bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spiatočka

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.06.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spiatočka

Technický pokrok umožňuje testovať DNA aj v dávno uzavretých prípadoch. Výsledky niekedy ukazujú, že súdy poslali do väzenia nevinného.
Aj v tomto prípade vyšlo najavo, že na obeti nebola DNA odsúdeného páchateľa. Najvyšší súd rozhodol o zrušení rozsudku všetkých predošlých inštancií. Prokuratúra by mohla páchateľa po desiatkach rokov vo väzení prepustiť, ale rozhoduje sa namiesto toho spustiť nový proces a Mickey Haller dostáva šancu skúsiť to, po čom vždy tajne túžil: namiesto obhajovania zločincov dostať jedného navždy za mreže. No potrebuje špičkového detektíva - a kto by už bol lepší ako jeho nevlastný brat Harry Bosch?

Detaily o knihe

Názov: Spiatočka

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Connelly (Emily, 22.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
je super. príbeh nesklamal, držal v napätí... iba občas človeka vytrhlo zo zážitku... pár preklepov a v jednom prípade dokonca zámena postáv! neodpustiteľný zločin!!! preto som ubrala hviezdičku

M.C. aka Kráľ detektívok (kvietok, 14.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto moje hodnotenie bude trošku iné, pretože ide o autora, pri ktorom je viac ako ťažké vybrať si jedno-dve naj diela, a tie okomentovať. Preto sa sem pokúsim napísať dôvody, prečo by ste Vy všetci, ktorí obľubujete prepracované a inteligentné detektívky, mali siahnuť po tých Michaelových.. MILUJEM HO.. Stačí? :) Pre tých, ktorým nie :) Čítala som veľmi veľa detektívok a nik nevie vykresliť "naháňačku" za zločinom, násilím, ako on.. Žiadny autor nevenuje toľkú pozornosť vykresleniu charakteru hlavného hrdinu ako on.. V jeho knihách sa v každej sekunde niečo deje, a tak, ako sa jeho hrdina nezdržuje nikým a ničím ani sekundu pri pátraní po páchateľoch, tak ani on nezapĺňa stránky zbytočnými a nenevyhnutnými opismi či myšlienkami.. Každé jeho dielo je iné, nemáte pocit, že toto ste už kdesi videli, čítali, nenájdete podobnosť medzi dvomi jeho knižkami.. Tak, pre toto HO milujem a nikdy sa neviem dočkať každej jeho ďalšej knihy :) P.S: A keď budete začínať, zožeňte si medzi prvými Smrť v meste anjelov, Krvnú pomstu či Betónovú blondínu ;)

:))) (Mária Kuncová, 17.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Asi najlepšia kniha od tohto autora. Autor ma potešil, že spojil moje dve obľúbene postavy.Je to geniálne. Ale troška ma sklamal záver nemám rada otvorene konce :( ale aj tak dávam 5 hviezdičiek :) Je to vynikajúca voľba pre milovníkov detektívok :)

No . 1 by Connelly (Martin Horňák, 11.1.2012) Odpovedať

Tak táto kniha od Connellyho je premna čislo 1. Spojenie Hellera a Bosha v tejto knihe je excelentné, tak tiež pohlady z dvoch strán , justície a policajného vyšetrovania je vynikajúca. Vrelo odporúčam kniha je veľmi pútavá a číta sa skoro sama.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x