bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žila som v tme

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žila som v tme

Jana pracuje v prestížnej reklamnej agentúre. Kariéra, obdiv okolia a život na výslní sú hlavným zmyslom jej života. Neštíti sa nekalých praktík, aby dosiahla to, po čom túži, dokonca ani v láske. Keď po nečakanom návrate domov pristihne svojho priateľa v chúlostivej situácii, rozrušená uteká preč. Až potom, ako sa jej oči po nehode ponoria do tmy, začína vidieť život v úplne iných kontúrach. Na ceste za poznaním jej pomáha priateľka Vanda. Vďaka nej Jana spoznáva nové hodnoty, silu priateľstva a spolu dúfajú, že začne znovu vidieť.

Detaily o knihe

Názov: Žila som v tme

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Klišoidné, nič moc (Simona Bagová, 19.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
úprimne povedané, táto kniha mi nedala nič, čím by som bola nadšená a okrem obalu si z nej maixmálne matne pamätám dej. Slabá zápletka, o povahových vlastnostiach hlavných postáv ani nehovorím. Nechcem prezrádzať dej a preto nepoviem, ako kto skončí, ale skúsenému čitateľovi je už z anotácie jasné, koho čo zmení, aká situácia nastane a prečo je život krutý... Viem, že spisovateľka to sama nemala v živote ľahké a osud jej prihráva jednu ranu za druhou, touto knihou však v mojich očiach oproti autobiografickej (mimochodom výbornej) knihe Bol si mojím omylom veľmi klesla.

Jedna z najlepších slovenských autoriek!!! (Andy B., 10.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujala ma jedna veta na konci knihy /teda okrem mnohých iných v autorkiných knihách/: "Pustíš k sebe len takých ľudí, aká si ty sama..." a veľa, veľa životných múdrostí a právd, ktoré PANI SPISOVATEĽKA v knihe opisuje... Uja Paľa, pani Jolanku a Ferda + Olivera som si hneď obľúbila, samozrejme aj hlavné postavy - Janu a Vandu, o ktorej by som nerada písala, ale o to radšej by som bola, keby ste si sami prečítali a presvedčili sa, že mám pravdu. Vôbec som sa pri čítaní nenudila, práve naopak, text bol v niektorých situáciách veselý, občas aj smutný, veľmi dojemný, ale neustále ma niečím presvedčil, aby som čítala ďalej... VRELE ODPORÚČAM, ako aj ostatné od tejto autorky. Skvelé čítanie, ktoré sa Vám dostane pod kožu a bude vás zožierať, až kým si uvedomíte, čo doma máte, príp. nemáte. :-)

vydarená kniha (Martina Putoráková, 25.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Príbeh citovo povrchnej, karieristky Jany sa zmení v okamihu, keď príde o zrak. Spisovateľka Renata Beňačková vecne opisuje jej vnútornú i vonkajšiu zmenu k okolitému svetu i sebe samej. Veľmi silný príbeh priateľstva Jany a Vandy, ktorá jej pomáha v najťažšom období života. Keby každý z nás mal takú priateľku či priateľa...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x