bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomný dar

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomný dar

V rodinnom sídle Maloryovcov žije tretí markíz z Haverstonu – Jason Malory. Keď sa pred tridsiatimi rokmi zaľúbil do slúžky Molly a mal s ňou syna Dereka, vtedy mu ani nenapadlo, že by sa s ňou mohol oženiť. Za manželku si zobral grófku Frances a jej zveril aj synovu výchovu. Čoskoro zistil, že to bolo zlé rozhodnutie. S grófkou sa rozviedol a s Molly celý život udržiaval ľúbostný vzťah – navonok ďalej vystupovala ako gazdiná na panstve a rodina netušila, aký príbeh sa odohráva v pozadí.
V predvianočných dňoch sa ako každý rok všetci stretávajú na panstve. Na stolíku pred kozubom sa z ničoho nič objaví slávnostne zabalený dar. Je stredobodom pozornosti, vzrušenia, dohadov... Nikto netuší, že v pravý čas prichádza posolstvo predkov, ktoré im pomôže odhaliť minulosť.

Ďalší diel zo série pôvabného, zmyselného sveta Maloryovcov.

O rodine Maloryovcov naposledy vyšlo: Nežná rebelka (2004), Zamilovaný darebák (2005), V zajatí túžob (2008), Neodolateľne zvodná (2009), Niekto dokonalý (2011).

Z anglického originálu The Present
(HarperCollins Publishers, New York 1998) preložila Zdenka Hudáková.

Detaily o knihe

Názov: Tajomný dar

Originálny názov: The Present

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Blesková súťaž o 2x J.Lindseyová

Dnes sme sa rozhodli urobiť radosť všetkým romantičkám...ale aj romantikom:) Práve vyšla novinka od autorky, ktorá je aj na Slovensku mimoriadne obľúbená. Čo príbeh, to nové dobrodružstvo, ktoré sa číta so zatajeným dychom. A dáme vám nielen jednu knihu, ale pridáme k nej aj druhú tohtoročnú novinku od tejto autorky! Tak poďte súťažiť. viac

Hodnotenie čitateľov

Tajomný dar - Maloryovci (Hajnalka Čopáková, 6.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som prečítala na jedno posedenie. Tak ako všetky od autorky aj táto naplno zaujala a očarila. Knihy o Maloryovcoch sú úžasné, plné dobrodružstva, romantiky, citov a nečakaných zvratov. Škoda len, že niektoré časti nemôžem zohnať. Tie čo som vedela som už prečítala a som nadmieru spokojná a očarená ich príbehmi. Odvtedy čo som prečítala prvú knihu zo série o Maloryovcoch sa neustále usilujem zohnať všetky s tej série.. Chýbajú mi ešte 4 časti a nemôžem sa dočkať kedy ich už všetky budem mať doma :) Čiže myslím, že k tomu niet čo dodať. Vrelo odporúčam

rozpaky (Eva Biela, 8.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
kniha, akoby bola umelo skracovaná, akosi sa mi nechce uveriť, že Lindsey spískala takúto rýchlovku. No a ešte jedno mi vadí, bolo by fajn, keby sa knihy vydávali pri sériách v takom poradí ako boli napísané, ponúknuť čitateľovi po rokoch diel, ktorý ani nie je ukončením série mi príde dosť neúctivé.

História (Denisa Gilányiová, 13.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od autorky Johanny Lindseyovej obľubujem preto, lebo dej sa odohráva hlavne v histórii. Tie ukážky z toho ako žili, aké šaty a účesy nosili je bezchybne napísané, z ktorého čitateľ môže vo svojej fantázii presne vytvoriť ako bolo vtedy dávnejšie. Knihy od autorky vrele odporúčam, mám od nej niekoľko a asi budem hovoriť nielen vo vlastnom mene, že tie dobrodružstvá a ten život, tú romantiku by som zažila rada aj ja.

zaulimave a lahke citanie (MONIKA BUTOROVA, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
citala som vsetky knihy od LINDSEYOVEJ a vsetky mali dobry dej zapletku aj rozuzlenie no vsetko co ma mat dobra kniha odporucam si precitat

Present (Veronika Farkašová, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka je veľmi milá, vtipná navodí príjemnú atmosféru, plnú lásky, humoru, proste klasické Malory :) Občas mi tam síce vadili určité veci v texte no príbehu to veľmi neubralo. A už sa teším ako po nej cez Vianoce zasa siahnem :)

Tajomný dar (Barbora Eliašová, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
jednoducho úúúžasná:)) čo viac k tomu povedať... veľmi sa mi páčila:)))

supeeer :) (Katarína Gubišová, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
všetky knižky od tejto spisovateľky sú vynikajúce a najmä Maloryovci :) túto knižku odporúčam Všetkým čo majú radi rodinný humor :)
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x