bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hex Hall 1: Čarodějnice z Hex Hall

Vydavateľ: Knižní klub (EUROMEDIA GROUP, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 14.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hex Hall 1: Čarodějnice z Hex Hall

Sophie Mercerová je čarodějka. Jenže její kouzla většinou skončí katastrofou a její poslední šancí je Hex Hall, elitní nápravné zařízení pro adolescenty Prodigia, tedy pro čarodějky, kouzelníky a řádku dalších bytostí. Sophie se už během prvního dne podaří dosáhnout prvních výsledků: získá tři mocné nepřítelkyně, zakouká se do přitažlivého kouzelníka a dostane novou spolubydlící, jedinou upírku na škole. Vedle (ne)obyčejných školních starostí bude Sophie muset čelit i zlovolné síle, která začala útočit na studenty Hecate Hall…

Detaily o knihe

Názov: Hex Hall 1: Čarodějnice z Hex Hall

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam! (Veronika Mišíková, 23.3.2013) Odpovedať

Hex Hall je prvá časť trilógie s názvom Hex Hall. Sophie Mercerová je čarodejnica, od svojich dvanástich, keď sa u nej objavili magické schopnosti. Odvtedy sa s mamou často sťahuje, pretože svoju moc nevie ovládať a čaruje pred ľuďmi... Po poslednom takomto kúsku odchádza do školy Hecate/Hex hall. Hex Hall je miesto, ktoré navštevujú nielen čarodejnice/čarodejníci, ale taktiež fae, upíri a meňavci. Hex Hall však nie je tak bezpečným miestom ako sa zdalo. Prednedávnom v škole zomrela jedna študentka a aj teraz dochádza k rôznym napadnutiam a každý z toho obviňuje Sophienu spolubývajúcu - upírku Jenny. Hex Hall odporúčam všetkými desiatimi, bolo to výborné čítanie!

Láska na prvý pohľad! (Evelin Kissová, 7.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha plná skvelého humoru a sarkazmu, akcie, lásky, veľká dávka nadprirodzených schopností a bytostí, skvelý príbeh, tematika aj spracovanie! Autorka ma zaujala štýlom písania a humorom hlavných hrdinov. Prehýbala som sa od smiechu a otvárala ústa dokorán pri nečakaných zvratoch. Odporúčam všetkým!

Táto kniha je hotová bomba (Marianna Barčíková, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jedna z najlepších aké som kedy čítala ! Prečo ? V knihe sa strieda čo každé dievča môjho typu chce. Humor, akcia a aj romantika. Knihu som začala čítať z nudy a skončilo to tak, že som šla spať o tretej ráno. Od knihy som sa nemohla odtrhnúť. V jednu chvíľu som sa hrozne smiala a odrazu som zadržovala dych a potom si natešene vzdychla keď autorka prešla do romantickej scény. Najviac sa mi na knihe páči, že hrdinka nerieši iba problémy nadprirodzena, ale aj také ako každé bežne dievča a tým sa priblížila k čitateľkám (ešte som nestretla chalana čo tuto knihu čítal, tak iba preto hovorím iba o dievčatách). Autorka to všetko skvelé vyvážila . Je škoda, že u nás kniha nevyšla, ale čeština v knihe je skoro ako náš rodný jazyk, takže by to nemala byť prekážka :-) Ja dávam knihe plný počet hviezdičiek a najlepšie hodnotenie .

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x