bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pilates - všetko pre štíhlu líniu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 11.06.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pilates - všetko pre štíhlu líniu

Ľudia už celé desaťročia využívajú Pilatesovu metódu na zlepšenie telesnej aj duševnej pohody a uvedomelé vypracovanie silného, štíhleho a zdravého tela.

Tento 64-stranový plnofarebný návod vám predstaví kompletný tréningový program založený na Pilatesovej metóde. Uvádza aj možnosti zjednodušenia cvičení pre začiatočníkov či zintenzívnenia pre náročnejších cvičencov a päť zostáv zameraných na konkrétne časti tela. Na priloženom DVD vás bude programom sprevádzať skúsená inštruktorka Elise Wattsová.

Pilates – všetko pre štíhlu líniu vám poskytne základné poznatky, ktoré potrebujete na spevnenie a ozdravenie svojho tela.

Z anglického originálu Pilates for Weight Loss (Hinkler Books Pty Ltd) preložila Elena Guričanová

Detaily o knihe

Názov: Pilates - všetko pre štíhlu líniu

Originálny názov: Pilates for Weight Loss

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pilates nielen pre štíhlu líniu, ale aj pre zdravie (Jaroslava Badániová, 2.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Madonna, Julia Roberts, Celine Dion, Steffi Graf, Angelina Jolie, Demi Moore a mnoho iných celebrít vypracovali svoje telá vďaka tejto metóde. Kto raz skúsi pilatesové cvičenie, stane sa pre neho doslova drogou. Hoci je dobré absolvovať úvodné cvičenia s profesionálnym cvičiteľom (vysvetlí vám princíp, základy, ukáže jednotivé cviky), pracovať na sebe môžete aj doma, dokonca je to nevyhnutné. Nepotrebujete na to žiadne špeciálne pomôcky (stačí podložka, činky, lopta...) a hlavne presný návod, ako na to, pozorne sledujte dvd a postupujte podľa jednotlivých pokynov. Toto cvičenie nie je primárne určené na radikálnu redukciu váhy, podľa mojich skúseností, (ak chcete naozaj schudnúť, treba ho skombinovať s diétou), ale posilní vám vnútorné svaly, aj tie, o ktorých ste ani netušili, že ich máte, vypracujete si krajšie držanie tela, vďaka ktorému vyzeráte štíhlejšie a určite vám zoštíhlie driek. Kniha s dvd je výbornou pomôckou na to, aby ste cvičili pravidelne, nepúšťajte sa do pilatesu len na základe intuície, treba vedieť správne dýchať, koncentrovať sa a robiť jednotlivé cvičenia tak, aby boli účinné. K tomu vám pomôže práve táto praktická a zrozumiteľná kniha. Ja osobne za najväčší prínos pilatesu považujem to, že som sa po troch rokoch cvičenia takmer zbavila neznesiteľných bolestí chrbtice, čo sa mi predtým nikdy žiadnym iným cvičením, ani liekmi nepodarilo.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Tradičné kardiocvičenia
Venujte sa kardiovaskulárnym aktivitám, napríklad chôdzi, behaniu alebo skákaniu cez švihadlo. Ak vám to kondícia dovolí, vyskúšajte intervalový tréning pozostávajúci z krátkych, ale intenzívnych úsekov. Pri takomto spôsobe cvičenia spaľujete najmä energiu z uskladnených zásob, čo vedie k efektívnemu odbúravaniu nadbytočného tuku.

Cvičenie vo vode
Plávanie, beh vo vode alebo vodný aerobik: voda kladie odpor a uľahčuje spevňovanie svalov bez opotrebovávania kĺbov. Vďaka tomu každému umožňuje bezpečný dlhodobý tréning.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x