bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Temné vízie 2 - Posadnutosť

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Temné vízie 2 - Posadnutosť

Skupina stredoškolákov nadaných paranormálnymi schopnosťami musí po odhalení desivých skutočností opustiť Zetesov inštitút, kde ich školili. Ale kam ísť, aby ich pán Zetes nenašiel? A ako jeho aktivity zaraziť? Jedinou nádejou je nájsť biely dom zo spoločného sna. Okrem iných problémov však potrebujú vyriešiť aj vzájomné vzťahy. Gabriel sa zmenil. Kaitlyn to desí, no zároveň priťahuje. Lenže v pätách majú niekoho, kto je ako oni…

Detaily o knihe

Názov: Temné vízie 2 - Posadnutosť

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ehm, kde mám pokračovanie ?? (Patty Nightdream, 25.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Druhý diel tejto série Temné vízie, t.j. Posadnutosť sa nesie v chaoticko - oddychovej atmosfére. Po prvej časti som čakala, naozaj niečo lepšie. Niečo, pri čom ma autorka uchváti do nepríčetnosti. No akosi sa tak nestalo. V prvej časti ma privítali krásne opisy priestorov a hlavne zoznamovanie sa s deckami, hlavnými postavami. Bolo to vážne zaujímavé. Schopnosti, ktorými sa pýšili využívali aj naďalej. Kedˇ sa im konečne podarilo uniknúť od Zetesa kniha skončila. Druhý diel teda Posadnutosť sa začína v tom istom momente čo skončila. Snažia sa nájsť ten biely dom na útese, ktorý stále blúdi v ich snoch. Začínajú byť tým naozaj posadnutý, no je to ich jediná šanca poraziť Zetesa. Asi tak v strede knihy začína byť zaujímavé. Aj keď by ste čakali veľa. Dovtedy sa skoro stále hašterili a skrývali pred sebou tajomstvá. Postavy, teda študenti si spolu veľmi nepomáhali aj keď podaktorý chceli. Gabriel ktorý bol tajomný sa začínal meniť. Povahou a správaním. Nikto to netušil až do jedného večera, keď na to jeden člen z posádky prišiel. Je to zaujímavá vlastnosť aj keď si myslím, že autorka sa s tým mohla vyhrať lepšie. Rob Gabriela ešte stále nemá v láske a neverí mu. Kaitlyn si znova a znova nevie vybrať. Už mi to príde unavujúce. Nebaví ma to. Aj keď väčšina dievčat by si myslím vybrala teda tajomného bad-boya, Kaitlyn si napriek tomu že ju priťahuje a zaújma, vyberie Roba. Podľa mňa to nie je ani veľmi prekvapujúce, takže to nič nemení. Lewis a Anna sú oveľa lepší ako títo traja. Hlavne rozumnejší. Bavia ma a nenudia. Ľúbostný trojuholník, stále otrepaný a nezaujímavý ako v každej Smithovej knihe mi lezie na nervy. Už by vážne mohla zmeniť fantáziu. Aj napriek tomu, že je to oddychovka tu nájdete veľa nádeje a odhodlania. Nezabudnime na akčné a odvážne scény. Hlavná hrdinka mi prišla moc jednotvárna, aj keď niekomu sa môže určite páčiť. Myšlienka príbehu nebola vôbec zlá, no ani exkluzívne "ohromujúca". Nevyvolali u mňa žiadne veľké emócie. Kniha je jednoduchá, čo je trošku zlé. Napriek tomu sa dá prečítať a čitatelia si ju možno obľúbia.

Veľmi dobrá (Anna Čorbová, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha na mňa naozaj zapôsobila a prečítala som ju naraz celú... bolo to napínavé a dej knihy som prežívala so všetkými postavami... dostala som sa k tejto knihe v knižnici... a už sa neviem dočkať kedy prečítam tretiu časť :)

trochu predvídateľné... (Andy, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Po prečítaní prvého dielu som bola nútená kúpiť pokračovanie, lebo ma príbeh zaujal. Moje pocity z knihy sú však akési zmiešané. Je pravda, že to nie je majstrovské dielo a napriek tomu, že ide o veľmi dobrý námet, autorka pravdepodobne zostane obľúbená najmä medzi mladšími čitateľmi. Prvý aj druhý diel sa čítal ľahko, doslova sám a ani sa nenazdáte a ste na konci knihy, možno aj preto, že štýl písania a dej je až príliš jednoduchý, či predvídateľný. Oproti prvému dielu sa Posadnutosť odohráva v pohybe a nie v inštitúte, ale opäť tu máme trojuholník Kaitlyn-Rob-Gabriel, "dobrý" a "zlý" chlapec. Chcelo by to trochu vybočiť z akejsi šablóny písania, ísť viac do hĺbky, vniesť nejakú novinku, aby čitateľ jej kníh nemal pocit, že číta stále o tom istom, alebo som ja až príliš náročná? :) Nič to však nemení na tom, že siahnem aj po Vášni - už ju mám kúpenú, nech je séria komplet a dozviem sa, ako to všetko dopadne.

Zaujímavá (Tereza Kvostková, 6.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Na knihu som bola po nekonečných Upírskych denníkoch veľmi zvedavá.A nesklamala-dej sa pomaly stupňuje,nechýba ani napätie a nečakaný zvrat.Tí čo majú radi tento žáner sklamaní určite nebudú.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x