bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







E-maily Coco Pinchardovej

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: E-maily Coco Pinchardovej

Kde Bridget Jonesová skončila... Coco Pinchardová pokračuje!
Coco sa vydala sa mladá, porodila krásneho syna a sen o úspešnej kariére spisovateľky zavesila na klinec.
Napokon jej predsa vyjde román, manžel Daniel zošedivie ako strieborný lišiak a syn Rosencrantz dospeje. Je čas užívať si život!
Pod vianočným stromčekom si Coco otvára darček od Daniela. Nie je to šperk, ale iPhone. Predznamenáva začiatok Danielovej krízy stredného veku a Coco ho nachytá v posteli s mladšou ženou.
iPhone sa jej stane spovednicou. Coco sa cez e-maily zdôveruje priateľom – Chrisovi, starnúcemu synovi zbohatlíkov, mierne alkoholickej učiteľke Marike a mnohým ďalším.
Potom stretne fešáka Adama a ako slobodná štyridsiatnička zbiera a lepí kúsky svojho rozbitého života.

Z anglického originálu preložil Ján Bryndza.

Detaily o knihe

Názov: E-maily Coco Pinchardovej

Originálny názov: The Not So Secret Emails of Coco Pinchard

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Príbehy z kabelky majú prvého chlapa-autora!

A nie akéhokoľvek. Meno Robert Bryndza síce znie slovensky, ale Robert je Angličan. Pred pár rokmi napísal komédiu Branko a Branka, ktorú predstavil aj na medzinárodnom festivale v Edinburghu. Je tiež finalistom scenáristickej akadémie BBC 2010 a teraz vstúpil do dámskej spoločnosti úspešnej edície Príbehy z kabelky novinkou, ktorú sprevádza slogan: Kde Bridget Jonesová skončila, pokračuje Coco Pinchardová. viac

Hodnotenie čitateľov

takmer druhá Bridget (Veronika M., 10.1.2015) Odpovedať

Úprimne povedané, nečakala som od tej knižky veľa a radšej som sa ani nesnažila porovnávať Coco s Bridget, pretože by som sa sklamala. Naopak, musím podotknúť, že v Coco nájdeme znovuzrodenú Bridget s rovnako vtipnými príhodami a všetkým, čo k našej starej dobre Bridget patrilo. Rozhodne sa oplatí prečítať :)

E-maily Coco... (Nika .J., 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi som sa tesila na tuto knizku a som rada, ze ma nesklamala. Lepsie povedane, prekvapila ma v tom najlepsom. Rano kupena, vecer docitana. Mala som stastie, ze som mala den volna, lebo od knihy sa neda odtrhnut :-) Je naozaj skvela! Nieco take zabavne som dlho necitala. Coco Pinchardova nema chybu. Je uzasna. Chcela by som ju za kamaratku. Aj jej priatelia su skveli, takych akych vsetci potrebujeme. No a nesmiem zabudnut na fantasticku svokru Etelu, ktorej vychadza z ust jedna perla za druhou. No a baby mozete sa tesit na sexy Adama (chlap o akom kazda z nas sniva). Postavy su bozke a zabavne. Kniha je pisana formou emailov. Priznam sa, nevedela som co od toho ocakavat, ale cita sa lepsie ako klasike kapitoly. Baby knizku si urcite zamilujete :-)

Konečne hrdinka, ktorá z nás ženy nerobí chuderi. (Judita, 31.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fantastická kniha. Humor, dráma, dokonalo-nedokonalá svokra a sexy chlap. Kniha je na jedno zhltnutie. Kniha ma veľmi pobavila a hlavne, hlavná hrdinka je ženská s každodennými problémami, za ktorú sa ako žena nemusím hanbiť! Som rada, že som na túto knihu natrafila a teším sa na pokračovanie. Čo tá Coco a Etela zase vymyslia?

E-maily Coco Pinchardovej (veronika jurcisinova, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
tuto knihu som vyhrala u vas minuly tyzden a pondelok mi dosla domov postou....a myslim ze som si vybrala skvele vyhru :)) kniha je uzasna, zabavna, vtipna...do precitania celej knihy chyba este par stran ale urcite sa ktejto knihe vratim este viac krat :) a asi si este pozhanam dalsie knihy ,, z kabelky" :) odporucam ju kazdemu kto si chce oddychnut a veselo navnadit :)

super knizka (Lucia Fabová, 17.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
dnes docitana knizka, je perfektna, pri prvych strankach som si sice myslela ze potrebujem odpoved na dany mail, ale dalej to nebol ziadny problem, dobre som sa bavila na etele :) a coco jednochudcho konecne zenska ktora sa musi o seba postarat a zit ako v relnom zivote

Skvela kniha (Maja Valocka, 13.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mam tri slova pre toto famozne dielo SKVELA, SKVELA, SKVELA kniha. Nasmiala som sa ako pri ziadnej inej knihe. Je uzasne citat o hlavnej hrdinke, ktora ni je nejaka chudera, ale po kazdej porazke sa vie postavit na nohy a bojovat. Uz som si prestala kupovat babske diela slovenskych autoriek, lebo su vsetky na jedno kopyto. Musel prist az chlap, aby ukazal, ze o problemoch sa da pisat aj tak, ze sa zasmejeme a neupadneme do depky. Velmi sa tesim na dalsie diela od pana autora.

Great Job! (EvCe, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorovi sa podaril nevídaný kúsok. Prerazil a poriadne sa pazúrmi zadrapil do povedomia slovenských čitateliek a dovolím si tvrdiť, že aj literárnych kritikov. V knihe bravúrne zobrazil príbeh ženy dnešnej doby, doplnil príbeh skvelým britským humorom, ktorý vôbec nie je plytký a vulgárny. Občas sa nájde nejaké vulgárne slovíčko, lenže je tak taktne vmiešané do textu, že si ho poriadne ani neuvedomíte a bez neho by určitá časť textu nemala ten správnny šmrnc. Verím, že čoskoro sa dočkáme ďalšej knihy od tohto skvelého btiského autora, ktorý urobil najlepšiu vec, akú mohol. A to, že prišiel na náš knižný trh s niečím novým a svetovým. Konečne zmena a dovolím si tvrdiť, že PANI KNIHA! Nečakajte tuctové otrepané klišé, táto kniha je svieža, plná humoru, nádherných opisov a v neposlednom rade je drogou, do ktorej sa pustíte spočiatku možno pomalšie, no potom vás tak pohltí, že budete čítať všade a vždy, keď budete mať čo i len chvíľku času...Rozhodne odporúčam mladým, starším, slobodným aj matkám. Každej žene, lebo v každej z nás je kus z Coco!

Famóóózna,Fantastická,Jedinečná (Bea Knutová, 28.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
e-maily Coco Pinchardovej som prečítala za necelé 2dni s prestávkami,zhltla by som ju aj za pár hodín ale moji synovia sú živý.Robert a Janko sú fakt fantastický autori.:)Kniha je svieža,zábavná,jedinečná.Veľa humorných výrazov a situácií.Je milé že zakomponovali Slovensko s Marikou.Často som sa smiala so slzami v očiach.Všetky štvrte v Londýne som spoznala ale meno Rosencrantz nepoznam.Je perfektné.Knihu odporúčam známym a všetkým a ja musím mať všetky dalšie.Hned je život krajší...
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x