bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Akadémia temna 2 – Nebezpečné putá

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 14.06.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Akadémia temna 2 – Nebezpečné putá

Tento semester sa tajuplná Darkova akadémia sťahuje do New Yorku a Casie Bellová už nie je nevinný nováčik. Je silná, odhodlaná a skrýva svoje vlastné tajomstvá. Cassie bola totiž uvedená do sveta Vyvolených a musí sa vyrovnať so svojimi ohromujúcimi schopnosťami, nebezpečným milostným vzťahom a zlovoľným duchom vo svojom vnútri, ktorý si žiada potravu.

Detaily o knihe

Názov: Akadémia temna 2 – Nebezpečné putá

Originálny názov: Darke Academy 2 - Blood ties

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemná knižka. (Patrícia Kasalová, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táák.Táto kniha je super. :) Keď hľadáte niečo na oddych, tak táto séria je niečo úžasné na vyplnenie voľného času. .) Keď ste čítali aj prvý diel , tak tento jednoznačne neprehliadnite. Cassandrine dobrodružstvá na Darkovej akadémií naberajú obratky, a stáva sa to lepším oproti prvému dielu. Čítate ju s nadšením. Čakáte čo sa stane ďalej, a popritom sa začítate do knihy ako nič. Dej vás vtiahne priamo tam, ako keby ste boli jej súčasťou. :) Ja som ju čítala v škole , keď sme mali volnú hodinu a divím sa že som tam 200strán prečítala cobidup pri tom hluku. :o) Je to proste neuveriteľne suprová kniha a oplatí sa ju mať. :) Teším sa keď si budem môcť prečítať tretí a zároveň posledný diel ! :D

hmmm (Petronela Pavlíková, 30.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Túto sériu knižiek mám naozaj veľmi rada, no tak sa mi zdá že predchádzajúca časť, bola o niečo lepšie. Buď som sa iba ja na čítanie nevedela sústrediť alebo sa to naozaj rozbehlo až na konci. V prvej knihe som bola do deja vtiahnutá hneď na začiatku, v tejto asi tak 20 strán pred koncom. Ale to ma rozhodne neodradí od čítania pokračovaní. Ale odporúčam.

Super knižka (Lucia, 30.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako prvý, tak aj druhý diel som prečítala za menej ako deň. Narozdiel od jednotky, v ktorej sa príbeh začína ešte len vyvíjať a my nie sme úplne oboznámení s tým, čo sa vlastne deje, v dvojke už dej dosť naberá spád a omnoho lepšie chápeme, o čo vlastne ide. Kniha je totálne super, ľúbi sa mi zmýšľanie hlavnej postavy aj vedľajších postáv. Síce niekedy nedopadne všetko, ako by ste chceli, ale to knihu rozhodne neznehodnocuje :-)

užas (Stanka, 20.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
tato kniha je užas vsetko ani na sekundu som sa pri nej nenudila ale teraz treba zase cakat na 3 diel ,presne tak ako trebalo cakat na tento 2 a to je mínusom Ale inak odporucam vsetkym :)))

oplatí sa (Nikolett Zubnárová, 10.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
mne sa v tejto knihe páčilo absolútne všetko Cassine myšlienky a celkovo celý dej doslova som hltala všetky písmenká a dúfam že si čoskoro budem môcť prečítať aj 3 :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x