bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Alfa a Omega 1 - Štvanice

Vydavateľ: Fantom Print (Nakladatelství FANTOM Print)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,81 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Alfa a Omega 1 - Štvanice

KNIHA NAVÍC OBSAHUJE NOVELU ALFA A OMEGA, KTERÁ NAKONEC DALA NÁZEV I CELÉ SÉRII Knihou Štvanice z nové série Alfa a Omega Patricia Briggs opět potěší milovníky vlkodlaků. A také všechny fanoušky předchozí mimořádně úspěšné řady knih s Mercy Thompsonovou v hlavní roli. Charles, hlavní hrdina Alfy a Omegy, je bratr Samuela, který je jedním z hlavních hrdinů série Mercy Thompsonová a taky syn Brana, alfy všech alfů. Anna netušila, že vlkodlaci existují, dokud jedné noci nepřežila krutý útok… a nestala se jedním z nich. Po třech letech na poslední příčce hierarchie smečky se naučila klopit hlavu a nikdy, nikdy nevěřit dominantním vlkům. Pak ale do jejího života vstoupil Charles Cornick, zabiják a syn vůdce všech vlkodlaků v Severní Americe. Charles tvrdí, že Anna je nejen jeho družka, nýbrž i vzácná a ceněná omega. A právě Annina vnitřní síla a konejšivá přítomnost se ukáží být neocenitelné, když se spolu s Charlesem vydá na lov vlkodlačího odpadlíka – tvora pod kontrolou magie tak temné, že by mohl ohrozit celou smečku.

Detaily o knihe

Názov: Alfa a Omega 1 - Štvanice

Originálny názov: Cry Wolf

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super fantasy trilogia (Violet, 19.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konecne fantasy o vlkolakoch,kde je dobra zapletka,stale sa nieco deje,postavy su zaujimave,je tam aj spravna davka romantiky a nie kazda piata strana sex ako to niekedy v tomto zanri byva:-(...dobre a lahko sa cita.A ma aj pokracovania ;-)

po Mercy ešte lepšia Anna (Simona, 25.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mňa osobne sa táto fantasy mimoriadne dotkla a zaujala ma, perfektná je aj autorka, ktorá si udržiavala kontakt s čitateľmi a tak už teraz vieme, že nás po treťom pokračovaní-rični znamení čaká ďalšia kniha, ale naspať ku knihe, autorka vie perfketne skombinovať romantiku a dramatickosť a to presne v tom správnom pomere, nemusíme sa obávať presladenosti alebo nudných pasáží, ja som ju vychutnala od prvej po poslednú stranu.

alfa a omega (Eleyne, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fantastická kniha :) Výborný príbeh, ktorý Vás vtiahne do života vlkodlakov žijúcich v Severnej Amerike. Miestami humorná, inokedy desivá, so zápletkou, ktorá Vás prinúti prečítať ju celú jedným dychom. Mimoriadne zaujímavé je pre čitateľa striedavé rozprávanie raz z pohľadu Anny a potom z pohľadu Charlesa a autorka to zvládla skvele. Výborná kniha, ktorá Vás bude baviť bez ohľadu na to, či ste čítali aj sériu Mercy Thompson, ale zrejme Vás "prinúti" prečítať si aj tú :) Ja už netrpezlivo čakám na Lovište, ktoré má vyjsť v týchto dňoch a viem, že si tiež nájde miesto v mojej knižnici (a srdci) vedľa Štvanice.

vynikajúca :-) (Mária Kotuličová, 23.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve som ju dočítala a som nadšená - úžasná fantasy, napínavá, ako to poznáme aj z jej ostatných kníh o Mercy Thompson, ktoré vrelo odporúčam :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x