bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Piaty svedok

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 04.05.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Piaty svedok

Mickey Haller má novú klientku, ktorá rozbieha kampaň proti hyenám z bankových a hypotekárnych spoločností. Poskytli pôžičky aj ľuďom, čo ich neboli schopní splácať, a teraz ťažia z ich nešťastia. Keď neskôr objavia mŕtvolu jedného vysokopostaveného predstaviteľa istej finančnej inštitúcie, aktivistka putuje do väzby, a Mickey má nepríjemnú úlohu: dokázať jej nevinu. Do celého prípadu sa však začína nepekne miešať skutočná mafia.

Detaily o knihe

Názov: Piaty svedok

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Piaty svedok (Ginger, 26.3.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Dobrý deň Janka, ak ešte máte danú knihu, nemáte záujem ju predať? Dakujem

super (Janka Brišová, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opat kniha plna napatia, zvratov a zaver naozaj prekvapil neskutocne. Odporucam kazdemu kto ma rad krimi a nevie sa od dobrej knihy odtrhnut....

Nečakaný záver! (Emily, 19.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neostáva mi nič iné, len súhlasiť s predchádzajúcimi hodnoteniami. Piaty svedok je skvelý!!! Osobne mám radšej príbehy s Harrym Boschom a jeho vyšetrovanie, ale aj právnické prostredie a Mickey je fajn. Je obdivuhodné, ako dokáže autor ukázať zraniteľnosť Mickeyho v jeho súkromnom živote, pretože pokiaľ ho vidíme v súdnej sieni ako tvrdo, presvedčivo obhajuje svojich klientov bez ohľadu na ich vinu a či nevinu, pohrávame sa s myšlienkou, že je taký aj v súkromnom živote. Veď pracovný život a hlavne spôsob ako obhajuje v súdnej sieni sa mu podpísal pod rozpad manželstva. Napriek tomu má so svojou ex-manželkou skvelý vzťah. Piaty svedok je podľa mňa najlepší z právnických prípadov autora. Už sa teším na novinku Bohovia viny, ktovie, či prekoná Piateho svedka.

jedným dychom (Alja, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
všetky jeho knihy mám prečítané. Sú supeeeeeeeer. Stále sledujem kedy bude na slovenskom trhu ďalšia. Keď mám nejakú novú v ten deň navarím len niečo rýchle a nič iné nerobím len čítam.

Brilantné!! Ako vždy.. (Kita Stankovianska, 26.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Wau! Wau! Wau! Som nadšenec detektívok, a keď môžem, pri výbere kníh vždy siahnem po tomto žánri - môžem preto smelo vyhlásiť, že som ich prečítala naozaj veľké množstvo. A spomedzi nich nedám dopustiť na môjho Connellyho a jeho Harryho. Holt, detektívky se vším všudy :). Mám a prečítala som od neho všetky diela, a teda aj tie "právnickejšie" s Mickeym. No až pri tejto (štvrtej) som si uvedomila, ako ma vyslovene baví ležať na posteli a súčasne sedieť v súdnej sieni a počúvať jeden Hellerov bravúrny argument za druhým, byť svedkom toho, ako do detailov zapracuje každú stratégiu, využije každú právnickú kľučku a zdĺhavý proces pretvorí na pútavé vyšetrovanie a dokazovanie (ne)viny. Nikdy som nečítala knihy z právnickeho prostredia (Grisham a pod), preto neviem porovnať.. a keď tak nad tým uvažujem, ani nechcem. Connelly ponúka majstrovského Hellera bez poriadnej kancelárie, advokáta, ktorý bojuje za víťazstvo bez záujmu o (ne)vinu klienta a je preň ochotný riskovať nielen život klienta, ale i svoj vlastný. Po slabšej Spiatočke bol Piaty svedok tou knihou, pri ktorej hltáte nie každé slovo, ale každé jedno písmenko rovnako pozorne, ako s Mickeym sledujete i ten najnepatrnejší pohyb porotcov.. a neviem, ako Vy, ale ja som si neskôr uvedomila, že mi asi po prvýkrát vôbec nezáleží na tom, či je obžalovaná vinná alebo nie - načo aj :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x