tá dajme tomu na oplátku zistí prekvapivé a konečné informácie o Hunterovi, Márii a ich dcére. Som rada že to s ním dopadlo celkom fajn. Čo sa týka autorkinho písania tak sa podľa mňa oproti 1 a 2 zlepšilo. Texty a kapitoly ale aj rozhovory boli vypracovanejšie. Takisto aj kriminálna drogová zápletka. Napätie vôbec nechýbalo a autorka s ním trafila do čierneho. Dá sa povedať že aj to ako sa do toho všetkého zamiešali Zak a Brandon ma nemilo prekvapili. Všetky tie spory medzi Rohrovcami a Thornovcami boli veľmi vážne. Phoenix , Darina a ich rozhovory alebo skôr dialógy boli jednoduché a mohlo byť toho viac.Chýbalo to tam. Záver a celkový koniec knihy ma velice prekvapil. Neviem, ale čakala som od toho asi veľa. Myslela som si že autorka vymyslí niečo z čoho mi spadne sánka dolu. Niečo originálnejšie než to že znovu poputujú časom. Tešila som sa na úžasné zakončenie série, ale nedočkala som sa.Bola som sklamaná že sa s tým viac nepohrala. A to isté platí aj pri Phoenixovi a Darine. Myslela som si niečo také, že Darina zomrie a bude s Phoenixom. Ale nie. Tak to určite nebolo. No čo už. To sa stáva. Celá táto séria mi ohromne páčila. Bolo to príjemné, oddychové čítanie s viac-menej ľúbostnými a detektívnymi prvkami. Tí, čo čítali aspoň jeden diel tejto série a páčil sa im , si prídu na svoje určite takisto ako ja.

Odporučam (Veronika Kubalíková, 17.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak sa nudíš a nevieš čo čitať, táto kniha určite zaujme. Možno vás odradí to, že je to v v podstate fantastické,vymyslené , o zombíkoch Ale kniha sa číta veľmi dobre a velmi dobre napisana odporučam

Slušné (Evelin Kiss, 8.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Koniec série nebol vôbec taký zlý ako som predpokladala. Páčilo sa mi, že autorka tam nakoniec nevhodila stupidné klišé, ale veľmi pekne to vyriešila. Vraha si človek nemôže ani len tipnúť, toľko možných tam je. Tlačí ich čas, poneviera sa tam nebezpečný gang a Darine ide tiež často o život. Páčilo sa mi, že stoj čo stoj to proste chcela vyriešiť a nič ju nezastrašilo. Bolo to naozaj veľmi dobré čítanie a neľutujem, že som sa do tejto série pustila.

Najlepšia (Nikola Truongová, 16.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve ju čítam a som na nej nalepená ako osa na med. Idem s ňou všade a ani na Wc sa bez nej nepohnem:D:)
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x