bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mrcha Hollywood

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mrcha Hollywood

Skutočný príbeh o slovenskom chalanovi Jánovi, stylistovi, ktorý ide do Hollywoodu za lepším životom a naplnením svojich snov. Na úspech má všetky predpoklady. Svetoznáma hollywoodska herečka si ho najme ako stylistu. Je to však obyčajná depresívna využívačná mrcha. Spriatelí sa s bohatým homosexuálnym párom, ktorý pretláča svoju hroznú kozmetickú značku, hoci ju ani sami nepoužívajú. Spolupracuje s asistentom filmovej hviezdy, ktorý je na pokraji kolapsu zo snahy preraziť v Hollywoode. Ako dopadne jeho obrovské dobrodružstvo v prostredí plnom intríg a využívania? Príbeh o tom, ako to skutočne funguje za bránami víl hollywoodskych hviezd a v šoubiznise vôbec.

Detaily o knihe

Názov: Mrcha Hollywood

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zábavné a emotívne čítanie (Zuzka, 7.11.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižka sa veľmi dobre čítala a nedala sa pustiť z rúk :) Pekné čítanie a pretvárkach v Hollywoode...zaujímalo by ma, ktorá herečka stvárňuje postavu v knižke :)

Dokonalé rozptýlenie (Alica Hejnová, 31.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento skutočný príbeh ma strhol, tak, že som nemohla knihu nedočítať na jedno posedenie. Som rada, že aj na Slovensku sú autori, ktorí vedia písať o zaujímavých veciach zo sveta. Perfektné čítanie.

chvilkami zabavne, chvilkami nudne (Katarína Gajdziková, 4.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
dost netypicka kniha (slovak v holywoode) ktora ma miestami nudila lebo mi prisla dost nerealna ale chvilkami ma zas rozosmiala. Ocenujem ze autorova rec je lahka, ziadne zlozite slovne obraty. Pre mna priemerna kniha vhodna na poobednajsie oddychovanie.

zábavné, neuveriteľné (Emília Bišofová, 4.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma na jednej strane pobavila, na druhej strane som ani nemohla uveriť, že je to všetko skutočnosť. No my obyčajní ľudia nemáme ani predstavu, čo sa všetko v "týchto kruhoch" deje. No ako ukážka "celebritného hollywoodského života" mi stačilo túto predstavu trochu priblížiť. Fakt zaujímavá kniha.Autorom gratulujem!

Zabavné, emotívne, strhujúce :) (Mato Kuna, 1.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Absolútne pohodová kniha. Ešte sa mi nestalo aby som knížku prečítal za 2 dni ale pri tejto sa jednoducho nedali od nej odtrhnúť oči. Dej absolútne zaujímavý a stále sa diali nejaké zvraty. A koniec to by ma ako absolútne nenapadlo že celá kniha takto dopadne, na konci som normálne že strácal dych Keď budete čítať pozorne túto knihu tak si myslím že prídete na to o akej Hollywoodskej herečke to je. Stačí len trošku porozmýšlať. Veľmi ocnujem autorov za ich ľahký a vtipný štýl písania. Už teraz sa teším a dúfam že bude ich ďalšie spoločné dielo. Som rád že týchto ľudí som mohol spoznať a podpísať si knížku, ktorú už teraz radím k tým mojím NAJ knížkam. Záver: Každému kto rozmýšla či si kúpiť a prečítať túto knížku vrelo ju odporúčam.

Velmi som sa zabavila!! (Jarka Bacigolova, 2.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je vyborna. Nenudila som sa ani sekundu. Na kazdej strane sa nieco deje. Vela som sa nasmiala. Z dramatickej stranky to bolo super. Postavy velmi silne a vyborne opisane. Obdivujem autorov. Davno som si knihu neuzila tak velmi, ako som si uzila MRCHU.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x