bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Feng šuej - Záhrada v harmónii

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Feng šuej - Záhrada v harmónii

Harmónia a pocit istoty sú dva základné ciele, ktoré vám pomôže dosiahnuť tisíce rokov staré učenie feng šuej a jeho západný náprotivok – geomantia. Voľbou vhodných rastlín, materiálov a doplnkov vytvoríte vo svojej záhrade oázu pokoja alebo zdroj sily. Jednoduchými prostriedkami povzbudíte pozitívnu energiu, ktorá vás podporí pri realizácii osobných túžob. Tento poradca vám na konkrétnych príkladoch ukáže, ako správne založiť záhradu a získať v živote väčšiu rovnováhu.

Z nemeckého originálu Feng Shui – Der Garten in Harmonie (Gräfe und Unzer Verlag, GmbH, München) preložila Helena Galanová.

Detaily o knihe

Názov: Feng šuej - Záhrada v harmónii

Originálny názov: Feng Shui - Der Garten in Harmonie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Perfektná kniha v super cene. (Rich, 23.5.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha v super cene. Ďakujem. je krásna.

Záhradka a Feng Shui (Katy, 20.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekná a praktická knižka, pretože nie je dôležité mať harmóniu iba v dome, ale taktiež aj pred domom. Iba takéto spojenie dokáže vytvoriť absolútnu harmóniu, aby ste mohli byť v živote šťastný a plný elánu. A práve na toto sa často zabúda. Takmer každý si dom stavia a pretvára tak, aby sa v ňom cítil dobre a bezpečne. Avšak u záhrad je to troška ťažšie, pretože v nej netrávite až tak veľa času, aby ste dokázali okamžite zistiť, v čom je chyba. Práve táto knižka dokáže nájsť ten "zlý energetický bod" a ovplyvniť vám tím celý život. Keď som dostala do ruky túto knižku, neverila som že to funguje. Však už som si upravila dom podľa svojich pocitov, a myslela som si, že to už lepšie nemôže byť, aj keď sa pocit v dome zmenil, celkový výsledok nebol až taký veľký. Preto som si kúpila túto knižku a chcela som vyskúšať, či teda aj záhrada môže ovplyvniť môj život. Keď som si prerobila domček, prvý týždeň som nič nepociťovala, avšak potom sa začali radikálne zmeny. Začalo sa mi dariť, všetko mi išlo rýchlo a bez starostí. Začala som byť šťastnejša, a začali sa mi ozývať priatelia, na ktorých mi veľmi záežalo ale časom som na nich nejak stratila kontakty. Myslím si, že táto knižka mi podstatne zmenila život a navyše mi príjemne ozdobila záhradku. Teraz vyzerá oveľa krajšie, väčšie a cítim sa v nej oveľa lepšie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x