bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sklamanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sklamanie

Tridsaťdeväťročná filmová režisérka Tallie Jonesová je hollywoodskou legendou. Svoju prácu má vášnivo rada, je to stredobod jej života. Jej filmy žnú nielen pochvaly kritikov, ale majú aj divácky a komerčný úspech. Tallie má rovnako vášnivo rada aj svoju dcéru Max, ktorá študuje na univerzite, a otca Sama. Jej spolupracovník Hunter Lloyd nie je len producentom jej filmov, ale aj jej životným partnerom. A všetko v Tallinom živote funguje hlavne vďaka dokonalej práci jej oddanej asistentky Brigitte Parkerovej, s ktorou sa zoznámili ešte počas vysokoškolského štúdia – Brigitte je vždy elegantne oblečená a upravená, zato Tallie je prirodzene krásna a na oblečenie nedbá. Kým je Tallie ponorená do nakrúcania svojho najambicióznejšieho filmu, v jej usporiadanom svete nastanú menšie otrasy. Audit japonského sponzora odhalí nejasnosti vo finančných záznamoch Tallinho daňového účtovníka Victora Carsona. Záhadné účtenky svedčia o aktivitách, o ktorých Tallie nemala ani potuchy. Čoskoro sa ukáže, že ktosi z Tallinej tesnej blízkosti pravidelne odčerpáva obrovské sumy peňazí. Aby Tallie chytila do pasce obávaného zlodeja, je nútená hrať nebezpečnú hru .
Danielle Steel ukazuje v tomto strhujúcom románe odvrátenú stránku slávy a úspechu. Zároveň brilantne zachytáva cestu ženy odhodlanej prejsť cez mínové pole bolesti k novému začiatku.

Z anglického originálu (Delacorte Press,
A Division of Random House, Inc., New York 2013)
preložila Tamara Chovanová.

Detaily o knihe

Názov: Sklamanie

Originálny názov: Betrayal

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sklamanie (Zdenka, 13.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné čítanie na čas voľna :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zažmúrila oči do zapadajúceho slnka a čakala na blížiace sa auto – prudko zastalo rovno pri nej. Tallie sa usmiala na šoférku vystupujúcu z auta. Bola to skutočne krásna žena v mikrominisukni, s dlhými sexi nohami, nádhernou postavou a hrivou blond vlasov. Keď vystupovala z auta, vyzeralo to takmer ako scéna z filmu. Na zápästí jej žiaril hrubý tyrkysový náramok, v ušiach sa trblietali diamanty a na nohách mala topánky na vysokánskych podpätkoch.
„Dočerta, zameškala som poslednú klapku?“ spýtala sa nešťastne Brigitte, majiteľka Aston Martina, a Tallie sa uškrnula.
„Išlo to skvele. Môžeš si prezrieť dnešnú metráž so mnou. Práve sa na to chystám.“ Brigite sa viditeľne uľavilo.
„Na cestách bola hustá premávka. Dva razy som uviazla v zápche.“ Brigitte vyzerala ako ozajstná hviezda. V sandáloch na vysokých podpätkoch bola vyššia ako Tallie, na tvári bezchybný mejkap a oblečenie dokonale zvýrazňovalo všetky prednosti jej neuveriteľného tela. Vyzerala neodolateľne sexi. Z každej stránky bola protikladom Tallie. Cielene bola upravená tak, aby pútala pozornosť, na rozdiel od Tallie, ktorá radšej zostávala neviditeľná. Jej úlohou bolo ukazovať iných, nie seba.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x