bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Klíč k životu podle Zákona přitažlivosti

Vydavateľ: Plot (Nakladatelství PLOT)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:144
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 11,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,14 €
Ušetríte: 1,84 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Klíč k životu podle Zákona přitažlivosti

Tato kniha je jednoduchý návod, jak si s pomocí Zákona přitažlivosti vytvořit život, po jakém toužíte. Canfield na těchto stránkách jasně popisuje nejen to, co musíte vědět, ale také to, co musíte dělat, abyste do svého života přitáhli, co chcete. Klíč k životu podle Zákona přitažlivosti se vypořádává s důležitými tématy, jako jsou jasný úsudek, poslání a čin. Tento průvodce vyzývá k zamyšlení -- krůček po krůčku vás provede procesem vymezení vašich snů, cílů a tužeb. Na této cestě lépe porozumíte sami sobě a uvědomíte si, kdo skutečně jste a proč jste tady. Vaše cesta začíná právě tady a teď. Můžete změnit svůj život, zlepšit své povědomí o tom, co se děje s vaším životem, a získat sílu k vytvoření úžasné budoucnosti -- takové, která je naplněná láskou, radostí a hojností. Tato kniha je vaším klíčem.

Detaily o knihe

Názov: Klíč k životu podle Zákona přitažlivosti

Objednávací kód NA325904

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

zaujimava (Katarína Kaňuchová, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
uzasna kniha plna pravdy a navodov ako si do zivota pritiahnut vsetko to co chceme a po com tuzime... pri citani som prisla na to, ze nejako instinktivne to aj ja vyuzivam vo svojom zivote a funguje to :)

Excelentné (Katy, 30.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je jeden z tých najlepších spisovateľov, ktorý vie o čom píše a jeho knižky a kurzy sú naozaj veľkým prínosom pre človeka. Tento človek, vystupoval i vo veľmi známom filme, The Secret ktorý sa stal bestsellerom. Tento spisovateľ nás núti zamyslieť sa nad naším životom a spýtať sa samých seba, či naozaj toto chceme. Ak nie, dáva nám veľmi dobré rady, ktorými si zmeníme život na to pravé, čo nám vyhovuje. No túto knižku nemožno len čítať, treba vďaka nej i konať a zmeniť si život, aby sme v ňom mali plno lásky, hojnosti a radosti. Toto je snom každého človeka, a autor nám teraz spôsob jednoduchej zmeny, na dokonalý život dáva na dlani. Je len na nás, či túto výzvu príjmeme a náš život sa zmení k lepšiemu. Táto knižka mi zmenila život k lepšiemu, a stále viac a viac milujem tento život. Táto knižka je veľmi dobre písaná, dá sa jej veľmi jednoducho porozumieť a navyše je zaujímavá a písaná zaujímavým štýlom. Táto knižka je jednoducho excelentná.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x