bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Jak začíná láska

Vydavateľ: BB/art (BB/art, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Jak začíná láska

Melissa Fullerová, redaktorka společenské rubriky v časopise New York Journal, žije poměrně poklidným životem do té doby, než je její sousedka doma přepadena a v kómatu převezena do nemocnice. V bytě této starší dámy zůstává doga a dvě kočky, jichž se Melissa ujme. Po čase se jí konečně podaří vystopovat sousedčina synovce Maxe, jehož požádá o pomoc. Tento známý módní fotograf a playboy má však jiné plány než se starat o tetina zvířata, a tak místo sebe pošle kamaráda, který mu ještě ze studií dluží službičku. Situace se ovšem komplikuje, když se do sebe Melissa s domnělým Maxem zamilují. Kniha je napsaná podobně svižným a čtivým způsobem jako Princezniny deníky, které Cabotová píše pro mladší čtenáře. Zábavný román pro dospívající a dospělé napsaný pouze v e-mailech.

Detaily o knihe

Názov: Jak začíná láska

Originálny názov: The Boy Next Door

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jak začína láska (Beáta Buršová, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
V detstve som od Meg Cabotovej zbožňovala Denníky princeznej, preto som s veľkou chuťou zobrala do ruky túto knihu. Je písaná iným štýlom, celá je vo forme e-mailov. Na kvalite knihy to neuberá, práve že to pôsobí pozitívne. Dej je zaujímavý, s romantickou zápletkou, dokonca je občas napínavý, ako napríklad keď Mellisa zistí, kto spôsobil úraz jej susedky. Je to kniha, pri ktorej si človek oddýchne a zabudne na všetky svoje starosti. Odporúčam ju každému, kto si potrebuje oddýchnuť s troškou romantiky

Recenzia - Jak začína láska (Lenka Ďurčeková, 5.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som vyhrala na jednom blogu, keď prebiehal v máji tzv. Knižní hop na slovenských a českých blogoch. Veľmi som sa jej potešila, keďže som od tejto autorky ešte nič neprečítala, a to viem, že napísala Denníky princeznej, a čo chvíľa som sa do nej hneď pustila. A nemusím to vôbec ľutovať. :) Mellisa Fullerová, redaktorka časopisu v New York journal, si žije vlastným usporiadaným životom. No jej život sa zmení práve vtedy, keď nájde svoju susedku v bezvedomí. Vtedy na seba vezme starosť o jej psa. No to jej komplikuje život a snaží sa nájsť susedkinho jediného synovca, slávneho fotografa Maxa. No toho netrápi ani to, čo sa stalo jeho tete a namiesto seba tam pošle svojho priateľa z vysokej školy, ktorý mu to dlhoval. Ten sa začne vydávať za skutočného Maxa, a tým sa to všetko ešte viac skomplikuje. Na scénu príde láska. A ako to býva v príbehoch s láskou - vždy nastanú komplikácie. A takto to je aj tu... No aj vďaka problémom, ktoré zažijú následne potom, čo sa Mellisa dozvie, že Max je v skutočnosti John, a nie Max, prídu spolu na to, kto bol za príčinou úrazu Mellisinej susedky. A ako to v príbehoch býva, aj tu sa všetko šťastne končí... Rozhodne odporúčam prečítať si túto knihu. Určite zaujme každého, kto má rád trochu problémov, ale aj lásky, či napínavý príbeh. Dej vôbec nie je náročný, a kniha je písaná tak ľahko a dokonca celá v emailoch, čo ma ako prvé na nej upútalo. Príjemné čítanie každému, kto sa do toho pustí! :)

Ako začína láska (S. Adamčíková, 23.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné čítanie, oddychové- klasický ,americký príbeh lásky...Kniha je písaná ľahkým štýlom,dej je zaujímavý. Odporúčam ako dovolenkové čítanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x